ta_mar_ta 21.01.02, 21:47 Gdzie "podziała się" Toi ??? Toi daj maleńki znak,że z Tobą wszystko jest OK ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarek Re: Gdzie jest Toi ??? IP: *.philadephia-10rh15rt-pa.dial-access.att.net 21.01.02, 21:55 ta_mar_ta napisał(a): > Gdzie "podziała się" Toi ??? Toi daj maleńki znak,że z Tobą wszystko jest OK ! ostatni raz widzialem Toi w watku 'milosc' platoniczna (12.01.02), pisala spod adresu polskiego, jak cwierkaly wrobelki, pewnie podrozuje, zwiedza, czasem do nas zaglada...Tez o niej myslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnanohi Re: Gdzie jest Toi ??? IP: *.devs.futuro.pl 21.01.02, 22:17 Toi jest w domku i ma się dobrze :) Pisała przecież jeszcze ze Szwecji, że nie będzie miała dostępu do komputera w Gdańsku, niestety :( Ale już widzę, jak się ucieszy z powodu tego wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypka Re: Gdzie jest Toi ??? 22.01.02, 08:10 ojtaktak, brak tu jakos Toi cwier,cwier-kania... -typka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sue Re: Gdzie jest Toi ??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.02, 16:58 Pare dni temu chcialam zalozyc watek o tym pytaniu. No a teraz rozumiem. Jest w Gdansku. Wiem, ze miala problemy z doplynieciem i wiem, ze byla u Onnanohito. Jak tam herbatki ,smakowaly ? A kotki mialczaly ? :-)))) Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta uffff 23.01.02, 00:10 Witajcie, uspokoiłam się :) Nie wiedziałam, że Toi wraca do Polski i nie będzie miała netu w domu. Najważniejsze, że dotarła cała i zdrowa. Toi droga, ćwierkać można także z kawiarni internetowej :)) Pozdrawiam wszystkich Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosoroze Re: Gdzie jest Toi ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.01.02, 00:49 Toi ma sie dobrze. Z kawiarenek nie korzysta, bo drogo i ciezko znalezc taka, w ktorej ktos nie zaglada przez ramie. Ale cieszy sie bardzo na ten watek i pozdrawia serdecznie wszystkich dopytujacych sie o. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
masaker Re: Gdzie jest Toi ??? 23.01.02, 09:53 Ja również uspokajam - Toi trzyma się dobrze jako gdańszczanka. Może któregoś dnia znowu zawita tutaj na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
onnanohito Do wszystkich 23.01.02, 23:18 Toi do mnie wczoraj dzwoniła i poprosiła, abym przekazała co następuje: Wszyscy, którzy takeście sobie naszą kochaną Toi ulubili - piszcie na moją skrzynkę (adres powyżej) a ja Wam w odpowiedzi adres Toi w rzeczywistym świecie mam podawać :) i przejdziecie na korespondencję papierową :) Czekam No, mam nadzieję, że ktoś się zgłosi, bo jak będę miała jej powiedzieć, że nie było chętnycnh, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue Re: Do wszystkich IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.01.02, 01:55 Nie zglaszam sie bo jeszcze zaleglej korespondencji nie wyslalam. Mam ostatnio z tym problemy. Sorri . Odpowiedz Link Zgłoś