Dodaj do ulubionych

Gdzie jest Toi ???

21.01.02, 21:47
Gdzie "podziała się" Toi ??? Toi daj maleńki znak,że z Tobą wszystko jest OK !
Obserwuj wątek
    • Gość: czarek Re: Gdzie jest Toi ??? IP: *.philadephia-10rh15rt-pa.dial-access.att.net 21.01.02, 21:55
      ta_mar_ta napisał(a):

> Gdzie "podziała się" Toi ??? Toi daj maleńki znak,że z Tobą wszystko jest OK !

ostatni raz widzialem Toi w watku 'milosc' platoniczna (12.01.02), pisala spod
      adresu polskiego, jak cwierkaly wrobelki, pewnie podrozuje, zwiedza, czasem do
      nas zaglada...Tez o niej myslalem.
      • Gość: onnanohi Re: Gdzie jest Toi ??? IP: *.devs.futuro.pl 21.01.02, 22:17
        Toi jest w domku i ma się dobrze :)

Pisała przecież jeszcze ze Szwecji, że nie będzie miała dostępu do komputera w
        Gdańsku, niestety :(

Ale już widzę, jak się ucieszy z powodu tego wątku :)
    • ksantypka Re: Gdzie jest Toi ??? 22.01.02, 08:10
      ojtaktak, brak tu jakos Toi cwier,cwier-kania...

-typka
      • Gość: Sue Re: Gdzie jest Toi ??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.02, 16:58
        Pare dni temu chcialam zalozyc watek o tym pytaniu. No a teraz rozumiem. Jest w
        Gdansku. Wiem, ze miala problemy z doplynieciem i wiem, ze byla u Onnanohito.
        Jak tam herbatki ,smakowaly ? A kotki mialczaly ? :-)))) Pozdrawiam wszystkich.
    • ta_mar_ta uffff 23.01.02, 00:10
      Witajcie, uspokoiłam się :) Nie wiedziałam, że Toi wraca do Polski i nie będzie
      miała netu w domu. Najważniejsze, że dotarła cała i zdrowa. Toi droga, ćwierkać
      można także z kawiarni internetowej :))
      Pozdrawiam wszystkich Ta_
    • Gość: nosoroze Re: Gdzie jest Toi ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.01.02, 00:49
      Toi ma sie dobrze. Z kawiarenek nie korzysta, bo drogo i ciezko znalezc taka, w
      ktorej ktos nie zaglada przez ramie.
      Ale cieszy sie bardzo na ten watek i pozdrawia serdecznie wszystkich
      dopytujacych sie o.
      :-))))
      • masaker Re: Gdzie jest Toi ??? 23.01.02, 09:53
        Ja również uspokajam - Toi trzyma się dobrze jako gdańszczanka. Może któregoś dnia znowu zawita
        tutaj na stałe.
        • onnanohito Do wszystkich 23.01.02, 23:18
          Toi do mnie wczoraj dzwoniła i poprosiła, abym przekazała co następuje:
          Wszyscy, którzy takeście sobie naszą kochaną Toi ulubili - piszcie na moją
          skrzynkę (adres powyżej) a ja Wam w odpowiedzi adres Toi w rzeczywistym świecie
          mam podawać :) i przejdziecie na korespondencję papierową :)

Czekam

No, mam nadzieję, że ktoś się zgłosi, bo jak będę miała jej powiedzieć, że nie
          było chętnycnh, hę?
          • Gość: sue Re: Do wszystkich IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.01.02, 01:55
            Nie zglaszam sie bo jeszcze zaleglej korespondencji nie wyslalam. Mam ostatnio
            z tym problemy. Sorri .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka