Dodaj do ulubionych

MESKIE PORACHUNKI

IP: 212.244.51.* 22.01.02, 13:47
pisze zeby dowiedziec sie opinii innych na ponizsza sytuacje. moj ulubieniec ma dwoch kolegow ktorzy nie
naleza do zbytnio wiernych, miedzy nimi trzema czesto dochodzi do slownych lub e-mailowych utarczek ktore
polegaja na tym ze dogryzaja sobie kto kiedy i jak zdradzil swoja dziewczyne. dokladnie np. moj ulubieniec pisze
aluzje ze ktorys z nich nie jest zbytnio staly w uczuciach a wtedy dostaje e-mail zwrotny z podoba aluzja, np. jak
to milo popznawac nowe dziewczyzny kiedy nie ma tam jego panny, czyli mnie, lub sugestie ze nie jest taki staly
bo tak jak samochody panna tez sie zuzywa, albo bylem na spotkaniu z ta, ktora jest blisko znana " i ty wymieniaja
kolega 2 i mojego ulubienca. moje pytanie jest nastepujac: jaks sie zachowywac w takich sytuacjach, strasznie
denerwuja mnie te utarczki pomiedzy nimi i nie jest to oglnie dla mnie mile. a oczywiscie juz pare razy bardzo sotro
poklocilismy o to z moim chlopakiem ze we wszytsko wierze. i co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: MESKIE PORACHUNKI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.02, 17:45
      Tak zagmatwalas, ze nie wiele rozumiem. Ale chyba ci panowie nie naleza do
      dojrzalych osobnikow i Ty tez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka