yawokim 24.11.03, 22:07 chcialbym takowego w wawie znalezc, ktos mi pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziemiomorze Re: psychoanalityk-jungista 25.11.03, 11:34 a dlaczego akurat jungista? i: jungista-jungista czy jungista-nie-ortodoksyjny? zet jak kajak Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: psychoanalityk-jungista 25.11.03, 13:03 no nie wiem, chyba jungisci sa najlepsi, nie chce rozmawiac o sobie z jakims frajerem pokroju ajhelbiergera czy santorskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: psychoanalityk-jungista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 13:15 santorski się już terapią nie zajmuje chyba? głupi nie jest, na biznes się przerzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: psychoanalityk-jungista 25.11.03, 13:21 yawokim napisał: > no nie wiem, chyba jungisci sa najlepsi, nie chce rozmawiac o sobie z jakims > frajerem pokroju ajhelbiergera czy santorskiego... ci frajerzy sa zupelnie inni, tak czy siak W.E. kasuje zapewne kilkaset zlotych za godzine, a kolejka jest na kilka miesiecy :-) jesli nadal ci zalezy, napisz na priwa: ziemiomorze@gazeta.pl zet. Odpowiedz Link Zgłoś