agresja4 30.11.03, 16:11 Jest potrzebny tekst od serca - lub data urodzenia Czy ktoś się odważy? A może znajdzie się prawdziwa wróżka na ten wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agresja4 Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 16:15 Nie wiem czy zdołam dzisiaj odpowiedzieć na wszystkie zgłoszenia - więc daję sobie czas sześciu dni od daty wpłynięcia. Pozdrawiam Dobrej zabawy! Daty są najlepsze Choć prawdziwe teksty też dużo mówią Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 16:52 A czyja data urodzenia? Moja ? 28 x 1976 No to czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 17:59 zalogowana napisała: > > A czyja data urodzenia? > Moja ? > > 28 x 1976 > > No to czekam:) Wciąż musisz zaczynać od nowa. Zrobione - WYKONANE - żegnaj. I powrórka! Do 28 roku życia żebraczka miłości Potem ważna rodzina, od ok 48 roku życia będziesz robić wielkie pieniądze. Pamiętaj jednak o oszczędzaniu!!!Robisz wszystko dla rodziny i przede wszystkim dla swojego rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 18:01 a do 31 II 1947 ? jaka przepowiednia? pliiiz Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 18:11 r.richelieu napisała: > > a do 31 II 1947 ? > jaka przepowiednia? > pliiiz Zebraczka miłości poszła w księgowość Uważaj byś nie poszedł w patologię od 30 roku życia mozesz robić pieniądze ale mają służyć tylko Twojemu rozwojowi i Rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 18:28 agresja4 napisała: > r.richelieu napisała: > > > > > a do 31 II 1947 ? > > jaka przepowiednia? > > pliiiz > Zebraczka miłości poszła w księgowość > Uważaj byś nie poszedł w patologię > > od 30 roku życia mozesz robić pieniądze > ale mają służyć tylko Twojemu rozwojowi i Rodzinie! jak od 30 r.ż. kiedy z daty wynika jak byk, że mam 56 Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 18:36 r.richelieu napisała: > agresja4 napisała: > > > r.richelieu napisała: > > > > > > > > a do 31 II 1947 ? > > > jaka przepowiednia? > > > pliiiz > > Zebraczka miłości poszła w księgowość > > Uważaj byś nie poszedł w patologię > > > > od 30 roku życia mozesz robić pieniądze > > ale mają służyć tylko Twojemu rozwojowi i Rodzinie! wi\\\ > > > jak od 30 r.ż. kiedy z daty wynika jak byk, że mam 56 został Ci zatem tylko rozwój duchowy Jesteś też absolutną hieną cmentarną - po trupach do celu! Co prowokuje Cię do tego typu zachowań? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 19:06 agresja4 napisała: >> > jak od 30 r.ż. kiedy z daty wynika jak byk, że mam 56 > > został Ci zatem tylko rozwój duchowy > Jesteś też absolutną hieną cmentarną - po trupach do celu! > Co prowokuje Cię do tego typu zachowań? > najwyraźniej agresja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 19:12 r.richelieu napisała: > agresja4 napisała: > > >> > jak od 30 r.ż. kiedy z daty wynika jak byk, że mam 56 > > > > został Ci zatem tylko rozwój duchowy > > Jesteś też absolutną hieną cmentarną - po trupach do celu! > > Co prowokuje Cię do tego typu zachowań? > > > > > najwyraźniej agresja > ;)) > To niezbyt przyjazna jest PANI!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? IP: 213.77.25.* 30.11.03, 19:20 e tam mówię, że mając 56 lat nie można przewidywać życia do trzydziestki, a Ty odpowiadasz mi na to hieną cmentarną ale dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 20:02 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > e tam > mówię, że mając 56 lat nie można przewidywać życia do trzydziestki, a Ty > odpowiadasz mi na to hieną cmentarną > ale dlaczego? nie liczę lat nie chce mi się a hieną w przypadku takiej daty urodzenia jest się przez całe życie. Zauważyłeś, że doprowadzasz do śmierci innych i czerpiesz z tego? Czynem, słowem, czymkolwiek. Popróbuj zmienić to!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? IP: 213.77.25.* 30.11.03, 23:03 doprowadzam ludzi do śmierci? łomatko, datą urodzenia? co masz do tych, którym przyszło się urodzić 31 II 1947? co do zmiany daty urodzenia nie wiem czy moje próby będą owocne, ale się postaram ;) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor CZY JA DOBRZE WIDZE????????????? 30.11.03, 21:42 r.richelieu napisała: > a do 31 II 1947 ? > jaka przepowiednia? Oczy moje śliczne co widzą?? Trzydziesty pierwszy LUTEGO ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: CZY JA DOBRZE WIDZE????????????? IP: 213.77.25.* 30.11.03, 23:04 bardzo dobrze widzisz i chyba Ty jedna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: CZY JA DOBRZE WIDZE????????????? 01.12.03, 00:03 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > bardzo dobrze widzisz > i chyba Ty jedna > ;) Może ona to za listopad uznała?? Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: może ktoś pozwoli mi pokazać co potrafię? 30.11.03, 19:04 > zalogowana napisała: > > > > > A czyja data urodzenia? > > Moja ? > > > > 28 x 1976 > > > > No to czekam:) > > > Wciąż musisz zaczynać od nowa. Zrobione - WYKONANE - żegnaj. I powrórka! > Do 28 roku życia żebraczka miłości > Potem ważna rodzina, > od ok 48 roku życia będziesz robić wielkie pieniądze. > Pamiętaj jednak o oszczędzaniu!!!Robisz wszystko dla rodziny i przede wszystkim > > dla swojego rozwoju. > JA SIĘ DOMAGAM DOGŁĘBNEJ ANALIZY, MOŻE BYĆ CHYBIONA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: sądziłam,że się nie opędzę a tu cisza! 30.11.03, 18:36 02.12.1953. Licze na mila zabawe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: sądziłam,że się nie opędzę a tu cisza! 30.11.03, 18:45 anonim_ka napisała: > 02.12.1953. > Licze na mila zabawe Pozdrawiam do 30 roku życia nauka albo wolność ponad wszystko do 56 roku masz rewoluję do zrobienia - niełatwą Zrobisz lub nie! Dążysz do samorozwoju i za tym idzie wyzwolenie zdolności artystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: sądziłam,że się nie opędzę a tu cisza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:37 proszę bardzo moja data urodzin 06011973 godz.2.10 pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: sądziłam,że się nie opędzę a tu cisza! 30.11.03, 18:51 Gość portalu: kreska napisał(a): > proszę bardzo moja data urodzin 06011973 godz.2.10 pozdrawiam:) z symulacji dat skojarzonych z możliwością zdarzeń wynika,że zaczynasz wciąż i wciąz, by zaspokoić się aprobatą tłumu To w Twoim stylu Do czasu kiedy zrozumiesz złotko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: sądziłam,że się nie opędzę a tu cisza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:53 proszę o coś więcej i sprawdz mi jeszcze takie dwie daty 29041972 03101970 bużki ...cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: sądziłam,że się nie opędzę a tu cisza! 30.11.03, 19:08 Gość portalu: kreska napisał(a): > proszę o coś więcej > i sprawdz mi jeszcze takie dwie daty 29041972 > 03101970 > bużki ...cos w tym jest 1972 to niezwykły lecz trudny typ może coś osiągnąć pod warunkiem, że nie spocznie 1970 to autodestrukcja absolutna ale też wielkie artystyczne możliwości/radość życia/ wybór należy do niego Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 18:53 No dobra - moja data 07061969 Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 19:00 sniyg napisał: > No dobra - moja data 07061969 Edukacja późniejsza jest warta więcej Nie bądź taki uparty rozwijaj się duchowo i zaccznij księgowym być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 19:06 Dziekuję za wróżbę. Choć nieco trudno rozwijać się duchowo i zostać księgowym. Steoretypowo przynajmniej. ps. a kiedy zacznę zarabiać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 19:10 sniyg napisał: > Dziekuję za wróżbę. Choć nieco trudno rozwijać się duchowo i zostać księgowym. > Steoretypowo przynajmniej. > > ps. a kiedy zacznę zarabiać?;) Do pogodzenia jest wszystko albo nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 19:13 *Stereotypowo* - oczywiście. Dysgrafia chyba. Szlag. Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 19:45 sniyg napisał: > *Stereotypowo* - oczywiście. Dysgrafia chyba. Szlag. Wolałbyś niesteorytypową "grzecznościową" manipulację? Za chwilę Ci ją podam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: andrzejkowo powróżę każdemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 19:07 tu jeszcze raz ja....prosze sprawdz jeszcze te dwie daty urodzin , która pasuje do mojej lepiej:) -29.04.1972 -03.10.1970 Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 19:09 > zalogowana napisała: > > > > > A czyja data urodzenia? > > Moja ? > > > > 28 x 1976 > > > > No to czekam:) > > > Wciąż musisz zaczynać od nowa. Zrobione - WYKONANE - żegnaj. I powrórka! > Do 28 roku życia żebraczka miłości > Potem ważna rodzina, > od ok 48 roku życia będziesz robić wielkie pieniądze. > Pamiętaj jednak o oszczędzaniu!!!Robisz wszystko dla rodziny i przede wszystkim > > dla swojego rozwoju. > JA SIĘ DOMAGAM DOGŁĘBNEJ ANALIZY, MOŻE BYĆ CHYBIONA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 19:14 zalogowana napisała: > > zalogowana napisała: > > > > > > > > A czyja data urodzenia? > > > Moja ? > > > > > > 28 x 1976 > > > > > > No to czekam:) > > > > > > Wciąż musisz zaczynać od nowa. Zrobione - WYKONANE - żegnaj. I powrórka! > > Do 28 roku życia żebraczka miłości > > Potem ważna rodzina, > > od ok 48 roku życia będziesz robić wielkie pieniądze. > > Pamiętaj jednak o oszczędzaniu!!!Robisz wszystko dla rodziny i przede > wszystkim > > > > dla swojego rozwoju. > > > > > > JA SIĘ DOMAGAM DOGŁĘBNEJ ANALIZY, MOŻE BYĆ CHYBIONA:))) > > > OK podaj datę, miejsce, godz. urodzenia do 6 dni!:) Na mój mail. Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 19:34 Gość portalu: kreska napisał(a): > tu jeszcze raz ja....prosze sprawdz jeszcze te dwie daty urodzin , która pasuje > > do mojej lepiej:) > -29.04.1972 > -03.10.1970 1972 to absolutny artysta uparty do potęgi . Wolnosć dla nieo jest życiem!!! 1970 to ksiegowy do ok. 32 roku życia potem przez 9 lat ma trudny okres zaczynania wszystkiego od początku by w końcu stworzyć rodzinę i być może zaistnieć w świecie. Wady: kurwa na wrotkach, poprzez szukanie miłości, nieumiejętność bycia towarzyskim - choć pozory mogą mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: andrzejkowo powróżę każdemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 19:45 masz rację z tą upartością....sto procent prawdy a numer dwa ,,,,z ta kurwą na wrotkach rozbawiłas mnie..........i tez coś czuje ze masz racje.....:) i jeszcxze jedna data urodzenia 12.08.1974 buziaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 19:53 Gość portalu: kreska napisał(a): > masz rację z tą upartością....sto procent prawdy > a numer dwa ,,,,z ta kurwą na wrotkach rozbawiłas mnie..........i tez coś czuje > > ze masz racje.....:) > i jeszcxze jedna data urodzenia 12.08.1974 > buziaki :) Znajdujesz to, czego szukasz:( Kto Cie do tego sprowokował? Daj sobie czas na przemyślenia i poszukaj gdzie indziej!!! Tp też kurwa na wrotkach - daj sobie od takich odpocząć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: andrzejkowo powróżę każdemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 20:13 więc teraz Ci tłumaczę ..to XX72 to moja męda czy menda domowa..z tą upartością to bingo ...pan mąż XX70 -facet ,który mnie zauroczył XX74-jego połowa ,nie wiem czy są dalej razem czy im nie wyszło :) dzieki ..a moze mi jeszcze cos powiesz?:) jaka sie kroi przyszłość:) Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 20:22 Gość portalu: kreska napisał(a): > więc teraz Ci tłumaczę ..to XX72 to moja męda czy menda domowa..z tą upartością > > to bingo ...pan mąż > XX70 -facet ,który mnie zauroczył > XX74-jego połowa ,nie wiem czy są dalej razem czy im nie wyszło > :) > dzieki ..a moze mi jeszcze cos powiesz?:) > jaka sie kroi przyszłość:) Nie skacz z kwiatka na kwiatek. Daj sobie zrozumieć dlaczego coś nie wyszło. No i kurde rób co chcesz, bo nie cierpię przynudzać. Czy zapamiętałaś co powiedziałam w pierwszym zadaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: andrzejkowo powróżę każdemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 20:31 dzieki ..pamietam ...ele według wszelkich testów reprezentuje typ siewcy --- zaszczepiam pomysly i ich nie konczę ...ale bardzo sie staram:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: dzięki za miły wieczór! 30.11.03, 20:32 looojezuuu ! co to znaczy : "doprowadzasz do smierci innych " ???? tys na glowe upadla ? takie rzeczy pisac ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 20:54 a co powiesz o 9 marca 1997? ;)) pozdrawiam wszystkich urodzonych w podobnym terminie w Cieszynie ;))) szczegolnie tego, ktory wie o kogo chodzi ;) czuje sie jak w teleturnieju usmiech do kamerki monitorka wlasciwie ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: andrzejkowo powróżę każdemu 30.11.03, 21:35 cossa napisała: > a co powiesz o 9 marca 1997? ;)) > > pozdrawiam wszystkich > urodzonych w podobnym terminie > w Cieszynie ;))) > > szczegolnie tego, ktory wie o kogo chodzi ;) > > czuje sie jak w teleturnieju > usmiech do kamerki > monitorka wlasciwie ;) > > pozdr.cossa odpowiem wkrótce./biorąc pod uwagę poprawkę/ Sorry, dziś już nie mogę:) CIEKAWA JESTEM ILE JESZCZE POZNAM OSÓB URODZONYCH 9 MARCA. /Czy to przypadek? Słyszą tylko siebie. Są wyjątkowe dla innych z podobnymi cechami. Ja do nich też/ stety/niestety należę o reszcie napiszę wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: cossa 30.11.03, 23:05 cossa napisała: > a co powiesz o 9 marca 1997? ;)) > > pozdrawiam wszystkich > urodzonych w podobnym terminie > w Cieszynie ;))) > > szczegolnie tego, ktory wie o kogo chodzi ;) > > czuje sie jak w teleturnieju > usmiech do kamerki > monitorka wlasciwie ;) > > pozdr.cossa Absolutna artystka!!!, cyganka wiąż się tylko z z osobami u których różnica między dniem urodzenia a miesiącem, lub dniem a rokiem/daty po zsumowaniu/ wynosi 6 Nie zawieraj trwałych związków po ok. 28 roku życia - traktuj je na zasadzie doświadczenia Pracuj nad sympatycznymi kontaktami z ludźmi - nie tylko przez internet. Spróbuj słyszeć co ludzie chcą przekazać. Koniec zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Dziekuje Agresja4 :) 01.12.03, 23:02 Dziekuje agresjo ;)) w przedszkolu w karnawal zawsze przebieralam sie .. w cyganiche ;))) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* To może wszyscy tu podać agresji IP: 213.77.25.* 30.11.03, 23:08 swoją datę urodzenia, miasto zamieszkania, numer buta i polisy ubezpieczeniowej oraz numer farbki, którą najczęściej farbuje się włosy niech wreszcie się dowiem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: To może wszyscy tu podać agresji 30.11.03, 23:12 piny, nipy, loginy i hasła - wystarczy, resztę się znajdzie;) ależ by był wątek - hieroglify łamane przez abrakadabrę t.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: andrzejkowo powróżę każdemu IP: *.mclink.it 01.12.03, 15:37 moja data: 7/04/1973 jego: 18/08/1967 Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: andrzejkowo powróżę każdemu 01.12.03, 15:43 hihihi.. nie moge uwierzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś