k-58 02.05.09, 14:01 nie martwcie sie swoimi problemami:)sa niczym w porownaniu do problemow k-57;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shachar Re: Co boli k-57 02.05.09, 14:07 ach, ach, juz nie moge sie doczekac diagnozy Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 02.05.09, 15:55 ....i napewno bezsennosc;)swoje madre wywody snuje po nocach. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Co boli k-57 02.05.09, 16:03 niedawno kolezanka napisala mi ze jak u nas jest noc to np w takiej australii, albo w austrii, juz nie pamietam dokladnie, jest dzien. niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 02.05.09, 16:15 z pewnoscia (bez wzgledu gdzie jest),to z garem ma nie w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 02.05.09, 16:19 ...a w tej Austrii to faktycznie!jakies 12h roznicy czasowej mamy.No tak nie sluchalem na geografii:( Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 02.05.09, 16:51 black_cash napisa?a: > dzi?ki! ju? zmieniam swoje pseudonimy na "zdzira", uprzedam fakty :D > w?a?nie pomog?e? mi odkry? swoje powo?anie ^^ Xxxxxxxxx Wiecej kutasow w cipie mialas niz murzyn bananow w gebie. Na erotyke spizdzaj yobo I ta$m skalmlij I kwil Moze to zdiagnozujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 02.05.09, 16:52 albo to:Psychologia nastepne suczysko ze swedzacym kroczem Autor: k-57 02.05.09, 00:23 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz niechcewybaczyc napisa?: > Czy zdradzi?e? tylko raz. Czy je?eli zrobi?e?/a? to raz to czy mo?liwe jest, ?e > nie zrobisz tego wi?cej? Xxxxxxxxx. Co to ma wspolnego. Kobylo z psychologia? Twoj swiat to banan w kapsku. Na akord pokrako pracujesz? Szkoda mi slow na ciebie yobo Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 02.05.09, 16:54 albo to:Psychologia Re: Czy kto? ma tak jak ja? Uwaga nietypowe! Autor: k-57 02.05.09, 00:36 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz buddah napisa?: > Cze??, mam takie pytanie. Chcia?bym si? dowiedzie? czy kto? ma tak jak ja...a m > ianowiciie: przed snem albo w czasie relaksu w dzie?, odpoczywa w taki sposób: > le??c na boku, kr?ci si?? Tj nogi s? nie Xxxxxx Raz piszesz jako. On. Pozniej w tym samym tekscie jako ona. Bez znaczenia. Faktem jest ze. Brakuje ci cos na migdaly. Duzy ogon w jape Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: Co boli k-57 02.05.09, 21:42 brak.chmurek napisała: > dusza xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx krok...jadra mam spuchniete...chcesz polizac? Odpowiedz Link Zgłoś
brak.chmurek Re: Co boli k-57 02.05.09, 21:45 będziesz miała jądra ciemności w oczach jak zadzwonię po kaftanik dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: Co boli k-57 02.05.09, 21:50 brak.chmurek napisała: > będziesz miała jądra ciemności w oczach jak zadzwonię po kaftanik dla ciebie xxxxxxxxxxxxx ty to maly kundelek ale tworczyni tego watka zasluchuje na ch...ohlasty po zrenicach..w koncu napisala ze mi nie staje... Odpowiedz Link Zgłoś
brak.chmurek Re: Co boli k-57 02.05.09, 21:52 może i stanęło by ci ale w gardle tylko nie ma chętnego na takie ryzyko Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 02.05.09, 22:43 Co ci tam moze stanac przychlascie?po drugie czytaj uwaznie eunuchu,po trzecie jedyne co potrafisz to jak kazdy osiol-sluchac swego ryku. Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: Co boli k-57 02.05.09, 22:45 k-58 napisała: > Co ci tam moze stanac przychlascie?po drugie czytaj uwaznie eunuchu,po trzecie > jedyne co potrafisz to jak kazdy osiol-sluchac swego ryku. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx przeciez nie klamalem..nie taje mi...ale mowilem z sflaczalym bym cie po tym pustym ryju wytrzepal Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 02.05.09, 22:53 oj moglbys sie zdziwic;0 dostal bys odemnie taki OGOR W DUPE I KLAPS W SIEDZISKO ze przez rok kicha stolcowa wisialaby w galotach. Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 03.05.09, 21:17 ooooo...pojawil sie forumowy ogor.Poskacze po postach jak menda po jaj...ch.Popisze o kutasach,ogorach,bzdziagwach i takich tam...i zniknie na chwilke.Bo widac bez tego forum zyc nie moze.I bardzo sie ciesze ze tak niewiele bylo wpisow na moj post.Widac wszyscy maja go tam gdzie jego miejsce,czyli w d..ie.Nikt sobie glowy parchem nie zawraca.I dobrze-ogolna zlewka to to co mu sie nalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka-ma-be Re: Co boli k-57 03.05.09, 21:49 k-58, masz rację. Dziwię się tylko, że nikt nie zgłosi tego trolla k-57 do moderatora forum z prośbą o zablokowanie za naruszenie regulaminu forum (obrażanie innych forumowiczów i używanie wulgarnych słów). Czy jest tu w ogóle jakiś moderator czy to forum jest pozostawione bez żadnego nadzoru??? Jak dla mnie to skandal, żeby taka menda mogła buszować na forum publicznym bezkarnie i ubliżać innym ludziom. Jego powinni leczyć, bo facet naprawdę ma chorą głowę. k-58 napisała: > ooooo...pojawil sie forumowy ogor.Poskacze po postach jak menda po > jaj...ch.Popisze o kutasach,ogorach,bzdziagwach i takich tam...i zniknie na > chwilke.Bo widac bez tego forum zyc nie moze.I bardzo sie ciesze ze tak niewiel > e > bylo wpisow na moj post.Widac wszyscy maja go tam gdzie jego miejsce,czyli w > d..ie.Nikt sobie glowy parchem nie zawraca.I dobrze-ogolna zlewka to to co mu > sie nalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
beasingiel_44 Re: Co boli k-57 04.05.09, 17:52 nie wdawaj sie w romowy z kims kto intelektem przwwyzsza zaledwie srednio rozwinietego szympansa z chila gdy sie w nia wadsz on swoja inteligencja automatycznie cie przwyzsza. dla wszyskich wypisujacych wulgaryzmy zaslyszane Odpowiedz Link Zgłoś
k-58 Re: Co boli k-57 04.05.09, 20:58 I tu masz swieta racje.Gdyby to COS mialo chocby krzte rozumu,zapewne nie pisaloby tych bzdetow.Zauwazylem ze spiewka mu sie nie zmienia.Ciagle te same teksty.Prawdopodobnie nie moze zyc bez tego forum.I czeka na takich jak ja:(sorki ale nie przewidzialem ze mam do czynienia z debilem.Najlepiej bedzie gdy wszyscy zrobia zlewke na te teksty.Niech sobie popitoli.To chyba jedyna dziedzina w ktorej moze sie wykazac hehehe.A ja w zyciu mam duzo farta i los mi sprzyja i teraz bardziej to doceniam.A gdybym byl taki jak on......brrrr.Strach pomyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
bachulda Re: Co boli k-57 06.06.09, 16:41 sa ludzie ,którym nie sposob powiedziec czegos czego jeszcze nie wiedzą ))) Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Co boli k-57 06.06.09, 17:26 K58 i K57 tak dobrze sie znacie,jestescie jak widac kochajacym sie stadlem. Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Kazdy ma tam jakis problem... 06.06.09, 23:23 Ale rozpetujac watek na ten temat pokzaujesz, ze twoje problemy siegaja zenitu. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Kazdy ma tam jakis problem... 06.06.09, 23:42 z brakiem dowcipu na na czele. W zyciu nie czytalam tak ciezkich ripost. Odpowiedz Link Zgłoś
moon_witch Dodam, że dla 07.06.09, 00:04 mnie osobiscie większym wulgaryzmem jest czytać agresywne, autokratywne posty 'kama' czy jak jej tam niz ogromnie plastyczne i kwieciste wyrazenia 'k-57' w ktorych to odreagowuje swoje wtazenia. Odpowiedz Link Zgłoś