zlotyswit 07.05.09, 23:16 bo ja wysiadam omfg! :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lofbergs.lila Re: czy leci z nami admin? 08.05.09, 07:47 zlotyswit napisał: > bo ja wysiadam > omfg! :] slaby jestes ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: czy leci z nami admin? 08.05.09, 09:01 uhym, jak to zloty. ale git ze omfg:) Odpowiedz Link Zgłoś
per.vversja Re: czy leci z nami admin? 08.05.09, 10:04 No, ja też czuję się spłoszona...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: czy leci z nami admin? 08.05.09, 12:13 wiem za to, czym lecimy zloty chce wiedziec? pour fory wersji co zdaje nie w rozkoszy. raz powiem wtory; niechze sie nie ploszy, zloty bez pilota! stad ta jego mina, a my nie w chmury wbujane, bez admina:) Odpowiedz Link Zgłoś
per.vversja Re: czy leci z nami admin? 08.05.09, 16:45 Mogę tak latać;) bez pilota, sternika. Wysoko szybować potem w dół pikować. Warunek! Kala, nie założy stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: czy leci z nami admin? 08.05.09, 16:56 skalana biustow noszem plaskie ich misseczki albowiem ciezar gatunkowszy nizli ten s pooleczki Odpowiedz Link Zgłoś
per.vversja Re: czy leci z nami admin? 08.05.09, 17:04 Gdybym ja Cię jeszcze rozumiała oj dana, oj dana poleczką każdy dzionek ja bym zaczynała. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: czy leci z nami admin? 08.05.09, 17:57 zupelnie mozliwym zdaje sie: oj dana gdy sie w rytmie kajaviaka rymuje do rana polki rytm zas lezy tylko w plaskim bladzie ze sie bierze holke za laske, a milosc za narzadzie. konczac zatem: niechaj bedzie ratunek zawsze skutkiem kamizelka czy stanikiem?... zycie niech pobudkiem! Odpowiedz Link Zgłoś