pierszanaiwna 14.05.09, 08:49 Moj chlopak na moj widok przechodzi na druga stronę ulicy i spluwa ! Czy to znaczy ze mnie przestał kochać ?! Doradzcie coś ! Bardzo cierpię !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerlove Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 09:28 Ty sobie jaja robisz czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 09:43 Jaj nie uznaje ze wzgledu na cholesterol. Zrobilam sobie wlasnie owsianke. Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 10:43 >summerlove Dziękuję, wzajemnie ! ;) --- Do przygotowania budyniu polecam mleko Milandii z Ostrołęki, a do owsianki - jogurt Bieluch. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 11:02 Jak miło że dałaś instrukcję przygotowania budyniu ;)) Już od dawna szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 11:52 Sama dlugo nie wiedzialam ! Skont mozna wiedziec ze to z mleka ! Ale wyksztalcilam sie w Technikum Gastronomicznym i stont wiem ! Kisiel tesz wiem jak zrobic ! Jak chcesz to cie naucze ! Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 11:56 Czuję się zaszczycona rozmawiając z absolwentką jakże renomowanej kolebki wiedzy. Z przyjemnością podejmę nauki w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 12:02 Tera kolebke bede miala w domu. Jeden muj narzeczony sie "postaral" ! Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 12:38 Ja bym się poskarżyła drugiemu. Zaniesie ciężką kolebkę do pierwszego i będzie spokój, niech sam się zajmuję kolebą.ot co!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 12:51 Do pierszego jusz nie zdonrzy bo dzisiaj - czternasty ! Wiem bo odbierałam zasiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 12:56 No to masz prze....bane mówiąc w skrócie!! Uważaj z kim rzeźbisz kolebki następnym razem!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 13:03 Wiem, bylam kiedys z rzezbiarzem ! (rzezbil nagrobki w granicie) Straszny brutal ! Tak mie wyobracal ze tera ledwo chodze i jestem na zasilku. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 23:37 Trzeba było spotykać się z malarzem ;)) ładnie by Cię umalował ;)) i może nie musiałabyś być na zasiłku.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 15.05.09, 00:31 >summerlove Jusz nie jeden mnie tak zamalowal, ze musialam nosic ciemne okulary zeby ladnie wyglondac ! Z tych czasuf to nawet jedno oko mam szklane. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 16.05.09, 18:05 Może powiedz mu żeby kupił Ci drugie szklane?? Będzie symetrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 10:58 Przez sirotkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
k-39 Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 11:29 pierszanaiwna napisała: > > > Przez sirotkowe. ma tak długiego, że musi przechodzić na drugą stronę ulicy aby móc w ciebie splunąć środkowo?? no to gratuluję! :D Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 11:48 A co to ja jestem jaka piersza lepsza ?!!! Uznaje tylko dlugie znajomosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 12:31 no i jeszcze czy serio spluwa czy pojedyncze szczaly oddaje? Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 12:44 Najpierf szczaly a potem spluwa pojedynczo serio ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 12:55 A czasem odwrotnie ! Znaczy - od tylu ! Odpowiedz Link Zgłoś
k-39 Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 12:59 pierszanaiwna napisała: > > > A czasem odwrotnie ! > > > Znaczy - od tylu ! czyżby był bi z samoobsługą?? Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 13:15 W samoobsługowym jusz nie pracuje. Mialam takie ruzne przechery z sanepitem ! Chcieli zebym udowodnila ze jusz nie zararzam. A co ja kazdego faceta bede legitymowac i pytac potem o zdrowie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 13:23 ty masz usta z tylu. i dlatego kto bedzie do tylu chodzil jak moze z przodu. bez legitymacji na piersi nie puszczaj Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 13:06 a szczyka tez z obu rami? Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 13:10 ahaha :) i jak szczela i szczyka to z odrzutem? Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 13:22 Jakby tylko sprubowal szczyknonć toby byl jusz nieboszczyk ! Sfuj chonor mam ! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zboczeniec Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 14:49 nie wiem co jest głupsze pierwszy post czy może cała dyskusja, która się wywiązała!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 15:04 od samego poczatku byla jasno postawiona na glowie:) masz watpliwosci co do jej meritum czy do podstaw "toczenia jaj" na FP? Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 15:06 Czy Ty nie jesteś dla mnie niemiły, bo trochę nierozumię o co ci chodzi? Ja wiem, że robie błendy, w szkole mialam dyslekcję. Ale to chyba nie takie ważne przy psychologi no nie? E-zboku, weź spadaj. Niski wzrost i klopoty z erekcją nie upoważniają do takiego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 15:11 Nie jestem taka głupia, jak sobie myslicie, pisze szypko to sie czasem walne tak? Każdy chyba może sie pomylic, a jeden taki dupek zaraz się mnie czepia. No to teraz pisze w wordzie i on mi poprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 15:37 no czy ja sobie mysle? wogle nie wygladam i mi nie mow w worze piszesz chyba, nie szypko, dlatego nie wszywstkie widzo.a ja jestem przykladowo dalekowidzaca. a jak pisze to tak zeby wszyscy widzieli ze nie w worku. no to ci zycze ciagle dalszych nastepnych. i niech ci juz nie oponuja. pozdrawiam ka Odpowiedz Link Zgłoś
pierszanaiwna Re: spluwa przez prawe czy przez lewe ramię ??? 14.05.09, 15:55 Nie bendę się wdawac z nimi w zadne takie ściemy, nie wiem czemu mi dokuczajo, czasem pisze w wordzie a czesem nie mam czasu i od razu pisze. Myslałam ze znajde tu fajnych kolegow, bo też lubie psychologie i wogle sie dobrze zabawic, ale oni wolo sobie z kogoś rzartować, trudno. Nie som piersi co chcom ze mnie robic dyslektyczno blachare ale spoko leszcze ja jestem z porzondnej rodziny mama mi zawsze powtarzała żebym laske robiła tylko z miłości reumantyczka he he Odpowiedz Link Zgłoś
k-39 Re: ??? 14.05.09, 16:33 pierszanaiwna napisała: > > > Takie pytanko: golicie sobie pachwiny? ja nie golę, za to daje sobie wylizać. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 16:22 pierszanaiwna napisała: > > > Moj chlopak na moj widok przechodzi na druga stronę ulicy i spluwa ! > > > Czy to znaczy ze mnie przestał kochać ?! > > > Doradzcie coś ! Bardzo cierpię !!! > To tak jak mój, no może nie spluwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 14.05.09, 20:54 le ostatnio jest jakby lepiej, wygląda jakby chciał się przywitać:) Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 tylko ogor..analnie 15.05.09, 01:13 pierszanaiwna napisała: > > > Moj chlopak na moj widok przechodzi na druga stronę ulicy i spluwa ! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zasadz se ogor w dupala i przemaszeruj druga strona ulicy,powalona idiotko > Czy to znaczy ze mnie przestał kochać ?! > > > Doradzcie coś ! Bardzo cierpię !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: tylko ogor..analnie 15.05.09, 14:26 Pierszanaiwna, przypominasz mi niejaką Jolę Patrzałek - to samo poczucie humoru, dla mnie bomba :) Tylko jeszcze potrzeba błyskotliwych i dowcipnych interlokutorów, a to czasem kuleje. Odpowiedz Link Zgłoś
apocalyptication Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 15.05.09, 14:59 sugerujesz, że spluwa była wcześniej po drugiej stronie ulicy? --------------------------------- ...Mroczni.i.Źli... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 15.05.09, 15:24 oczywiscie, a na piersidziwna zanim przeszla to ja przeszylo kula flegmy. sie wie.nie? Odpowiedz Link Zgłoś
apocalyptication Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 15.05.09, 16:27 ale jak to tak? pierś z żelaza tak można przeszyć? to się zrośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Co robic ?! Pomózcie !!! 15.05.09, 16:34 mozna przeszyc stalowolo to sie zrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś