Gość: --anka-- IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 16:43 mam apel do wszystkich, którzy nie czują sie do końca pasujący do TEGO świata, ujawnijcie się Ja jestem pierwsza czekam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: necro Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 07.08.01, 19:51 Ja moge byc drugi. A czemu uwazasz sie za niepasujaca do tego swiata??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:14 Gość portalu: necro napisał(a): > Ja moge byc drugi. > A czemu uwazasz sie za niepasujaca do tego swiata??? Pierwsza kosmitka na forum to raczej ja bylam . Mialam qmpla kosmite ale chyba odlecial juz .No ,jedynie nie moge powiedziec , ze nie jestem zielona. Wlasciwie to powinnam sie nazywac E.T. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonad Re: Jestem zieloną kosmitką 07.08.01, 22:34 Chyba zielony nie jest w tym roku modny ;-)) Czy można się zgłosić w innym kolorze?? Tylko jaki teraz jest modny?? pozdrawiam ko(s)micznie.iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Jestem zielonym kosmitą IP: 62.87.254.* 08.08.01, 06:51 Fauna zamieszkująca ziemię posiada dziwne zwyczaje. Młode osobniki najbardziej rozpowszechnionego gatunku makrofauny na widok kosmity zdejmują obnażają się, podbiegają, przednimi kończnami próbują dosięgnąć twarzy, może to przypominać głaskanie. Następnie w ramach rytuału powitalnego próbują dokonać tego nogami. Na osobniku spotkanym na patrolu kosmicznym 00002,39485,394857-k podjęto próbę nawiązania kontaktu. Próbę należy uznać za nieudaną. W momencie podawania tylnej kończyny w czasie próby podania przez członka patrolu 00002,39485,394857- k przedniej osobnik stracił równowagę i samowolnie przerwał rytuał. W ramach szkolenia personelu kosmicznego proponuję powstzymać próby nawiązania kontaktu celem bardziej szczegółowego opracowania procedur powitalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 768 Re: Jestem zielonym kosmitą IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 08.08.01, 18:16 we are not alone........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --anka-- Re: Jestem zielonym kosmitą IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 13:02 tu ja Witam wszystkich kosmitów, nareszcie mam pewność, że we are not alone, należą do nas osoby o wyjątkowych cechach trzymajmy się razem czekam na coraz to nowych członków pa CZY MACIE MOŻE JAKIEŚ PROPOZYCJE NA HASŁO ROZPOZNAWCZE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --anka-- Re: Jestem zielonym kosmitą IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 12:53 No i co jak na razie chyba nikt więcej nie chce się ujawniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Jestem kosmitą IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 16.08.01, 13:12 Ujawnisz się, to potem wezmą do klatki, na badania itp. Mówią że faceci są z Marsa. Mijałem go w drodze na Ziemię (Marsa). Nic specjalnego. Tylko dlaczego zesłali mnie z mojej planety do tego piekła? Choć teraz (ta pora roku!) rozwijam swe zdolności postrzegania. Jest całkiem przyjemnie. Są takie miejsca gromadzenia się pewnego gatunku na tej planecie, gdzie wiekszość osobników nie może się skupić. Spotykają się tam dwie formy występowania materii: ciekła (w kolorze blue) i stała (jakaś taka żółta). Większość osobników oddaje sie tam narażaniu na zabójcze i rakotwórcze promienie najblizszej jasnej gwiazdy. W porze kiedy dużo delikatniejsze, odbite przez naturalnego satelitę promienie padają na powierzchnię planety, stworzenia te usilnie zmieniając pozycję, przy każdym ruchu wyją z żalu za brakiem słońca. Potęgując umartwienie nakładają na siebie popsuty pokarm (zsiadłe) innego przedstawiciela tej planety. Chcąc sprawdzić cóż jest takiego w samażeniu się na słońcu, uległem dzisiaj pokusie, a efekty widzicie. Z kosmicznym pozdrowieniem -) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzio Re: Jestem kosmitą IP: 195.187.97.* 16.08.01, 15:06 Też byłem kiedyś kosmitą, ale cholernie uwierały mnie czułki. Nawet nie pytajcie w co. Potem byłem jeszcze algą, technikiem dentystycznym i rowerem. Tak, owszem, czasami myślę, że fajnie by było znowu być kosmitą, latać sobie tu i tam, w poprzek Drogi Mlecznej, ale przychodzi taka chwila, kiedy się czuje potrzebę stabilizacji i istota mówi sobie: "Dość. Pora na zmianę". Dlatego jestem teraz niezłomną zasadą moralną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso to o was, kosmici. IP: 195.41.66.* 16.08.01, 15:55 Slusarz Nowakowski, entuzjasta literatury SF siedzi rano w niedziele przy radiu i zajada sniadanie. Nagle w wiadomosciach: ... na Ziemi pojawili sie przybysze z innej planety. Generalnie sa nieduzi i zieloni, maja czerwone twarze i wylupiaste oczy. Jezeli sie do nich mowi powoli rozumieja ludzka mowe. Najlatwiej ich spotkac w okolicznych lasach... Nowakowski nie dopil kawy, wcisnal beret na glowe i pognal do lasu niesamowicie podekscytowany. Lazi wszedzie, zaglada pod choinki, rozgarnia rekami krzaki i szuka. Az tu nagle w najglebszej gestwinie!!! Tak! Siedzi przycupniety zielony stwor! Nowakowski zaczyna wiec powoli i wyraznie: - N a z y w a m s i e N o w k o w s k i. P r a c u j e j a k o s l u s a r z. J e s t e m w t y m l e s i e b o s z u k a m p r z y b y s z o w z o b c e j p l a n e t y. Na co zielony stwor z czerwona twarza i wytrzeszczonymi oczami odpowiada takze wolno i z niejakim trudem: - A j a n a z y w a m s i e S u d e j k o. P r a c u j e t u j a k o l e s n i c z y. J e s t e m w t y c h k r z a k a c h b o r o b i e k u p e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --anka-- Zielona kosmitka IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 15:26 dowcip miły, acz nieprawdziwy, bo MY zieloni wyrózniamy się z tłumu ludzików i nie tak łatwo nas pomylić Z harcerskim pozdrowieniem HOWGH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 768 Re: Zielona kosmitka IP: 192.168.70.* / 62.26.16.* 17.08.01, 15:58 jestem na ziemi od niedawna.z zewnatrz wygladala tak ladnie, wiec przylecialem. problem w tym, ze przy ladowaniu doznalem urazu, wy nazwalibyscie to amnezja. no i nie wiem jak stad sie wydostac...a nie jest tu wcale tak fantastycznie.jest ciezko!nie wiem co robic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Bracia kosmici i koleżanki kosmitki IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 17.08.01, 16:19 Ja też nie pamiętam kiedy ale słyszałem jak mówili coś o amnezji. Może znajdzie się ktoś kto pamięta jak się buduje statek ko(s)miczny, albo gdzie go zostawiliśmy i wspólnymi siłami od(/z)budujemy go i wtedy stąd ...imy na naszą piękną (nasze piękne) planetę(/y). titi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Android pozdrawia kosmitów. IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 02:20 Jak w temacie.Pozdrawiam i liczę na udaną współpracę. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FBI Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 18.08.01, 07:01 Gość portalu: --anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --anka-- Re: Jestem zieloną kosmitką IP: 192.168.117.* / *.legnica.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:56 pozdrawiam FBI, i tak kiedyś wygramy, więc póki co żyjmy w zgodzie!! Statek buduje sie b. prosto. Dużo foli aluminoiej i trochę naczyń kuchennych ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 768 Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 22.08.01, 13:23 mysle ze udalo mi sie zbudowac statek.niemniej nie zdazylem do niego wsiasc, bo przyjechalo kilku w bialych fartuchach, i zwiazali mnie taka twarda unieruchomiajaca koszula..pomozcie. tez im powiedzialem, ze jestem z FBI, ale nie pomoglo........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.eds.com 22.08.01, 15:26 Aniu, czy to nie ty siedzialas u mnie na parapecie wczoraj? jesli tak to potwierdz, bardzo przepraszam ale nie chcialem Ciebie zrzucic, daj znac ze przezylas? ja tylko domykalem okno, skad moglem wiedziec, ze bedziesz parkowac akurat na moim parapecie? Jac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.eds.com 22.08.01, 16:28 Aniu, czy to nie ty siedzialas u mnie na parapecie wczoraj? jesli tak to potwierdz, bardzo przepraszam ale nie chcialem Ciebie zrzucic, daj znac ze przezylas? ja tylko domykalem okno, skad moglem wiedziec, ze bedziesz parkowac akurat na moim parapecie? Jac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zako Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.gacked.dialup.pol.co.uk 01.09.01, 16:46 Jestem obcy we wlasnym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigma Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.chello.pl 22.08.01, 17:51 Jestem zielona, mam czułki na głowie, nos w kształcie trąbki, przyssawki na palcach, cztery sutki i pępek na plecach, ale w środku jestem człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --anka-- Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 14:32 Wróciłam z mojego zielonego domu, uff jak dobrze znów z nowymi siłam. Jac to nie moglam być ja, bo wtedy odpocczywałam na planecie XCE435, szkoda że nie dostałeś mojego przekazu telepatycznego z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Jestem zieloną kosmitką IP: 195.41.66.* 06.09.01, 15:26 Moja zona jest nie z tego swiata! Jest po prostu niesamowita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.du.netdirect.net 31.08.01, 03:22 W przeciwienstwie do Was kochani kosmici, nie czuje sie zielona kosmitka. Jak najbardziej czlowiek we mnie siedzi. Ale Wy sobie tu zarty robicie a mnie sie wydaje, ze to tylko ludzkie marzenie zeby byc jedynymi i najwazniejszymi we wszechswiecie. Tak jak my penetrujemy inne planety tak i oni zagladaja czasem do nas. Niestety nie mam dowodu czy sa zieloni, jeszcze ich nie spotkalam. Jedyny dowod ze istnieja to nagly rozwoj techniki, czy zastanawiacie sie czasem skad to do nas przyszlo??? Dla mnie to jasne. Pozdrowienia dla zielonych i bialych i czarnych i zoltych. Baska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TENSWIAT do kosmitow IP: *.ds.uj.edu.pl 03.09.01, 15:39 sie nie podoba to wypierdalac Ten Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzio Re: TENŚWIATA IP: 195.187.97.* 06.09.01, 12:42 Żebyśmy ciebie nie wypierdolili, odmóżdżona kloako. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TENSWIAT do brudzia IP: *.ds.uj.edu.pl 06.09.01, 13:06 kloaka, biomasa... nazwij mnie jak chcesz - jak bedzie ci lepiej snuc swe marzenia o idealnym swiecie na nagiej skale, to wykup sobie bilet na ksiezyc, frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzio Co mi nick przekręcasz? IP: 195.187.97.* 06.09.01, 14:31 Nie marzę o żadnym zasranym, idealnym świecie. Tak się przypierdalam, bo nie mam co robić, a lubię się kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś