Dodaj do ulubionych

Jestem zieloną kosmitką

IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 16:43
mam apel do wszystkich, którzy nie czują sie do końca pasujący do TEGO świata,
ujawnijcie się
Ja jestem pierwsza
czekam
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: necro Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 07.08.01, 19:51
      Ja moge byc drugi.
      A czemu uwazasz sie za niepasujaca do tego swiata???
      • Gość: samanta Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:14
        Gość portalu: necro napisał(a):

> Ja moge byc drugi.
        > A czemu uwazasz sie za niepasujaca do tego swiata???

Pierwsza kosmitka na forum to raczej ja bylam . Mialam qmpla kosmite ale chyba
        odlecial juz .No ,jedynie nie moge powiedziec , ze nie jestem zielona. Wlasciwie
        to powinnam sie nazywac E.T.
        • iwonad Re: Jestem zieloną kosmitką 07.08.01, 22:34
          Chyba zielony nie jest w tym roku modny ;-))

Czy można się zgłosić w innym kolorze??

Tylko jaki teraz jest modny??

pozdrawiam ko(s)micznie.iwona
          • Gość: jaro Re: Jestem zielonym kosmitą IP: 62.87.254.* 08.08.01, 06:51
            Fauna zamieszkująca ziemię posiada dziwne zwyczaje. Młode osobniki najbardziej
            rozpowszechnionego gatunku makrofauny na widok kosmity zdejmują obnażają się,
            podbiegają, przednimi kończnami próbują dosięgnąć twarzy, może to przypominać
            głaskanie. Następnie w ramach rytuału powitalnego próbują dokonać tego nogami.
            Na osobniku spotkanym na patrolu kosmicznym 00002,39485,394857-k podjęto próbę
            nawiązania kontaktu. Próbę należy uznać za nieudaną. W momencie podawania
            tylnej kończyny w czasie próby podania przez członka patrolu 00002,39485,394857-
            k przedniej osobnik stracił równowagę i samowolnie przerwał rytuał. W ramach
            szkolenia personelu kosmicznego proponuję powstzymać próby nawiązania kontaktu
            celem bardziej szczegółowego opracowania procedur powitalnych.
            • Gość: 768 Re: Jestem zielonym kosmitą IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 08.08.01, 18:16

we are not alone........
              • Gość: --anka-- Re: Jestem zielonym kosmitą IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 13:02
                tu ja Witam wszystkich kosmitów, nareszcie mam pewność, że we are not alone,
                należą do nas osoby o wyjątkowych cechach
                trzymajmy się razem
                czekam na coraz to nowych członków
                pa
                CZY MACIE MOŻE JAKIEŚ PROPOZYCJE NA HASŁO ROZPOZNAWCZE???
                • Gość: --anka-- Re: Jestem zielonym kosmitą IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 12:53
                  No i co jak na razie chyba nikt więcej nie chce się ujawniać?
                  • Gość: Zed Re: Jestem kosmitą IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 16.08.01, 13:12
                    Ujawnisz się, to potem wezmą do klatki, na badania itp. Mówią że faceci są z
                    Marsa. Mijałem go w drodze na Ziemię (Marsa). Nic specjalnego.
                    Tylko dlaczego zesłali mnie z mojej planety do tego piekła?
                    Choć teraz (ta pora roku!) rozwijam swe zdolności postrzegania. Jest całkiem
                    przyjemnie. Są takie miejsca gromadzenia się pewnego gatunku na tej planecie,
                    gdzie wiekszość osobników nie może się skupić. Spotykają się tam dwie formy
                    występowania materii: ciekła (w kolorze blue) i stała (jakaś taka żółta).
                    Większość osobników oddaje sie tam narażaniu na zabójcze i rakotwórcze
                    promienie najblizszej jasnej gwiazdy. W porze kiedy dużo delikatniejsze, odbite
                    przez naturalnego satelitę promienie padają na powierzchnię planety, stworzenia
                    te usilnie zmieniając pozycję, przy każdym ruchu wyją z żalu za brakiem słońca.
                    Potęgując umartwienie nakładają na siebie popsuty pokarm (zsiadłe) innego
                    przedstawiciela tej planety.
                    Chcąc sprawdzić cóż jest takiego w samażeniu się na słońcu, uległem dzisiaj
                    pokusie, a efekty widzicie.

Z kosmicznym pozdrowieniem -)
                    • Gość: budzio Re: Jestem kosmitą IP: 195.187.97.* 16.08.01, 15:06
                      Też byłem kiedyś kosmitą, ale cholernie uwierały mnie czułki. Nawet nie pytajcie w co.
                      Potem byłem jeszcze algą, technikiem dentystycznym i rowerem. Tak, owszem, czasami myślę, że fajnie
                      by było znowu być kosmitą, latać sobie tu i tam, w poprzek Drogi Mlecznej, ale przychodzi taka chwila,
                      kiedy się czuje potrzebę stabilizacji i istota mówi sobie: "Dość. Pora na zmianę". Dlatego jestem teraz
                      niezłomną zasadą moralną.
                      • Gość: soso to o was, kosmici. IP: 195.41.66.* 16.08.01, 15:55

Slusarz Nowakowski, entuzjasta literatury SF siedzi rano w niedziele przy radiu
                        i zajada sniadanie. Nagle w wiadomosciach: ... na Ziemi pojawili sie przybysze
                        z innej planety. Generalnie sa nieduzi i zieloni, maja czerwone twarze i
                        wylupiaste oczy. Jezeli sie do nich mowi powoli rozumieja ludzka mowe.
                        Najlatwiej ich spotkac w okolicznych lasach...
                        Nowakowski nie dopil kawy, wcisnal beret na glowe i pognal do lasu niesamowicie
                        podekscytowany. Lazi wszedzie, zaglada pod choinki, rozgarnia rekami krzaki i
                        szuka. Az tu nagle w najglebszej gestwinie!!! Tak! Siedzi przycupniety zielony
                        stwor! Nowakowski zaczyna wiec powoli i wyraznie:
                        - N a z y w a m
                        s i e
                        N o w k o w s k i.
                        P r a c u j e
                        j a k o
                        s l u s a r z.
                        J e s t e m
                        w
                        t y m
                        l e s i e
                        b o
                        s z u k a m
                        p r z y b y s z o w
                        z
                        o b c e j
                        p l a n e t y.

Na co zielony stwor z czerwona twarza i wytrzeszczonymi oczami odpowiada takze
                        wolno i z niejakim trudem:
                        - A
                        j a
                        n a z y w a m
                        s i e
                        S u d e j k o.
                        P r a c u j e
                        t u
                        j a k o
                        l e s n i c z y.
                        J e s t e m
                        w
                        t y c h
                        k r z a k a c h
                        b o
                        r o b i e
                        k u p e.

• Gość: --anka-- Zielona kosmitka IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 15:26
                          dowcip miły, acz nieprawdziwy, bo MY zieloni wyrózniamy się z tłumu ludzików i
                          nie tak łatwo nas pomylić
                          Z harcerskim pozdrowieniem HOWGH
                          • Gość: 768 Re: Zielona kosmitka IP: 192.168.70.* / 62.26.16.* 17.08.01, 15:58

jestem na ziemi od niedawna.z zewnatrz wygladala tak ladnie, wiec przylecialem.
                            problem w tym, ze przy ladowaniu doznalem urazu, wy nazwalibyscie to amnezja.
                            no i nie wiem jak stad sie wydostac...a nie jest tu wcale tak
                            fantastycznie.jest ciezko!nie wiem co robic...

• Gość: Zed Re: Bracia kosmici i koleżanki kosmitki IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 17.08.01, 16:19
                              Ja też nie pamiętam kiedy ale słyszałem jak mówili coś o amnezji. Może znajdzie
                              się ktoś kto pamięta jak się buduje statek ko(s)miczny, albo gdzie go
                              zostawiliśmy i wspólnymi siłami od(/z)budujemy go i wtedy stąd ...imy na naszą
                              piękną (nasze piękne) planetę(/y).
                              titi
                  • Gość: Wojciech Android pozdrawia kosmitów. IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 02:20
                    Jak w temacie.Pozdrawiam i liczę na udaną współpracę.

Wojciech

• Gość: FBI Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 18.08.01, 07:01
      Gość portalu: --anka
      • Gość: --anka-- Re: Jestem zieloną kosmitką IP: 192.168.117.* / *.legnica.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:56
        pozdrawiam FBI, i tak kiedyś wygramy, więc póki co żyjmy w zgodzie!!
        Statek buduje sie b. prosto. Dużo foli aluminoiej i trochę naczyń
        kuchennych ;))))))
        • Gość: 768 Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 22.08.01, 13:23

mysle ze udalo mi sie zbudowac statek.niemniej nie zdazylem do niego wsiasc, bo przyjechalo kilku
          w bialych fartuchach, i zwiazali mnie taka twarda unieruchomiajaca koszula..pomozcie.
          tez im powiedzialem, ze jestem z FBI, ale nie pomoglo........
        • Gość: Jacek Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.eds.com 22.08.01, 15:26
          Aniu, czy to nie ty siedzialas u mnie na parapecie wczoraj?

jesli tak to potwierdz,
          bardzo przepraszam ale nie chcialem Ciebie zrzucic,
          daj znac ze przezylas?

ja tylko domykalem okno, skad moglem wiedziec, ze bedziesz parkowac akurat na
          moim parapecie?

Jac
        • Gość: Jacek Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.eds.com 22.08.01, 16:28
          Aniu, czy to nie ty siedzialas u mnie na parapecie wczoraj?

jesli tak to potwierdz,
          bardzo przepraszam ale nie chcialem Ciebie zrzucic,
          daj znac ze przezylas?

ja tylko domykalem okno, skad moglem wiedziec, ze bedziesz parkowac akurat na
          moim parapecie?

Jac
      • Gość: zako Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.gacked.dialup.pol.co.uk 01.09.01, 16:46
        Jestem obcy we wlasnym swiecie.
    • Gość: Sigma Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.chello.pl 22.08.01, 17:51
      Jestem zielona, mam czułki na głowie, nos w kształcie trąbki, przyssawki na
      palcach, cztery sutki i pępek na plecach, ale w środku jestem człowiekiem.
      • Gość: --anka-- Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 14:32
        Wróciłam z mojego zielonego domu, uff jak dobrze znów z nowymi siłam. Jac to
        nie moglam być ja, bo wtedy odpocczywałam na planecie XCE435, szkoda że nie
        dostałeś mojego przekazu telepatycznego z pozdrowieniami
        • Gość: soso Re: Jestem zieloną kosmitką IP: 195.41.66.* 06.09.01, 15:26

Moja zona jest nie z tego swiata! Jest po prostu niesamowita!
    • Gość: baska Re: Jestem zieloną kosmitką IP: *.du.netdirect.net 31.08.01, 03:22
      W przeciwienstwie do Was kochani kosmici, nie czuje sie zielona kosmitka. Jak
      najbardziej czlowiek we mnie siedzi. Ale Wy sobie tu zarty robicie a mnie sie
      wydaje, ze to tylko ludzkie marzenie zeby byc jedynymi i najwazniejszymi we
      wszechswiecie. Tak jak my penetrujemy inne planety tak i oni zagladaja czasem
      do nas. Niestety nie mam dowodu czy sa zieloni, jeszcze ich nie spotkalam.
      Jedyny dowod ze istnieja to nagly rozwoj techniki, czy zastanawiacie sie czasem
      skad to do nas przyszlo??? Dla mnie to jasne.
      Pozdrowienia dla zielonych i bialych i czarnych i zoltych. Baska
    • Gość: TENSWIAT do kosmitow IP: *.ds.uj.edu.pl 03.09.01, 15:39
      sie nie podoba to wypierdalac

Ten Swiat
      • Gość: budzio Re: TENŚWIATA IP: 195.187.97.* 06.09.01, 12:42
        Żebyśmy ciebie nie wypierdolili, odmóżdżona kloako.
        • Gość: TENSWIAT do brudzia IP: *.ds.uj.edu.pl 06.09.01, 13:06
          kloaka, biomasa... nazwij mnie jak chcesz - jak bedzie ci lepiej
          snuc swe marzenia o idealnym swiecie na nagiej skale, to
          wykup sobie bilet na ksiezyc, frajerze!
          • Gość: budzio Co mi nick przekręcasz? IP: 195.187.97.* 06.09.01, 14:31
            Nie marzę o żadnym zasranym, idealnym świecie. Tak się przypierdalam, bo nie mam co robić, a
            lubię się kłócić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka