polla.k 06.06.08, 08:53 świeci słońce, i mam dzisiaj imieniny. Miłego dnia wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: jest piątek... 06.06.08, 08:56 jest piatek i idę dziś na spotkanie z przyjaciółką, której rok nie widziałam (bo wyjechała), widze się z bratem i idę na fajny koncert :D ze wszystkimi wymienionymi i milionem znajomych. I jestem szczęśliwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: jest piątek... 06.06.08, 10:20 aaa, no i wszystkiego najlepszego, oczywiście!!!! :) (cholera, próbuję to dopisać od początku i mnie ciagle wylogowuje albo sie wiesza :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
springreen Re: jest piątek... 06.06.08, 10:22 ale wam dobrze... ja mam okropny dolek... moze przejdzie potem ale narazie beznadzieja... stale pytanie. Czy on mnie kocha naprawde..zmienil sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jest piątek... 06.06.08, 09:02 z czego tu sie cieszyć, za dwa dni trzeba sie bedzie ewakuować z domu bo pewnie wariaci sie bedą darli pół nocy. Tylko gdzie? Bo wszędzie wszyscy sie bedą darli. I tak chyba ze dwa tygodnie bedzie... Cięzki czas nastał. Odpowiedz Link Zgłoś
bucky.katt Re: jest piątek... 06.06.08, 09:11 Wszystkiego najlepszego Paulina :) Mam sentyment do tego imienia, nie znam niefajnej Pauliny. Wszystkie są OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: jest piątek... 06.06.08, 09:24 Wszystkiego najlepszego Paulina :) Mam uraz do tego imienia, nie znam fajnej Pauliny. ostatnia którą poznałam jest nową dziewczyną mojego faceta, a przedostatnia, którą poznałam jest nową dziewczyną chłopaka Magdy. Magda ma jeszcze gorzej, bo pauline juz wczesniej posuwał na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: jest piątek... 06.06.08, 12:03 8n napisała: > Wszystkiego najlepszego Paulina :) Mam uraz do tego imienia, > nie znam fajnej Pauliny. > Ja jestem fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: jest piątek... 06.06.08, 09:49 wszystkiego najlepszego! piękny dzień, piękne słońce, wspaniały nastrój! Odpowiedz Link Zgłoś
angelika-mama Re: jest piątek... 06.06.08, 09:51 Jest piątek - wreszcie weekend.Dwa dni wolne od pracy:)))Idę dzisiaj na piwko z koleżankami:)Piękna pogoda - aż chce sie żyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: jest piątek... 06.06.08, 10:41 Bardzo dziękuję :) Chyba przez służbowe spotkanie nie zdążę dzisiaj kupic sobie roweru w prezencie :( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Jade do spa i zapomnialam luznych gatek... 06.06.08, 10:47 Biore tylko te dziny, ktore mam na sobie, mam nadzieje, ze sie nie ugotuje... Bede sie uczyc, ale kompa tez biore :P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: jutro więc do pracy /nt. 06.06.08, 21:32 o co to to nie, jutro odpoczywam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jutro więc do pracy /nt. 06.06.08, 21:36 Za to ja jutro pracuje :( Odpowiedz Link Zgłoś