Dodaj do ulubionych

Olenka i kwieto

IP: *.adsl.navix.net 04.01.04, 21:59
serce mi sie kraje, gdy widze awangarde moich ulubiencow w nieustannym ogniu
walki. I po o to ? Zakopac topory, prosze. Wyplukac pyski z barw wojennych !
Wodz Indian Poludniowej Dakoty i Polnocnej Nebraski, Jego Omniimpotencja,
Imagine.
Obserwuj wątek
    • kwieto Re: Olenka i kwieto 04.01.04, 22:01
      To nie walka, to edukacja :")
    • Gość: Oleńka Re: Olenka i kwieto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 22:01
      Powiedz mi, kogo lubisz, a powiem ci kim jesteś.
    • Gość: Richelieu* Re: Olenka i kwieto IP: *.localdomain / 213.77.25.* 04.01.04, 22:02
      rany, przecież GF i Kwieto się tylko czubią, Omniimpotencjo
    • Gość: ryb Re: Olenka i kwieto IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.01.04, 22:22
      Zebys Ty Imagine wiedzial jakie oni sobie maile wysylaja. To by Cie dopiero
      cholera wziela...
      • Gość: Richelieu* rany, ryb ;)))))) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 04.01.04, 22:26
      • Gość: Oleńka Pliz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 22:27
        Ja tak jak Triss dziecko potencjalne - bawię się z łobuzami na podwórku, ale do
        domu nie wolno, hihihi :)))))))

ale zablokowanego kwiecia nie mam - znaczy, nigdy nie pukał do moich drzwi ;)

• Gość: ryb Re: Pliz... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.01.04, 22:31
          Hihihi, no i nastepna rybia teza obalona...
          • Gość: Oleńka Re: Pliz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 22:33
            lubisz jak obalam Twoje tezy? ;)
            • Gość: ryb Re: Pliz... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.01.04, 22:36
              No, czuje sie taki bezbronny:))) A Kwiecio pukal do Twoich drzwi i to nie
              raz...niekoniecznie mailami :)
              • Gość: Oleńka Re: Pliz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 22:41
                O żesz...ciekawe, że zawsze to właśnie duzi lubią bywać od czasu do czasu
                mali ;DDDD

re Miecio:
                Ciekawe...już gdzieś to słyszałam...ale i tak nie wierzę :)))))
      • Gość: Imagine Re: Olenka i kwieto IP: *.adsl.navix.net 04.01.04, 22:56
        ryb, mozesz sie jakos podlaczyc i zdac mi relacje ?
        • Gość: ryb Re: Olenka i kwieto IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.01.04, 22:59
          Uhhh, ja nie czytam prywatnej korespondencji, moj humor, tzn. honor mi na to
          nie pozwala :)
        • Gość: Oleńka Re: Olenka i kwieto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 23:03
          Ryb mnie czyta nawet tego co ja do niego piszę, bo nie ma czasu, a co dopiero
          tego, co Miecio pisze do jakiejś panienki ;))))))
          • Gość: Oleńka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 03:38
            "Ryb nie czyta" miało być ;)

Póki co, Ryb mnie jeszcze nie czyta ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka