Dodaj do ulubionych

Szampony Sanara

IP: *.acn.waw.pl 05.02.02, 13:33
Mam wrażenie, że ostatnio jakoś zniknęły z półek. Kiedyś używałam świetnej,
nawilżającej odżywki z granatowymi mini-kapsułkami (w takiej tubie z
przezroczystym żelem). Niedawno chciałam ją ponownie kupić i okazało się, że w
ogóle nie ma już żadnych preparatów tej marki. Wiecie może, co się z nimi
stało? Albo gdzie jeszcze można je dostać?
Obserwuj wątek
    • bisou Re: Szampony Sanara 05.02.02, 18:59
      chyba już ich nigdzie nie ma :( a tak pięknie pachniały.
      • Gość: okeciak Re: Szampony Sanara IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 19:31
        wella wycofala sanare jakies 1,5 roku temu. tak wiec jak gdzies jeszcze uda Ci
        sie trafic to nie kupuj bo data bedzie watpliwa
        • Gość: Xena Re: Szampony Sanara IP: *.acn.waw.pl 05.02.02, 21:29
          Buuu......
          Okrutnie mnie zmartwiliście.
          Rozumiem w takim razie, że Sanarę zastąpiła Vivality (to pytanie głównie do
          okęciaka, bo sprawiasz wrażenie dobrze zorientowanego w kuluarach przemysłu
          kosmetycznego)? Szkoda, bo Vivality jest do bani - mnie w każdym razie nie leży.

A z innych wycofanych z półek preparatów - nie mogę również odżałować odżywek
          do włosów w sprayu Elseve, w takich dość ciężkich flakonach z matowego szkła(to
          chyba zresztą były pierwwze na rynku odzywki bez spłukiwania i o takiej
          formule). Bardzo mi odpowiadała, ale teraz po nich ani śladu.

Już chyba mam takiego pecha, że jak czymś się zachwycę, to najdalej za pół roku
          przestaną to produkować. Dobrze, że Cool Water Davidoffa nie jest limitowaną
          serią...
          • Gość: okęciak Re: Szampony Sanara-odp do Xeny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 07:19
            jak slusznie zauwazylas vivality zastapilo sanare.Sam osobiscie tez uwazam ze
            jest do bani ale reklama i marketing robia swoje.Co do tej odzywki loreala o
            ktorej piszesz to mam wrazenie ze chodzi tu o "wlos w plynie" ktory zostal
            wycofany z rynku jeszcze wczesniej niz sanara czyli jakies trzy lata temu.Cos
            podobnego zdaje sie ma w swojej ofercie pollena-eva.pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka