Dodaj do ulubionych

Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś perfumy

IP: 217.153.19.* 13.01.04, 17:39
Zamierzam kupić sobie jakieś perfumy męskie (z tych droższych), prosze was
abyście coś mi doradziły, jakie wam się najbardziej podobają, jak na was
działają? Podoba mi się kilka zapachów ale nie będe zdradzał jakie to są.
Czekam na wasze sugestie, którymi oczywiście także będe się kierował przy
zakupie. Pozdrawiam i dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: gocha221 Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.icpnet.pl 13.01.04, 18:00
      Hugo Boss szary, nie jest to nowosc, ale na mnie dziala.
      jeden z moich ulubionych zapachow!!!
      a takze Lanvin
      Niezly jest tez Kenzo, chyba to jest JUNGLE, ale nie jestem pewna, z tym ze to
      juz mniej klasyczny zapach.
    • Gość: S. Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.widzew.net / *.widzew.net 13.01.04, 18:18
      Zdecydowanie Hugo Boss szary,wyjątkowy zapach,bardzo męski. Pozdrawiam
      • Gość: zakrecona Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.ists.pl / *.ists.pl 13.01.04, 18:50
        Aqua di gio
        Eternity
        Laura Biagotti Uomo Roma
      • Gość: imoe Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.acn.pl 13.01.04, 18:51
        nie bede oryginalna bo tez hugo boss szary to dla mnie nr 1
        • Gość: Gosia25 Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 18:55
          jak pachnie ten szary Hugo Boss;)??
          • Gość: S. Re: do Gosia25 IP: *.widzew.net / *.widzew.net 13.01.04, 20:00
            Podaję Ci link z opisem Bossa a zapach jest super,nie należy do bardzo
            lekkich,świeżych ale nie jest też ciężki,trochę korzenny,bardzo męski.Sprawdź
            jak tylko będziesz miała okazję :)Pozdrawiam

www.pedet.pl/x_C_I__P_7010276-7010001.html
    • tofu9 Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per 13.01.04, 19:02
      Polecam "Romance".L.Laurena , sliczne !!!
    • masia27 Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per 13.01.04, 19:32
      ja uwielbiam Chanel Egoiste Platinum i Issey Miyake
    • Gość: kicia2000 Tommy Boy IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 13.01.04, 21:16
      Uwielbiam Tommy Hilfinger, albo Minotaure Palomy Picasso-zapach ideał,
      najbardziej meski ze wszystkich. Oba sa rewelacyjne.
      Natomiast Hugo Bossa szarego nie znosze, zajezdza wanilia na 100 metrów i wg
      mnie wcale nie jest męski.
      • Gość: S. Re: Tommy Boy IP: *.widzew.net / *.widzew.net 13.01.04, 21:26
        Jeżeli chodzi o Hugo Boss szary to nie wiem czy nie pomyliłaś jego z innym
        zapachem ,bo z wanilią według mnie on ma niewiele wspólnego zwłaszcza,że wśród
        jego składników wanilia nie wystepuje.
        • ultra75 Moje typy 13.01.04, 21:36
          "Quazar" J. del Pozo (Adventure i klasyczny niebieski), "Chrom" Azzuro
          i "Black" Kennetha Cole`a - jedne z moich najbardziej ulubionych. Na
          mezczyznach oczywiscie :-).
        • Gość: kicia2000 Re: Tommy Boy IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.01.04, 00:27
          Nie, nie pomyliłam. Nie wiem, moze to ten cynamon i gożdzik. W kazdym razie
          takie słodkie g. No po prostu nie znosze tego zapachu (a mój misio niestety
          lubi :-(, więc używa jak idzie z kumplami na piwo :-p)
          Dla mnie ten zapach jest tandetny, tak jak i Obsession Man CK.
          Nie lubie słodko-korzennych nut (głównie cynamonu) na facetach.
          Takie zapachy kojarzą mi się, nie wiedzieć czemu, ze starym, zdziecinniałym
          dziadkiem.
    • Gość: Mariusz Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: 217.153.19.* 13.01.04, 21:51
      A co sądzicie o Chanel - Allure Men? słyszalem że Allure Men bardziej pasują do
      garnituru niż do jeansów, ja nosze jeansy. Interesuje mnie także wasza opinia
      na temat Jean Paul Gaultier - Le Male. Dziękuje za dotychszasowe odpowiedzi.
      Czekam na dalsze sugestie.
      • Gość: Vera Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 21:39
        Zarówno Allure Chanel jak i Jean Paul Gaultier to moje dwa typy zapachów
        męskich, są świetne !!! - wersje dla kobiet zresztą też. Na gwiazdkę kupiłam
        mężowi Gaultiera i teraz wącham do woli:))Lubię też z męskich kenzo ale to już
        troszkę mniej.
        pozdrawiam
        Vera
    • Gość: Karolina Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: 157.25.152.* 13.01.04, 22:21
      Dopisuje sie do przezroczystego Bossa, bardzo swiezy, a jednoczesnie klasyczny
      zapach, od razu go wyczuwam u facetow. Numer dwa to Dolce&Gabbana, niebieski.
      Rewelacja. Napisz tez, ile masz lat i na jaka okazje te perfumy bedziesz
      uzywał.
      • Gość: Mariusz Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: 217.153.19.* 14.01.04, 00:24
        Mam 21 lat, chce używać na codzień. Nie nosze garniturów, niewygodnie się w
        nich czuje, wole jeansy.
        • Gość: kicia2000 Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.01.04, 00:39
          Do dzinsów i 'świezo przekroczonej 20-tki' najlepiej pasuje Tommy Hilfinger.
          Sprawdz też Quasar J del Poso, Lacoste (klasyczny w zielonej butelce), Lanvin
          Oxygene.
          A może Armani Emporio White?

Nie wiem, wg mnie zapachy w stylu szary H. Boss, są za ciężkie i meczące na
          codzień i jakos bardziej pasują do tweedu.

Ja osobiście obstawiam Tommy albo Minotaure, na mnie działają bardzo erotycznie.

Tu masz linki:
          www.pedet.pl/x_C_I__P_7013317-7010001.html
          www.pedet.pl/x_C_I__P_7011321-7010001.html
        • sorbet D& G Masculine - pytanie nie do mnie ale .... 14.01.04, 01:37

• Gość: Ula Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 22:34
      Na mnie osobiście najbardziej działają Acqua di Gio Armaniego. Ten zapach
      wyczuję wszędzie... :)
    • Gość: raczek Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.zdik.wroc.pl 14.01.04, 08:55
    • Gość: raczek Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.zdik.wroc.pl 14.01.04, 09:01
      dune diora; polo sport ralph lauren, goodlife dawidoff, oxygen lanvin, chrome
      azarro, l'eau par kenzo, drakkar noir g. laroche, klasyczny "czarny" boss,
      klasyczny "czarny" armani
      • Gość: Anna Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 09:52
        Armani jest mistrzem - Aqua di Gio i Mania ......... mniammmmmm
    • Gość: Monika Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 14.01.04, 18:21
      Ja starsznie lubie zapachu Armaniego. Prawie wszystkie na mnie dzialaja :)
      Ni lubie taki swiezych 'ogorkowych' zapacow, a niesetty coraz wiecej takz
      etakich pojawia sie dla mezczyzn.
      Podobaja mi sie etz wszystkie meskie perfumy Bulgari.

Milego wybierania i napisz potem, co jednak kupiles :)
      • Gość: Mariusz Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: 217.153.19.* 14.01.04, 22:07
        Witam miłe panie :), zanim sobie kupie jeszce troche minie czasu. Narazie
        czekam na wasze rady. Zastanawiałem się nad zapachami Chanela - Allure Men, a
        także nad Jean Paul Gaultier - Le Male, co o nich myślicie?
        • Gość: też ula Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: *.dmpbk.com.pl 15.01.04, 10:24
          Cześć,
          moja imienniczka wyżej napisała, że uwielbia Aqua Di Gio Armaniego i że
          wszędzie go rozpozna. Na mnie podobnie działa ten zapach. Do tego jest bardzo
          glamour i pasuje idealnie do młodego faceta.
          Za 2 - 3 lata proponuję jednak zakupić:
          Lacoste (przezroczysty), Dolce$Gabbana Classic(granatowa) - to w pewnym stopniu
          już bestseller, zapach od kilku lat utrzymuje się w pewnej grupie selektywnej
          dojrzałych facetów (dojrzałych nie koniecznie wiekiem),no i Baldesarini Hugo
          Bossa :)))))))
          pozdr
    • Gość: Karolina Re: Proszę kobiety doradźcie mi wybrać jakieś per IP: 157.25.152.* 17.01.04, 17:19
      Przy wieku 21 lat i dzinsach zdecydowanie granatowy Dolce&Gabanna. I jeszcze
      jedno: koniecznie wąchaj ten zapach na przedramieniu, z butelki pachnie jak
      zupełnie inny zapach. Właśnie mój kolega (25lat) używał ten zapach jakiś czas
      temu, a ja do dziś nie mogę się mu oprzeć (zapachowi ;-) ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka