hotally 19.10.09, 20:13 Znacie te kremy? kolezanka zachwala, ale ciekawa jestem tez innych opinii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla.londyn Re: Lierac Paris 19.10.09, 20:30 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=Lierac&s.sm.title=&s.sm.forumXx=211&sf=tresc&s.sm.author=&y=9&x=10 Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiowa_7 Re: Lierac Paris 19.10.09, 22:02 Miałam kilka kosmetyków tej firmy - kilka balsamów do ciała (wyszczuplający, na cellulit, z kwasami AHA), żel do mycia twarzy i krem matujący, może coś jeszcze, ale nie pamiętam. Wszystkie były naprawdę kiepskie. Dużo lepsze kosmetyki można kupić za kilka złotych w supermarkecie. Balsamy nic szczególnego nie robiły i śmierdziały, po żelu strasznie przetłuszczała mi się skóra, krem matujący też był nieciekawy. Generalnie nie polecam. Na szczęście nie płaciłam za nie. Czytałam jedynie pozytywne opinie o Nightpeel, ale po tych doświadczeniach sobie podaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
aniat3 Re: Lierac Paris 19.10.09, 22:35 A ja polecam kremy tej firmy. Właśnie skończyłam używać krem Mesolift przeciwzmarszczkowy. Skóra po nim była ładnie nawilżona i wydaje mi się że zyskała ładny brzoskwiniowy odcień. Nie bez znaczenia jest również zapach tego kremu aż chciało się go używać. Także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Lierac Paris 20.10.09, 12:12 ja uzywalam ich basamu ochronnego do opalania. Genialny byl. Pieknie pachnial (korzennie) i nie mozna sie bylo w nim poparzyc. A opalenizna od razu robila sie brazowa. Z innych uzywalam kremu nawilzajacego ktorego nazwy nie pamietam. Byl ok ale bez zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: Lierac Paris 20.10.09, 16:05 Ja zmieniłam ostatnio korektor pod oczy magic concealer HR na Lierac Diopticerne i jestem bardzo zadowolona, świetny produkt i atrakcyjna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Lierac Paris 20.10.09, 20:45 tak z pamieci to ten ale sprawdze dokladnie jak bede w domu High hydration lotion - SPF30 www.lierac.com/UK/products/sun_care/sun_protection/lierac_solaire/intensetanninghighprotection-spf30highhydrationspray-onaqua-lotion.html Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Lierac Paris 21.10.09, 00:56 Dostałam kiedyś od cioci-szlachcianki w prezencie, krem matujący, żel do mycia twarzy i balsam do bardzo suchej skóry. Nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Lierac Paris 21.10.09, 10:17 Znam jeden krem tej firmy. Uważam, że jest znakomity, a dodatkowo bardzo wydajny. Lierac Nawilżający krem do suchej skóry Hydra-Chrono Anti-Aging Hydration Comfort Cream pl.strawberrynet.com/skincare/lierac/hydra-chrono-anti-aging-hydration/48222/#DETAIL W mojej aptece jest o 20 ziko tańszy, ale i tak uważam że jest dość drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
candy24 gdzie w UK mozna je kupic? 21.10.09, 19:10 dla mnie jest swietny-uzywam Lierac na rozszerzone naczynka , tylko nie wiem gdzie go dostac w UK Odpowiedz Link Zgłoś