Gość: olek IP: 62.233.184.* 19.01.04, 13:01 Ja jestem wielkim zwolennikiem POńczoch. rajstopy na śmietnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zagubiona_galaktyka Re: kto uwielbia pończochy?? 19.01.04, 13:03 Gość portalu: olek napisał(a): > Ja jestem wielkim zwolennikiem POńczoch. rajstopy na śmietnik Tak! Zwłaszcza przy temp. -10 st.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: kto uwielbia pończochy?? 19.01.04, 13:08 ja też uwielbiam pończochy, ale temperatura poniżej -5stopni zdecydowanie promuje rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorta3 Re: kto uwielbia pończochy?? IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 19.01.04, 13:11 wiekszość je uwielbia ale nie pod wszystkie spódniece da się je założyć (odznacza sie gumka mocująca), no chyba że jest to szeroka spódnica. Dlatego do pracy, gdy mam jasną spódnice to raczej unikam takich pończoszek bo to widać. Przy ciemniej już mniej. Poza tym coś w ty jest, bo w pończochach czuję sie diabelnie seksowna i mam wrażenie ze mogłabym się bzyknąć w każdej chwili (ale to tylko wrażenie!?) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: kto uwielbia pończochy?? 19.01.04, 13:16 Tja... pończochy są boskie, zwłaszcza w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: kto uwielbia pończochy?? IP: *.zdik.wroc.pl 19.01.04, 13:53 chcesz nosić pończochy, to noś. nikt nie każe Ci nosić rajstop:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalia Re: kto uwielbia pończochy?? IP: 62.233.184.* 19.01.04, 14:33 Ja nosze nawet jak jest -15. uwielbiam byc sexi a w pończochach tak sie czuję Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: kto uwielbia pończochy?? 19.01.04, 16:15 uwielbiam...zwykłe, kabaretki, ze szwem, zawsze kiedy tylko wkładam sukienkę czy spódnicę, zarówno te do pasa jak i samonośne( wygodniejsze). Rajstop nie noszę bo czuję się w nich jak stara baba,pozatym jest mi niewygodnie:) i tak...niekobieco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: kto uwielbia pończochy?? IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 20.01.04, 12:07 tia... chyba je wkładasz na kalesony Odpowiedz Link Zgłoś
mimilimi Re: kto uwielbia pończochy?? 20.01.04, 11:30 a ja wrecz przeciwnie! Pończochy na śmietnisko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: kto uwielbia pończochy?? IP: 62.233.184.* 20.01.04, 16:50 Kurcze widze, że panie za bardzo nie lubią tych niezwykle erotycznych gadżetów. a szkoda wielka szkoda . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka sugestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 16:59 olek wskocz w cienkie ponczoszki i w stringi (lub figi) zaloz spodnice i wyjdz na dwor (ew. na balkon) postoj tam minimum 30 minut (przy obecnej temperaturze) i wtedy zobaczsz jak cudnie sie nosi ponczoszki w zimie w lato to zupelnie inna inszosc :-D Odpowiedz Link Zgłoś