Dodaj do ulubionych

A mnie cos zastanawia...

19.01.04, 17:21
Czemu to forum tak dlugo wisi na stronie glownej gazety wyborczej? Czyzby
wszyscy nagle zaczeli interesowac sie wlosami? Odzew jest mizerny, wiec
sadze, ze nie. Ile kasy zaplacila pewna firma, zeby tutaj odpowiadac na niby
problemy? Jak bym byl szefem zarzadu tejze firmy, to bym dyrektora marketingu
na zbity ryj wylal, bo co jak co, to najwiekszy wplyw to forum ma na ilosc
propozycji matrymonialnych skladanych dr. Oksanie, a nie na sprzedaz lichej
jakosci kosmetykow tejze firmy. By the way, Oksana jest ponoc mezatka,
chlopaki.
Obserwuj wątek
    • ankanka Re: A mnie cos zastanawia... 19.01.04, 18:27
      Niby problemy?!?!?!?
      Czy Ty w ogóle przeczytałeś choć kilka wątków?
      Tu są dramaty ludzkie.
      Które łatwiej rozwiązać korzystając z cudzego doświadczenia,i które łatwiej
      przejść dostając wsparcie od tych,którzy je rozumieją.Bo sami ich doświadczają.
      Dla mnie to forum to być może ratunek w mojej sytuacji.Wiem,jak postępować i
      mogę dotrzeć do odpowiednich lekarzy.
      Życzę Ci,aby problemy z jakimi się borykamy nigdy nie były udziałem Twoim i
      Twoich najbliższych.

By the way, Oksana jest ponoc mezatka,
      > chlopaki.
      Jesteś dobrze poinformowany.A może ten fakt tak Cię zezłościł?:)

Pozdrawiam
      :)

• jadziekpiek Re: A mnie cos zastanawia...mnie też! 20.01.04, 09:10
      Jacku warszawiaku
      ktos tu ma chyba omamy, bo na tym Forum jakoś trudno doliczyć sie propozycji
      matrymonialnych dla p. Oksany. Jeśli takowe masz, to wal sam prosto z mostu.
      Nie wiem czy p. Oksana jest mężatką, ale jeśli propozycje złożysz, to sie
      dowiemy. Nie zdziwię sie jednak, jeśli twojej nie zaakceptuje. Wydaje mi się że
      jest osobą wrażliwą i nie lubi prostaków...
      Byc może nie jest to forum najliczniej odwiedzane, ale za to można w nim
      znaleźć bardzo sensowne i fachowe informacje, za które trzebaby sporo zapłacić
      wybierając się do lekarza. I chwała Firmie, która finansuje to Forum za to, że
      ono jest. Tak a propos, wbrew temu co piszesz o tych kosmetykach, ja je używa i
      wielce sobie cenie. Nie są zbyt drogie a na moje włosy świetnie działają, czego
      i tobie życzę.
      Ps. Pani Oksano, niech sie Pani nie zraża, na świecie są jeszcze dżentelmeni.
      jadziek
      • jadwinia29 Re: A mnie cos zastanawia...mnie też! 20.01.04, 10:01
        Cos chyba jest na rzeczy. Z calym szacunkiem dla p.Zarewicz, ale jej odpowiedzi
        sa z reguly lakoniczne i gdybym miala problemy z wlosami, nie bardzo by mi sie
        przydaly. Takie jest moje zdanie. Dlatego powodu takiej ekspozycji tego forum
        po prostu nie rozumiem.
        • ankanka Re: A mnie cos zastanawia...mnie też! 20.01.04, 13:11
          Droga Jadwiniu,
          forum nie jest i być nie może gabinetem lekarskim.Każdy przypadek jest inny
          przecież.
          Mimo to zapewniam Cię,że osoba z problemami (do której masz szczęście nie
          należeć)może znaleźć tu przydatne infomacje zarówno od pani doktór jak i innych
          forumowiczek pochodzące.
          Najlepiej jak każdy by się wypowiadał o tym,o czym ma pojęcie.Nie wiesz jak to
          jest mieć tego rodzaju problemy (obyś nie miała)a i wyobraźni Ci troche
          zabrakło.
          Pozdrawiam

ps.Nie wiem dlaczego nagle w 2004 takie oburzenie na reklamę i komercję.
          Ona jest obecna w naszym życiu OD DAWNA.

• vasylisa NIEZŁE SPOSTRZEŻENIE JACKU! 21.01.04, 16:12
      Moi drodzy forumowicze!

To forum "PIĘKNE WŁOSY" jest dla mnie bardzo zagadkowe.

Na pytania dotyczące włosów odpowiada tu lekarz, który NIE JEST FRYZJEREM, i
      nie ma na codzień styczności z podstawowymi problemami "włosowymi" ludzi, nie
      pracuje też na najnowszych kosmetykach i preparatach fryzjerskich, które
      ŚWIETNIE ROZWIĄZAŁY BY 80% problemów poruszanych na forum. Odpowiedzi pani
      Doktor są w wielu wypadkach, jak to ktoś już zauważył lakoniczne i zdawkowe...

Poważne problemy: wypadania, czy uczuleń są nie do rozwiązania poprzez krótką
      poradę na forum i powinny znaleść osobne miejsce w dziale ZDROWIE, nie uroda.
      Sama P. Oksana musi przyznać, że wymagają one licznych badań i obszernego
      wywiadu lekarskiego.

Myśle, że należało by na tym forum podzielić wątki i te dotyczące KLASYCZNIE
      FRYZJERSKICH zagadnień powierzyć fryzjerowi, a dermatologiczne P. OKsanie,
      wtedy wszystko było by OK.
      Forumowicze dowiedzieli jak rozwiązac problemy z włosami zarówno te z zakresu
      URODY jak i ZDROWIA.

OBAWIAM SIĘ, JEDNAK, ŻE FIRMA -SPONSOR TEGO FORUM NIE BĘDZIE ZAINTERESOWANA TYM
      ROZWIĄZANIEM :)
      W KOŃCU CHCE SPRZEDAĆ SWOJE, NIE PROMOWAĆ INNE KOSMETYKI - A NIE SĄDZĘ BY
      ZNALAZ SIĘ DOBRY FRYZJER, KTÓRY POLECAŁ BY WŁAŚNIE KOSMETYKI SPONSORA ... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka