Dodaj do ulubionych

krem na dzień Vinefit Lancome czy Urban Active HR?

IP: 217.97.133.* 23.01.04, 14:53
Dziewczyny,
prosze o wasze opinie. Glownie interesuje mnie wersja dla cery mieszanej.
Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: neska Re: krem na dzień Vinefit Lancome czy Urban Activ IP: *.devs.ac-net.pl 24.01.04, 17:22
      Mam krem Lancome Vinefit SPF8 do cery normalnej i mieszanej.
      Może zacznę od plusów: wygodne opakowanie z pompką, jest bardzo wydajny,
      odżywczy, pięknie pachnie, dobrze się wchłania, posiada fitry.Natomiast na
      upalne dni wydawał mi się odrobinę za ciężki a teraz gdy mrozy za oknem i
      kaloryfery w domu wysuszyły moją twarz czegoś mi w nim brakuje.Wolę coś
      bardziej tłustego.Jeśli nie masz przesuszonej skóry, myślę ,że będzie dobry.
      Ogólnie podsumowując;krem niezły, bardzo przyjemny ale ni rewelacja,
      specjalnych efektów brak;)Podobny chyba jest Activ future L'oreala i dużo
      tańszy.
      • ainer1 Re: krem na dzień Vinefit Lancome czy Urban Activ 24.01.04, 19:30
        Ja obecnie zabieram sie do testowania probki Urban Active, ale HR ostrzegal
        mnieze to wycofywana seria i polecal EXPRESSIONIST,
        sWOJA DROGA - CZY KTOS Z NIEGO KORZYSTAL DO WALKI ZPIERWSZYMI ZMARSZCZkami lub
        ich zarysami?

Renia
      • Gość: Lenka Re: krem na dzień Vinefit Lancome czy Urban Activ IP: *.chello.pl 24.01.04, 19:56
        Ja też swego czasu miałam Vinefit Lancome(fluid z pompką).I był to jeden z
        moich ulubionych kremów.Sama przyjemność w użyciu,bardzo dobrze się
        wchłaniał,wspaniały zapach,cudownie budził moją skórę z rana,czynił ją gładką
        i jędrną.Miałam tylko 1 opakowanie tego kremu,niestety cena była dla mnie dużą
        przeszkodą.Jak już koleżanka zauważyła przypomina future active Loreala.Jest
        jego bardziej luksusową wersją.
    • Gość: vinefit Re: krem na dzień Vinefit Lancome czy Urban Activ IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 24.01.04, 23:28
      Z tych dwoch mialam tylko Vinefit lotion w dwoch wersjach, SPF 8 z Mexorylem i
      SPF 15 wersja amerykanska bez Mexorylu, obie byly podobne w konsystencji,
      opakowania identyczne, nie lubilam tego preparatu jest za drogi jak na taka
      jakosc, daje niska ochrone, lepi sie mimo ze bardzo tlustej cery nie mam,
      potem kupilam sobie Activ futur SPF 15 tez z Mexorylem tez w opakowaniu z
      dozownikiem i byl o niebo lepszy a o ile tanszy.
      • Gość: monias1 Re: krem na dzień Vinefit Lancome czy Urban Activ IP: 217.97.133.* 26.01.04, 09:16
        Ja akurat mam okazje kupienia go o 50% taniej u Justyny z Warszawy, u ktorej
        zreszta czesto kupuje.
        Mialam probke Urban Active i przez ten weekend testowalam. Po nalozeniu fluidu
        w pompce twarz mi sie lepila choc nalozylam mala ilosci i mialam lekko
        zaczerwieniona twarz.
        Natomiast po przetestowaniu Vinefit we fluidzie bylam zadowolona - super sie
        wchlania, piekny zapach i nie zatyka porow. Wiec zdecyduje sie na niego.
        Dzieki za wasze opinie.
        • Gość: balbina_alexandra MONIA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 12:14
          Monia!!!!!
          Moniu kochana wybacz że się nie odzywam - jestem zawalona robotą, mam
          tłumaczenie i toczę dziki wyścig z czasem - jak zawsze :))))
          Ja miałam oba te kremy i zdecydowanie wole Urban Active - jest super. Vinefit
          to taki zwykły krem który nie powinien kosztować więcej niż 50 zł jak dla
          mnie :)
          Monia obiecuję że niedługo napiszę do Ciebie długi liscik :) niech się tu
          tylko wyrobię :)
          Masz jakiś kontakt z Justyną? Wysłałam jej mailika wieki temu ale bez odzewu :
          ( zmieniła może adres mailowy czy jak?
          Całuski!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka