Gość: NIKE IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 11:26 Poradźcie czy jest jakis sposób na znaczną poprawę kondycji włosów?? Moje są strasznie cienkie i wiele bym dała żeby było ich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Słabe włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 12:24 Mnie pomógł zachwalany tutaj Seboradin tonik plus witaminki od wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Słabe włosy IP: *.tkb.net.pl 28.01.04, 14:35 Polecam olejek rycynowy i serię Radical Farmony. Olejek kosztuje niecałe 4 zł. w aptece, kladziesz go na włosy na godzinę, raz w tygodniu. Włosy są błyszczące, nie przetłuszczają się tak szybko (ja mam przetłuszczające się włosy), szybciej rosną no i co najważniejsze u mnie po 2 użyciach nastąpił koniec z wypadaniem włosów. Seria Radical ma podobne właściwości. Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Słabe włosy 29.01.04, 10:34 Olejek rycynowy- czy trzeb go rozcieńczać? Przecież jest dosyć gęsty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Słabe włosy IP: *.tkb.net.pl 29.01.04, 12:46 olejek jest bardzo gesty i tym bardziej trudno go rozcienczyc, ja nie rozcienczam, poprostu rozsmarowuje go w rekach i wcieram we włosy, skupiam się bardziej przy skórze, u nasady. Dodam,ze mam dlugie wlosy i porcja olejku mniej wiecej lyzki stołowej mi wystarcza. Ale efekty sa widoczne- włosy nie wypadaja i nie przetłuszczają się. Najlepiej jest trzymać olejek na co najwyżej godzinę, dłużej mija się z celem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Słabe włosy IP: 217.153.63.* 28.01.04, 16:59 Słabe lub co gorsza wypadające włosy mogą stanowić poważny problem. Przeciwdziałanie temu zjawisku może być trudne a zabiegi z reguły są długotrwałe. Słyszałem opinię, że jednym z lepszych środków jest Fabao. Ostatnio podobno dostępne także w Polsce. (znajomi ściągali je z USA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Słabe włosy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 11:47 a próbowałaś Wax? świetnie wzmacnia włosy, zapobiega też wypadaniu (w aptece ok. 18 zł). do tego szampon Dermena, który regeneruje mieszek włosowy, a więc włosy odrastają (w aptece ok. 26 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia225 Re: Słabe włosy IP: *.icpnet.pl 30.01.04, 14:36 polecam CAPIVIT A+E forte, przy okazji wzmacniaja sie paznokcie i dobrze wpływa na cere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Słabe włosy IP: *.torun.mm.pl 30.01.04, 14:52 Używam regularnie Henna Wax Treatment, biore tabletki silica i dodatkowo biotynę w tabletkach. Po miesiącu włosy przestały wypadać, a wypadały garściami. Są zdrowe, błyszczące i szybko rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Słabe włosy IP: *.75.117.62.Dial1.Stamford1.Level3.net 30.01.04, 16:11 Moze brakuje Ci zelaza.Polecam zazywac tym, ktorym wypadaja wlosy. By przyspieszyc odrastanie wlosow nalezy zmiksowac natke z pietruszki z mala iloscia wody i naniesc powstala papke na skore glowy. Przykryc folia i recznikiem i pozostawic na godzine, po czym splukac i umyc szamponem.Powtarzac raz w tygodniu. Innym skutecznym srodkiem jest rogene.Nanosi sie plyn na skore glowy. Odpowiedz Link Zgłoś