210977333q 30.01.04, 00:05 Czy probowal ktos nowy podklad Loreal-kaszmir?Reklama obiecuje rewelacje-12 godzin cera gladka i bez polysku.A w dodatku nie trzeba uzywac sypkiego pudru.Czyzby nowy cud dla cery tlustej i mieszanej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha221 Re: CZY RZECZYWISCIE KASZMIROWY PRZEBOJ? IP: *.icpnet.pl 30.01.04, 07:44 poczytaj sobie na wizazu opinie... z tego co czytalam jakis czas temu to rewolucja to raczej nie jest!!! ja ogladal go w sklepie i nie moglam znalesc dosc jasnego odcienia, jakies takie dziwne... aha! i podobno jest niewydajny, ma tylko 25ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: CZY RZECZYWISCIE KASZMIROWY PRZEBOJ? IP: *.enterpol.pl 30.01.04, 08:30 Niestety, produkt nie dorównał reklamie. Ideal Balance jest dużo lepszy... W każdym razie ja żałuję wydanych na niego pieniędzy): Odpowiedz Link Zgłoś
210977333q Re: CZY RZECZYWISCIE KASZMIROWY PRZEBOJ? 30.01.04, 21:42 DZIEKI,DZIEKI ZA OPINIE,W TAKIM RAZIE SPROBUJE IDEAL BALANCE,OBECNIE UZYWAM SEAMLESS-MAX FACTOR,ALE MAM MIESZANA CERE I MOJA SKORA PO PARU GODZINACH ZACZYNA SIE SWIECIC. Odpowiedz Link Zgłoś
cerveza Re: CZY RZECZYWISCIE KASZMIROWY PRZEBOJ? 01.02.04, 19:43 Ideal Balance 16Beige nude + Puder sypki YR Luminelle Beige Naturel. Dla mnie ten mariaż rewelacja. Podzielacie moje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś