Dodaj do ulubionych

COSMETICI DORA-znacie??

IP: *.icpnet.pl 02.02.04, 13:14
chodzi mui w ogole o ich kosmetyki, ale w szczegolonosci o szampon do włosów
przetłuszczających się. Jest dosc drogi ( 35zl) a na wizażu jest tylko jedna
opinia, a to troche za mało, żeby podjąć decyzję:-)
dzieki i pozdrawiam
www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=cccec5d2bd5b718a6aeb2cab7fefbf12&cmd=details&itemid=5869
link do opinii na wizażu
Obserwuj wątek
    • Gość: youare... Re: COSMETICI DORA-znacie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 13:39
      Ja nie mialam tego szamponu, ale nie odnioslabym sie jakos specjalnie ufnie do
      tej recenzji ;-) Zobacz jak entuzjastycznie Sabrin odnosi sie do wszystkich
      kosmetykow firmy Cosmetici Dora, a ocenila ich sporo - wszystkie na 5 gwiazdek,
      wszystkie genialne, cudowne , "och" i "ach" ;-) Ja wiem, to moze byc przypadek,
      moze ta firma faktycznie wszystkie kosmetyki ma takie zachwycajace [choc
      szczerze mowiac ciezko mi w to uwierzyc] ale spojrz teraz na oceny Mauricel -
      oceniła ciekle kryształy i szampon nawilżający. Okresliła oba kosmetyki jako
      zupeelnie zwyczajne, zadne tam 'rewelejszyn' ;-)

Sadze wiec ze nie nalezy za bardzo sie kierowac ta opinia :-) A wnioskujac z
      recenzji Mauricel wlasnie [o Sabrin nie wspominam, wg niej ten szampon tez byl
      cudowny i wszechstronny ;-)] szamponu nawilzajacego mozna przypuszczac że ten
      do przetluszczajacych sie jest podobny - przecietny, po prostu.

A najlepiej by bylo, gdybys w aptece upolowala probke.

pzdr,

youare
      • Gość: gocha221 Re: COSMETICI DORA-znacie?? IP: *.icpnet.pl 02.02.04, 14:14
        pewnie, że najlepiej probke, ale sama wiesz jak to w Polsce z probkami;-)
        nie tak łatwo, niestety
        ale fakt ze to opinie Sabrin troche dziwne. jedyne kosmetyki, ktore ocenia to
        własnie Cosmetici dora.....
        w opinii o kryształkach wspomina cos o 'milej konsultantce Dory" wiec moze sama
        nia jest..
        nie zauwazylam tego, ale masz racje, trocghe to "podejrzane"
        wstrzymam sie z tym szamponem, 35zl piechota nnie chodzi:-)
        jesli ktos mial ten szampon to prosze o obiektywne:-) opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka