Dodaj do ulubionych

wasza ulubiona modelka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 12:09
pytanie chyba jasne:) chodzi o kobiete która podziwiacie na której nawet sie
trochę wzorujecie , jest idealna w każdym calu wg was:)moje typy to:
Gisele Bundchen - ma genialną figurę.
Natalia Vodianova-za niesamowitA twarz
Obserwuj wątek
    • Gość: Queer .. IP: *.tele2.pl 03.02.04, 12:30
      Kasia Smutniak!!!!! (grała w polskim Hakerze) - jest śliczna. i
      charakterystyczna dla mnie jest Karolina Kurkova, (ciagle ją widze) wiec
      zwracam na nią uwage.
      • Gość: Agata Najpiękniejsza modelka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 15:54
        Uważam, że naj-modelką byla,jest i będzie Claudia Schieffer-piękna,super
        zadbana,inteligentna,bez żadnych nalogów,narkotykowych przygód itd.
        No i Vodianowa też-czytałam jej życiiorys bodajże w ostatniej ,,Urodzie"-
        przebojowa,z charyzmą,pracowita!!!
        • Gość: Lenka Re: Najpiękniejsza modelka! IP: *.chello.pl 03.02.04, 17:18
          Schieffer,Vodianowa piękne? Hmm.
          Haidi Klum,Gisele Bundchen,Magdalena Wróbel,Tira Banks,Cindy Crawford
    • Gość: Ela Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 17:30
      Mnie podoba sie Gisele Bundchen- ale jest troche za kosciasta i zbyt szczupla
      natomiast Adriana Sklenarikowa jest bardzo ładna i zgrabna.
      • Gość: Sandra Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 19:02
        Natalia Vodianova - za elektryzujace spojrzenie.
        • Gość: Dagmara Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 19:13
          Dal mnie najpiękniejszą modelką zawsze była Laetitia Casta. Ze względu na
          zjawiskową twarz i niezwykle kobiecą figurę (czego właśnie brakuje Vodianovej,
          nie lubię kiedy kobieta nie ma wcięcia w talii). Dla tych, które nie wiedzą
          jak wygląda:
          www.movie-database.de/gallery/laetitia_casta/
    • masia27 Re: wasza ulubiona modelka? 03.02.04, 19:24
      dla mnie to bez dwoch zdan Linda Evangelista
      • Gość: AniaWarszawa Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.acn.pl 03.02.04, 19:56
        Cindy Crawford
        • Gość: Margaret Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 03.02.04, 20:40
          :).Wiecie, do niedawnoa nie mialam takiej"Modelki"ale jak ujrzałam Josie Maran.
          Cudowna jest.
          CUDOWNA:) :P.
          ps-tak, naprawde jestem kobietą;).
          Ale nawet my kobiety mozemy sie zachwycić pięknem innej.
          Aha-jeszcze Anna Beatrice..jakos tam. Nie pamietam:)
      • Gość: 5th Re: wasza ulubiona modelka? IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 03.02.04, 21:00
        dla mnie tez
        • Gość: 5th Re: wasza ulubiona modelka? IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 03.02.04, 21:02
          Linda Evangelista
    • Gość: gocha221 Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.icpnet.pl 03.02.04, 22:12
      mnie też sie podobała Josie Maran...ale do czasu. Teraz lubie ja za twarz, bo
      biust ma niestety z silikonem, co barzdo widac i wyglada okropnie!!
      mnie sie bardzo podoba Angella lindval, malo znana ale ma cos w sobie.
      bardzo ladna i naturalan jest tez Almudena Fernandez i petra Nemcova.
      z bardziej znanych Gisele i Heidi, Claudia mi sie nigdy nie podobala.
      Z niepracujacych juz :-)pieknosci: Cindy C i Stephanie seymour( grala w
      teledyskach Guns'n'Roses)
      setki zdjec modelek i aktorek na www.skins.be( zobaczcie sobie wlasnie zdjecia
      josie maran)
    • Gość: gocha221 Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.icpnet.pl 03.02.04, 22:16
      no i zapomniałam o Lujan Fernandez...
      a tak w ogole to często trafiam na jakies malo znane twarze, ktore mi wydają sie
      ciekawsze od tych najbardziej popularnych i znanych modelek...
    • Gość: zuzia Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.04, 22:29
      same "wiekowe":
      Linda Evangelista, Carla Bruni, ale najlepsza jest Nadia Auermann
      pozdrówka
      • Gość: Margaret do gochy IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 03.02.04, 22:35
        Josie-ma jedno albo kilka nagich zdjec, na ktorych widac jej biust..i
        absolutnie nie wyglada na silikonowy (normalnie opada..nie zadne tak okragłe
        kule.nawet lekko zwisa:)).
        www.hqcelebsite.com/josieMaran/imagepages/image186.htm tutaj jest
        wiele jej zdjec.
        za to-czytalam ze Giselle ma Silikony wlasnie:)
        pzd
        • Gość: gocha221 do Margaret IP: *.icpnet.pl 03.02.04, 23:50
          tylko mi sie wydaje ze te zdjecia wtwoim linku nie sa zbyt aktualne...
          Wlasnie ja Josie bardzo za naturalnosc i delikatnosc cenilam, i taka mi sie
          dlugo wydawala, az trfilam na to, miedzy innymi, zdjecie.
          jej biust wyglada tu jak napompowany, mam wrazenie ze skóra jest napie ta okropnie
          a buźkę ma śliczną
          podaje link
          www.skins.be/framepic.php?id=2155&size=1024
    • Gość: gra Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.04, 22:56
      Dla mnie taką modelką zawsze była Małgorzata Niemen - absolutna mistrzyni w
      tym fachu. A współczesne modelki jakoś mnie nie interesują.
      • Gość: aśka Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 04.02.04, 09:08
        zdecydowanie Lindzia Evangelista

I widzę, ze wygrywa w tym wątku:)
    • Gość: jula Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 09:48
      Ja od lat kibicuję, naszej polskiej modelce - Kasi Marciniak, jest chyba nawet
      w tej samej agencji co Kasia Smutniak.
      Robi we Włoszech od lat karierę, a w polsce jakoś mało o niej się mówi, kilka
      artukułów i to wszystko...
      pozdrawiam
    • Gość: ewa76 Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.cm-upc.chello.se 12.02.04, 14:10
      linda evangelista,tyra banks.kobiety kameleony.
      • charade Re: wasza ulubiona modelka? 12.02.04, 17:27
        Milla Jovovich to właśnie kobieta-kameleon. Moja ulubiona modelka. Nie uważam
        jej za najpiękniejszą, ale ona ma to coś, co się nazywa silną osobowością. Poza
        tym robi wiele innych rzeczy, gra w filmach, śpiewa. Nie jak te panienki, które
        nic innego nie potrafią poza pokazywaniem swoich kościstych członków i
        zapadniętych policzków.
        Bardzo kobieca jest Heidi Klum.

Zupełnie nie mogę zrozumieć zachwytów nad Gisele. Dla mnie to ona ma twarz
        trzydziestokilkulatki (a ma chyba 23 !) i ciało kościste. Vodianova - śliczna,
        ale bez wyrazu i ma coś prostaczego w twarzy.
        • Gość: isa Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 12.02.04, 17:51
          Milla i Vodianowa - dla mnie piekności...
        • Gość: Aga Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 17:54
          Natalia V za naturalność i dziewczęcość
          Ester Canadas za usta i klasę :)
          • Gość: cenobite Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.04, 11:37
            canadas ma usta napompowane silikonem, widzialam jej zdjecia sprzed kilkunastu
            lat.miala wtedy dwie wąskie linijki
            • Gość: Aga Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 13:57
              tak?o kurcze...ale i tak strasznie mi sie podoba:)
          • cenobite Re: wasza ulubiona modelka? 15.02.04, 11:42
            zdecydowanie Helena Christiansen, chyba juz troche zapomniana ale dla mnie
            ideał, lubie tez Chrusty Turlington - za piekne rysy twarzy (te usta!:), joge i
            wyzsze wykształcenie:))
        • Gość: Gosia Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 21:52
          Jacquetta Wheeler
    • ruda-kotka One sa piekne, tylko dla koneserow! 12.02.04, 19:06

website.lineone.net/~a1/jocelyne/index.htm
      i

website.lineone.net/~a1/jocelyne/lepore/index.htm
    • shirleyka Re: wasza ulubiona modelka? 13.02.04, 10:43
      Gisele - co z tego że ma figurkę, choć jak dla mnie za chuda- ma okropni e
      końska twarz- jest paskudna , brzydka.
    • Gość: Monika Re: wasza ulubiona modelka? IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 13.02.04, 11:59
      Gosia Bela za czar, a Kate Moss za sex :)
      • Gość: venus Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 18:26
        ŻADNA! bo każda po zmyciu makijażu wygląda jak potwór. wszystko to sciema. a o
        wystających żebrach i braku cycek nie wspomnę.macie ochotę się przekonać??
        zapraszam na stronę:
        www.deansplanet.com/nomakeup.html

• Gość: eve Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:34
      Milla Jovovivh i Linda Evangelista!+
    • Gość: alicja Re: wasza ulubiona modelka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.04, 11:22
      niezła jest ta stronka , która pleciła bodajże Venus. spójrzcie tylko na
      Ashanti- ale paskuda i jakie żółte zęby, fuj !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka