Dodaj do ulubionych

La Roche - Posay

03.02.04, 16:47
Czesc,
jak oceniacie te kosmetyki w kategorii uczulania i skutecznosci?
Zastanaiwam sie nad LRP z wit C.

Renia
Obserwuj wątek
    • tuya Up 04.02.04, 08:40
      • maga102 Re: Up 04.02.04, 09:17
        Ja osobiście zdecydowanie wolę Avene. Sa dla mojej cery poprostu lepsze.

maga
    • Gość: ika Re: La Roche - Posay IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.04, 09:29
      mnie active c uczuliło. teraz używam hydraphase xl i chwalę sobie :)
      postaraj sie o próbki - ja dostalam kiedys w superpharm w galerii mokotow.
      slyszalam też, że w aptece w wola parku zazwyczaj są (o ile jesteś z w-wy)
      pozdrawiam
      • ainer1 Re: La Roche - Posay 04.02.04, 18:44
        poszukam probek - akurta nie bylo - ale mzoe ktos juz tego uzywal?

Renia
    • naila Re: La Roche - Posay 06.02.04, 12:15
      Kupiłam LRP Toleriane Riche i uważam, że jest świetny. Kupiłam go z powodu
      nieradzenia sobie z mocno podrażnioną cerą i można powiedzieć: stał się cud!
      Z piekącej, zaczerwienionej i przesuszonej cery tuż po nałożeniu tego kremu
      westchnęłam z ulgą, bo nagle przestało piec, a po kilku dniach stosowania cera
      się wygładziła, przestała ściągać i znikać zaczęło zaczerwienienie. Jedna
      tubka wystarczyła, alby skóra wróciła do normalności. Szczerze polecam.
    • ula_s Re: La Roche - Posay 06.02.04, 13:05
      Wydaje mi sie ze do bardzo wrazliwej cery Avene jest lepsze. W kremy LRP nie
      zawsze sa nieperfumowane i podobno, b.rzadko ale jednak zdarzaja sie uczulenia.

Ja mam tendencje do zatykania porow - wiec uzywam glownie Avene i LRP. Z Avene
      polecam maseczke. Uspokaja wszystkie podraznienia i dobrze nawilza.
      LRP z kolei ma bardzo fajne kremy do mieszanych/tlustych cer - Hydraphase legere
      i Hydraphase XL (z filtrami - idealny na dzien). Active C tez jest fajny ale
      chyba sie troche na tej serii zawiodlam. Na poczatku b. mi sie podobala ta
      seria. Ale stosuje juz pare miesiecy i w zasadzie nie zauwazylam innego
      dzialania niz dobre nawilzenie i delikatne rozjasnienie. Z 3 kremikow, ktore
      kupilam: kremu do cery suchej, do cery mieszanej/tlustej oraz pod oczy -
      najmilej wspominam krem do cery suchej.
      Nie stosowalam Active C z filtrami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka