Gość: Tinky Winky IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.02.04, 15:10 Słyszałam tę opinię dziś już po raz drugi. Czy to prawda? Czy któraś z Was wspomagała w ten sposób odchudzanie? Jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madge_w_k Re: czerwona herbata odchudza? 05.02.04, 15:19 nie jestem do końca przekonana, czy odchudza, ale pomaga utrzymywać wagę na stałym poziomie. Piję teraz PuErh cytrynową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka1 Re: czerwona herbata odchudza? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.04, 15:38 Ja też piję tę herbatę już ok. pół roku. Właściwie mogę powiedzieć, że nie odchudza, ale działa kojąco :) Zwłaszczy przy dreastycznej diecie typu Cambridge, na której właśnie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COSMO Re: czerwona herbata odchudza? IP: *.gdynia.mm.pl 05.02.04, 15:40 MOZE SPROBOWAC ZIELONA HERBATKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: czerwona herbata odchudza? IP: *.lot.pl 05.02.04, 16:09 no ja tez sie zmuszam bo kolezanka w pol roku 15 kg zjechala a w sumie nie zmienila bardzo sposobu jedzenia-wiem ze pila przynajmniej z 5 dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: czerwona herbata odchudza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 17:17 U mnie nie skutkowała bo podobno powinno sie pić tylko czerwoną herebate i wodę, a ja muszę też kawe .Teraz połykam ją w tabletkach i cos już widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tinky Winky Re: czerwona herbata odchudza? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.02.04, 19:40 To jest czerwona herbata w tabletkach??? W aptekach, czy sklepach ze zdrową żywnością? Bo przyznam, że czerwona herbata do picia to wyjątkowe świństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad najlepsa to jest bryndza! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.04, 19:42 moja baba pije kozie mleko i chuda jest! a na deser to i bryndze wpiepsy! czerowna herbata? a co to jest ? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: najlepsa to jest bryndza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 20:36 Jest, ja kupuję w sklepie w którym kupuję herbatę pu-er.Ten sam producent Bio- active. Nie wolno zazywać więcej niż dwie tabletki.Kupiłam też chitosan który absorbuje tłuszcz w żołądu nie dopuszczając żeby się wchłonął.masz racje herbata jest wstrętna a tabletki bez smaku.Naprawdę widać efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: najlepsa to jest bryndza! IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 08:09 czewona herbata jest wstretna???!!! jest pyszna!!!! ale ja sie ograniczam bo boje sie schudnąć od niej, ale smak pycha... chociaż podejrzewam ze to sciema z tym chudnieciem, schudnąć można dzięki ćwiczeniom(najważniejsze) i rozsadnej diecie... a ta herbata to chyba takie placebko:-) ale kto wie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: czerwona herbata odchudza? IP: *.wroc.zigzag.pl 05.02.04, 22:24 hmmm... odchudza deficyt kalorii, ale herbata??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: czerwona herbata odchudza? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 09:39 odchudza, u mnie widać efekty, mimo, że nie ograniczam jedzenia... a działanie? chyba poprawia przemianę materii. przecież są osoby, które dużo jedzą, a nie tyją, mówi się o nich właśnie, że mają dobrą przemianę materii. Odpowiedz Link Zgłoś
ab1960 [...] 06.02.04, 13:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: czerwona herbata odchudza? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.04, 13:57 przeciez to nie jest ziolowa mieszanka odchudzjaca jakich wszedzie pelno!!!!!! rozumiem, ze chcesz zdobyc klientow, ale bez przesady.. Odpowiedz Link Zgłoś
franula re 06.02.04, 14:37 a mojej Mamie czerwona herbate polecono na cholesterol. Ogolnei zdrowa jest i pic mozna byle nie przesadzac Odpowiedz Link Zgłoś