Gość: joanna IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 18:27 no właśnie, chodzi o czarne kropki, jak się ich pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaskorniki Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 06.02.04, 19:17 ja sobie radze kilkoma sposobami: - stosuje na noc niecodziennie kwasy BHA o pH 3-4, - nie uzywam nawilzajacych ciezkich kremow na linie T, zwlaszcza na nos, gdzie mam najwiecej zaskornikow czyli czarnych kropek:) do nawilzania calej twarzy uzywam lekkich serum, zeli, zas gestsze kremy uzywam tylko na suche policzki okolice oczu, szyje i dekolt, - nie stosuje podkladow, gdyz one takze powodowaly zatykanie porow, uzywam tylko pudru sypkiego lub prasowanego, - stosuje retinoidy raz w tygodniu, - maski z glinki np Argiletz raz w tygodniu, Efekty sa swietne, nie musze nic wyciskac, nie chodze do kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 06.02.04, 19:23 No, nie bardzo :/ Ja uzywam podkładu Vichy, który nie zatyka porów oraz zielonej glinki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskorniki Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 06.02.04, 19:26 z zatykaniem porow to indywidualna sprawa, ja po prostu droga prob i bledow sprawdzilam ze podklady mi nie sluza, zadne, uzywam tylko tonujacych kremow z filtrami, u innych podklady moga byc bez winy, trzeba sie samemu przekonac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madamephiphi Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 20:38 napisz co konkretnie stosujesz. te substancje brzmia bardzo tajemniczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: jakie retinoidy? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 18:16 jakie retinoidy stosujesz i jakie kwasy BHA? Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? 06.02.04, 21:48 Spróbuj tak: 1 ml olejku grejpfrutowego (nie mylić z CITROSEPTEM) 30 ml nafty kosmetycznej 10 ml oleju kamforowego Wymieszaj - nie wolno zmieniać proporcji-i przemywaj skórę 2xdz. Do smarowania krem ACNOFAN w aptekach 7zł Efekt gwarantowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 DO BEBA2 IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 22:31 Beba!! a wystarczy tylko ten ACNOFAN?? ja mam malutkie problemy z wagrami i nie bardzo chce misie biegac po te olejki i nafty, a potem robic mieszanke...wiem,wiem lenistwo codziennie tym acnofanem, czy raz na jakis czas?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: DO BEBA2 06.02.04, 23:03 ACNOFAN może wystarczy,sama zobaczysz...Smaruj 2xdz przez 1 miesiąc na czyściutką buzię i porządnie wysuszoną(to ważne)Możesz też myć żelem ZIAJI Tin Tin ok. 7zł.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 18:17 ja stosowałam tę miksturę, ale ona u mnie powoduje, że zaskórniki się "uwypuklają" Odpowiedz Link Zgłoś
ab1960 [...] 07.02.04, 12:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 12:44 przepraszam ale czy ty jestes konsultantka tej firmy?? albo jakims przedstawicielem?? polecasz ich kosmetyki i swoje darmowe porady e-mailowe prawie na kazdym watku ito juz trochę namolne sie staje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.04, 13:03 no własnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 13:13 jakie retinoidy stosujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywa Re: jak sobie radziecie z WĄGRAMI?? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 13:27 ja hodze regularnie do kosmetyczki tzn. raz w miesiącu Uwierz mi naprawde pomaga oczyszczanie twarzy to świetna sprawa polecam Odpowiedz Link Zgłoś