madzialenka_live 23.01.10, 13:30 Dziewczyny natknęłam się ostatnio na wyprzedaż perfum w Superpharm np. YSL za 99,9 zł, Eden Cacharela- tak samo itp. Czy to są oryginały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialenka_live Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 23.01.10, 13:38 To dlaczego tak tanio, a np w Sephorze czy Douglasie ceny dużo wyższe? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 23.01.10, 13:51 rossmann też miewa ceny - 100ml za 119zł etc., perfumierie internetowe rowniez maja niskie ceny, czasami 100ml mozesz dostac za 85zł - oryginaky. taniej kupują, perfumierie płacą dużo kasy za czynsze i zarabiają własnie na tym, poza tym placisz za firme perfumerii Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 23.01.10, 13:54 Kupowałam perfumy w SP, są oryginalne.Kupuj smiało. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 23.01.10, 16:00 Na forum było sporo wątków na temat perfum Super Pharm. Wyszukiwarka. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 23.01.10, 20:10 oczywiscie, ze tak..teraz przerzuciłam sie właśnie na superpharm, gdyz maja rewelacyjne obnizki i nie płace za nazwe perfumieri typu Sephora Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 23.01.10, 22:17 Dokładnie tak w douglasie, sephorze, marionnaud płaci się za samą markę sklepu w superpharm czy rosmannie są tak samo pełnowartościowe produkty. Hugo boss purple z 200 PLN w superpharm 89, eternity moment ze 148 PLN w superpharm 79 niezła cena... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 24.01.10, 13:31 Rossman mnie perfumiarsko nie przekonuje. Perfumy nie są zafoliowane, mam wrażenie że bardzo często panie używają regularne flakony do sprzedaży jako testery, których zazwyczaj tam nie ma. Superpharm jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 24.01.10, 14:58 sloneczna.dziewczyna napisała: > Rossman mnie perfumiarsko nie przekonuje. Perfumy nie są > zafoliowane, mam wrażenie że bardzo często panie używają regularne > flakony do sprzedaży jako testery, kupuje regularnia w rossmanie i są zafoliowane. Przed stosowaniem flakonów do sprzedaży jako testerów, np. w moim rossmanie uchrania ochroniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 24.01.10, 22:06 W Rossmannie koło mnie niestety nie są zafoliowane. Chciałam sobie kupić ostatnio Ninę Ricci, nie byłam przekonana. Pewnie zależy to od sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 24.01.10, 18:54 taka polityka handlowa Odpowiedz Link Zgłoś
m_irkaaa Re: Perfumy w Superpharm? pytanie 26.01.10, 11:28 Superpharm nie kupuje w Polsce, kupuje zagranicą stad takie ceny, często są to np. pozostałosci, albo zwroty, ktore producent wyprzedaje, Mają do takiej polityki prawo. Odpowiedz Link Zgłoś