Dodaj do ulubionych

Szukam fryzjera - Sadyba + okolice

09.02.04, 19:14
Poszukuję dobrego fryzjera w okolicach Sadyby(cena:balejaż 2
kolory+cięcie+modelowanie=ok.130zł). Chciałabym znaleźć salon niedaleko domu,
wcześniej chodziłam do Fresh, ale teraz mam trochę daleko. Czy słyszał ktoś
o "Hair Line" przy ul. Bernardyńskiej?
Obserwuj wątek
    • staua Re: Szukam fryzjera - Sadyba + okolice 09.02.04, 20:07
      Tak, ja tam chodze zawsze, jak jestem w Polsce. Uzywaja produktow Welli.
      Umiarkowane ceny, a nigdy nie wyszlam niezadowolona (dodam, ze zawsze robie
      tylko naturalnie wygladajacy baleyage i obcinam wlosy, bez zadnych
      ekstrawagancji)
      • palhessi Re: Szukam fryzjera - Sadyba + okolice 09.02.04, 22:30
        Ekstrawagancji nie mam zamiaru robić, więc chyba wypróbuję.
        Dzięki za pomoc, przynajmniej już coś wiem o tym salonie :)
      • Gość: ika Re: Szukam fryzjera - Sadyba + okolice IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.02.04, 23:02
        a ceny umiarkowane to znaczy jakie? :)
        • staua Re: Szukam fryzjera - Sadyba + okolice 10.02.04, 23:14
          Wiesz co, ja nie mieszkam w Polsce i nie pamietam cen, jak chodze tam to nie
          zwracam szczegolnie uwagi, ale moja mama twierdzi, ze ceny sa niskie. Poza tym
          pamietam, ze raz bylam w JLD na Pulawskiej i bylo drozej, wiec jesli wiesz,
          jakie oni maja ceny w Polsce (chyba sa standardowe) to mozesz porownac. Jezeli
          poczekasz do jutra, to sprobuje sie dowiedziec od mamy...
          Naprawde, polecam ten salon, jest czysto, panie w porzadku (szczegolnie pani
          recepcjonistka, a moze to wlascicielka - nie wiem). Robilam tam tez manicure i
          chodzilam na solarium, ale dawno. Wszystko bylo bardzo porzadne.
          Chetnie przeczytam wypowiedz kogos, kto tam pojdzie, pewnie w czerwcu, kiedy
          bede w Warszawie, bede chciala cos zrobic z wlosami, wiec milo byloby
          dowiedziec sie, czy cos sie nie zmienilo.
        • palhessi Re: Szukam fryzjera - Sadyba + okolice 11.02.04, 10:31
          Ja już tam zadzwoniłam, chyba się wybiorę w tym lub przyszłym tygodniu.
          Oczywiście opiszę swoje przeżycia ;)
          Cena za balejaż+strzyżenie+modelowanie, dla włosów do ramion to ok. 130-140 zł.
          • staua Re: Szukam fryzjera - Sadyba + okolice 11.02.04, 16:05
            Opisz, koniecznie!
            I dzieki za cene - moja mama jakos sie nie odzywa...
            • staua dodatkowe ceny 11.02.04, 17:14
              Mama sie odezwala i podala mi ceny innych uslug w tym salonie: strzyzenie z
              modelowaniem 38-40 zl, lekka trwala podnoszaca wlosy (nazywaja to hair-line)
              80 zl.
              • Gość: ika Re: dodatkowe ceny IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.02.04, 23:20
                bardzo dziekuje :)
                chyba tez sie tam wybiore, bo własnie nadchodzi pora podciecia wlosow :)
                • palhessi Re: dodatkowe ceny 12.02.04, 00:22
                  Jeżeli poczekasz do soboty, to powiem czy warto.
                  Będę "królikiem doświadczalnym" ;)
                  Pierwsze wrażenie ok, całkiem sympatycznie i miłe Panie.
                  • Gość: ika Re: dodatkowe ceny IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.02.04, 00:55
                    bardzo chętnie poczekam :)
                    życzę 'powodzenia' i oby kolejne wrażenia były co najmniej równie dobre jak te
                    pierwsze :)
                    trzymam kciuki i czekam na relację!!
                    • palhessi Re: dodatkowe ceny 14.02.04, 16:41
                      Obiecana relacja.
                      Efekt końcowy ok, za balejaż dwukolorowy ze strzyżeniem zapłaciłam 140 zł.
                      Koniecznie pani Ania, młoda, sympatyczna dziewczyna, obcięła mnie dokładnie tak
                      jak chciałam.Trochę gorzej z wymodelowaniem, ale małe poprawki w domu
                      wystarczyły. Salon jest normalny, nie jakiś ekskluzywny, może ceny powinny być
                      ciut niższe, ale i tak nie są kosmiczne (jak na Warszawę). Rzeczywiście żadne
                      wielkie ekstrawagancje nie wchodzą w grę. Natomiast pani Ania jest dokładna i
                      potrafi doradzić, ale nie narzuca swojego zdania. Kolorki jakie wspólnie
                      wybrałyśmy naprawdę wyszły super, są w miarę naturalne.
                      W razie innych pytań - mój adres poniżej (czasem jestem na gg, wieczorami).
                      • Gość: ika Re: dodatkowe ceny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.04, 15:35
                        bardzo ci dziekuje :)
                        cieszy mnie, ze nie jest to zaden eksluzywny salon - na pewno sie wybiore.
                        na razie wiecej pytan nie mam, ale jakby co, to bede cie atakowac :)
                        jeszcze raz wielkie dzieki, ze nie zapomnialas napisac o swoich wrazeniach!
                      • Gość: Sylla Re: dodatkowe ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 11:19
                        A jaki jest tel. do tego salonu? Czy masz długie włosy?
                        • Gość: katarzyna Re: namiar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.04, 21:25
                          Dziewczyny mile, a jaki jest numer telefonu do tego salonu. Pozdrawiam!
                      • Gość: ika Re: dodatkowe ceny IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 01:14
                        no więc byłam :)
                        pani ania rzeczywiście miła, zresztą wogóle było sympatycznie i śmiesznie za
                        sprawą jakiejś rozgadanej klientki (nie mnie hihi..)
                        szłam z nastawieniem na podcięcie i może jakieś bardzo delikatne zmiany w mojej
                        półdługiej i prostej fryzurce. skończyło się na totalnej zmianie :)
                        od dwóch lat wyglądałam tak samo i bałam się coś zmieniać, ale jestem
                        zadowolona i cieszę się, że 'zaufałam' pani ani :)
                        tak więc dzięki za namiary - myślę, że jeszcze z nich skorzystam
                        pozdrawiam

• eremka Re: Szukam fryzjera - Sadyba + okolice 23.02.04, 09:40
      Mam jedno pytanie: na jakich kosmetykach, a konkretnie chodzi mi o farbe,
      pracuje ta fryzjerka?
    • eremka Re: Szukam fryzjera - Sadyba + okolice 23.02.04, 09:42
      Juz doczytalam, sorry za gapowatosc :-)
    • Gość: katarzyna Re: Szukam fryzjera - Sadyba + okolice IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.03.04, 17:11
      POnawiam prosbe o numer telefonu....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka