Gość: misia IP: *.acn.pl 10.02.04, 16:59 Gdzie mogłabym kupić w Warszawie produkty tej firmy? szukałam w Rossmanie, Naturze, Galerii Centrum. Bedę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Re: Nail Tek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:36 Nail Tec sa w salonach kosmetycznych, a poniewaz sa b. drogie - nie we wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Nail Tek IP: *.acn.pl 11.02.04, 11:25 A ile kosztują, bo ja kompletnie nie mam pojęcia... I w jakich salonach kosmetycznych? Czy są rzeczywiście skuteczne, czy lepiej kupić jakąś odżywkę firmy Killys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Nail Tek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 14:53 Ja po akrylu mialam doslownie marne resztki paznokci, cienki i suche jak papier. Uratowalam je oliwka wcierana na noc firmy Art Deco, a na dzien kladlam odzywke Alessandro Protein Nail Hardener. Oliwka ok. 45 zlotych, ale wydajna, a odzywka ok. 60, ale naprawde dziala cuda. Nail Tec kosztuja ok. 100 zlotych, jesli mam dobre zrodlo wiadomosci.. Killys tez ma dobre recenzje na wizazu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Nail Tek IP: *.acn.pl 11.02.04, 16:10 A gdzie można dostać odżywkę Alessandro, o której wspomniałaś? Pierwszy raz słyszę o tej firmie. Byłabym bardzo wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Nail Tek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 17:30 w wybranych sklepach kosmetycznych, ja moja kupilam w Niemczech i podalam orientacyjna cene. Odpowiedz Link Zgłoś