Dodaj do ulubionych

trądzik a tab. Valette

IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 19:21
jestem w trakcie załatwiania tab.anty. YASMIN slyszalam, że dobrze dzialają
na skóre. Ostatnio cztalam o tab. VALETTE,ponoć są jeszcze lepsze?? Moze
któraś z Was bierze te tab. nie wiem co robic,czy zmienić moje zamówienie na
VALETTE?? ciekawe czym Valette różnią sie od Diane 35?? czy sa to nowe tab?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: trądzik a tab. Valette IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 09:16
      czy ktoś stosuje??
    • justy1 Re: trądzik a tab. Valette 11.02.04, 09:26
      o jakim zamówieniu piszesz???
      • Gość: kasia Re: trądzik a tab. Valette IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 09:46
        przez koleżanke, ktora mieszka w Niemczech.
    • Gość: kasia Re: trądzik a tab. Valette IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 13:50
      podciagam temat
      • Gość: leonardino Re: trądzik a tab. Valette IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.04, 18:45
        Czy valette to jest lek czy zwykła tabletka antykoncepcyjna? po miesiącu
        stodowania diany dermatolog zmienił mi tabletki na Valette i jestem e kropce....
    • leonardino Re: trądzik a tab. Valette 13.04.04, 18:46
      Czy valette to jest lek czy zwykła tabletka antykoncepcyjna? po miesiącu
      stodowania diany dermatolog zmienił mi tabletki na Valette i jestem e
      kropce....i jakie ma działanie? tzn. czy najpierw pogarsza stan skóry bo musi
      się ona oczyscić? tak miałam z Diana....
      • Gość: soniq7 Re: trądzik a tab. Valette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 19:35
        Czy Valett jest już dostępne w Polsce? Pytam, poniewaz słyszałam, że pigulki
        Valett miały pojawić się w Polsce w tym roku. Z niecierpliwością czekam na
        odpowiedź.
        Serdecznie pozdrawiam
        • Gość: soniq7 Re: trądzik a tab. Valette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:19
          up
          • Gość: leonardino Re: trądzik a tab. Valette IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.04.04, 14:24
            Ja nie wiem bo ja dostałam specjalną recepte na sprowadzenie z Niemiec.... CZY
            TO JEST LEK ??????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka