210977333q 14.02.04, 21:02 CHCIALABYM ZACZAC BRAC DIANETTE,USLYSZALAM,ZE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE MOGA SPOWODOWAC NASILENIE SIE PROBLEMU?CZY ZNACZY TO,ZE ZABIEGI PRZECIW CELLULITOWI PRZESTANA BYC SKUTECZNE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: antykoncepcja a cellulit IP: *.vapn.de 04.03.04, 15:30 mieszkam na zachodzie i od wielu dziewczyn slyszalam, ze tabletki Dianette nie sa dobre poniewaz maja to do siebie, ze przybiera sie na wadze a przedewszyskim w biodrach i na pupie. Ja sama zarzywam mikropile naleza do jednych z najlepszych i mimo to dostalam cellulite i nie moge sie go pozbyc. Odpowiedz Link Zgłoś
misseriss Re: antykoncepcja a cellulit 04.03.04, 17:34 210977333q napisała: > CHCIALABYM ZACZAC BRAC DIANETTE,USLYSZALAM,ZE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE MOGA > SPOWODOWAC NASILENIE SIE PROBLEMU?CZY ZNACZY TO,ZE ZABIEGI PRZECIW > CELLULITOWI PRZESTANA BYC SKUTECZNE? niestety..moga go spowodowac a nie tylko nasilic..nie przerywaj zabiegoow zapobiegajacych cellulitowi bo latwiej zapobiec niz leczyc tym bardziej ze sam cellulit jest nie wyleczalny jak narazie... kazda pigulka moze go spowodowac...wszystko zalezy od reakcji organizmu kobiety..i nie mozna generalizowac ze takie pigulki powoduja a takie nie. a jak sie zapobiega cellulitowi to chyba wiesz : dietka,cwiczenia,kosmetyki wspomagajace/zapobiegajace..skutkuje tylko trzeba byc konsekwentna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia Re: antykoncepcja a cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 18:17 ja bralam Cilest i niestety cellulit straaaaaaaaaszny mi sie zrobil :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś