Gość: PKOBP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.04, 19:20 Gdzie znajde dobrych fryzjerow w rozsadnej cenie????? Potrzebny mi szybko bo cos dziwnego mi sie na glowie juz zrobilo :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 15.02.04, 22:17 Ja sobie chwale fryzjerke z salonu Na Ostatnim Groszu.Za sciecie z modelowaniem place 45 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 11:18 a gdzie dokladnie ten fryzjer??? I wogole najchetniej bym poszla do jakiegos pana, bo oni zawsze cos cudnego potrafia wyczarowac.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 16.02.04, 14:55 Salon znajduje sie na samym poczatku ulicy, pierwszy blok patrzac od strony ul.Legnickiej.Niedaleko znajduje sie cukiernia Wolaka. Ale tam nie ma panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 14:27 ja zawszw polecam Daniela Sobale z Unique- ale tam jest drogo i dlugo sie czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.kabelA.oprit.rug.nl 16.02.04, 15:59 ja tez bylam b. zadowolona z unique, chociaz podcinala mnie i czesala jakas dziewczyna. Faktycznie jest dosyc drogo, ale porzadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 16:35 drogo to znaczy ile? Pytam z ciekawości, bo sama chodzę do Carlo Biani i wydaje mi się, że tam też nie jest tanio. Albo mój portfel się skurczył i dlatego tak to teraz odczuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.kabelA.oprit.rug.nl 16.02.04, 17:22 ja bylam w unique w kwietniu (wtedy bylam we Wroclawiu, wiekszosc czasu mieszkam zagranica) i placilam ok. 100 zl za ciecie z modelowaniem (wlosy poldlugie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 18:58 dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 17.02.04, 08:11 Mieszkalam we Wroclawiu przez 7 miesiecy i musze przyznac, ze nie udalo mi sie znalezc dobrego fryzjera. Zanosi sie, ze wroce tam teraz na jakis czas... I znow bede miala klopoty z wlosami :) Odpowiedz Link Zgłoś
zagussia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 17.02.04, 09:34 ja polecam MONIKE w legrand na szewskiej - robilam tam baleyage na 2 kolory i w porównaniu do innych prl-owych "salonów" tam jest swietna atmosfera, dobre farby i wystrój królewski, obsługa fantastyczna, obciecie troche drogie- 70zł ale czasem chyba tez warto- jest kilku facetów którzy robia swietne fryzury- noale kaske trzeba miec:)..ja szukam podobnych fachowców ale za troche niższe ceny- jak znacie- dajcie znac prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 10:56 dzieki wielkie za porady :) Na razie chyb awybiore LeGrand bo najtaniej :) Ale jezeli macie jeszcze jakies propozycje tanie i atrakcyjne to czekam. Zawsze przezywam stres jak mam pojsc do nowego fryzjera, dlatego licze na wasze opinie na ich temat :) To mi na pewno pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 11:05 Ach jeszcze jedno. Masz moze nr telefonu do tego salonu? Odpowiedz Link Zgłoś
zagussia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 17.02.04, 11:27 LeGrand www.legrandsalon.pl wita stwosza 16 341-72-55 Daj znac po wizycie czy jestes zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.osiedla.net 17.02.04, 11:35 ja od dluzszego czasu chodze do BROADWAY w hotelu exbud na kielbasniczej. Atmasfera rewelacyjna i zawsze ze sciecia i koloru jestem zadwolona. Fajne jest to ze nie boja sie eksperymentowac i do tego im to super wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapelusik Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 12:12 No a cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 12:55 cenacena!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 13:30 Chyba sie zdecyduje na ten salon, bo i strona ww niezle zacheca :) Tylko ile to kosztuje, sciecie modelowanie wlosow poldlugich. I kto mnie ostrzyze z fantazja, ale tak zeby niebylo przy tym roboty rano :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 09:52 Byłam!!! Jestem zachwycona i nie tylko ja. Moj facet powiedzial ze slicznie wygladam.Salon an wysokim poziomie ni etylko jesli chodzi o strzyzenie ale o kulture "strzygacych". Bylam u Marcina, facet doskonale wie co sie chce bez jednego słowa :) Polecam!!! I dziekuje za porade :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 16:27 jAKIE SA CENY W LE GRAND? śCIĘCIE KRÓTKICH WŁOSÓW, PROSZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 10:48 Ja za długie zapłaciłam 70 zł, srednie kosztuja 60 zł to pewnie krotkie 50 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagussia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 05.03.04, 19:40 w legrandzie w koncu byłas czy gdzies indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 18:07 Bylam w Legrandzie u Marcina :) Zadowolona bylam no i jestem :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovi Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroc.gazeta.pl 23.02.04, 16:15 zagussia, a ile zapłaciłas za swój baleyage? mozesz zdradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagussia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 05.03.04, 19:39 140zł na dwa kolory 130zł 1 kolor farbuja wszystkie włosy- jeden kolor w foliach drugi pomiedzy nakładany specjalna tuba Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 17.02.04, 12:16 a byłyście w salonie w KORONIE? Będę wdzięczna za informacje i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 13:01 A co myslicie o salonie Laurent na swidnickiej???? Cos mi sie obilo o uszy ze tam jest bezstresowo :) Moze znacie ceny i kto tam dobrze strzyze. Boze musze sie wreszcie zdecydowac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 23.02.04, 14:57 Dziewczyny, A czy któraś z Was była u słynnego Michała Krzyszycha?? Czy macie namiary na jego zakład?? Podobno przyjmuje gdzieś na Szewskiej... Będę wdzięczna za wszelkie info. Pozdr... eMka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.mm.pl 06.03.04, 20:42 Byłam u Michała. Jest rewelacyjny, atmosfera sympatyczna bez zarozumiałości. Naprawdę polecam.Adre: ul.Szewska 74,tel: 780-66-00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 22:45 ja mogę Ci na pewno ODradzic ten nowy salon na Ofiar Oświęcimskich "ambiente".Nie dość ze ciasno niemiłosiernie, poupychane te stanowiska, to jescze strzygą fatalnie. Ścinała mnie jakaś dziewczyna- coś tam mi podziubała troszeczke, popitoliła, w dodatku krzywo. A kolorów blond mają w ofercie aż 3 (trzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVITKA CARLO BIANI POLECAM! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.03.04, 17:02 OSOBISCIE CHODZE DO IWONY.TRAFIŁAM TAM PRZYPADKIM,PO NIUDANYM SCIECIU INNEGO FRYZJERA.I JUZ POZOSTAŁAM WIERNA TEMU SALONOWI I TEJ FRYZJECE.I CENY BARDZO PRZYSTĘPNE. Odpowiedz Link Zgłoś