Dodaj do ulubionych

EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.04, 19:20
Gdzie znajde dobrych fryzjerow w rozsadnej cenie????? Potrzebny mi szybko bo
cos dziwnego mi sie na glowie juz zrobilo :(
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 15.02.04, 22:17
      Ja sobie chwale fryzjerke z salonu Na Ostatnim Groszu.Za sciecie z modelowaniem
      place 45 zł.
      • Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 11:18
        a gdzie dokladnie ten fryzjer??? I wogole najchetniej bym poszla do jakiegos
        pana, bo oni zawsze cos cudnego potrafia wyczarowac.... :)
        • lola211 Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 16.02.04, 14:55
          Salon znajduje sie na samym poczatku ulicy, pierwszy blok patrzac od strony
          ul.Legnickiej.Niedaleko znajduje sie cukiernia Wolaka.
          Ale tam nie ma panów.
    • Gość: laura Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 14:27
      ja zawszw polecam Daniela Sobale z Unique- ale tam jest drogo i dlugo sie czeka
      • Gość: zosia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.kabelA.oprit.rug.nl 16.02.04, 15:59
        ja tez bylam b. zadowolona z unique, chociaz podcinala mnie i czesala jakas
        dziewczyna. Faktycznie jest dosyc drogo, ale porzadnie.
        • Gość: monika Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 16:35
          drogo to znaczy ile? Pytam z ciekawości, bo sama chodzę do Carlo Biani i wydaje
          mi się, że tam też nie jest tanio. Albo mój portfel się skurczył i dlatego tak
          to teraz odczuwam.
          • Gość: zosia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.kabelA.oprit.rug.nl 16.02.04, 17:22
            ja bylam w unique w kwietniu (wtedy bylam we Wroclawiu, wiekszosc czasu
            mieszkam zagranica) i placilam ok. 100 zl za ciecie z modelowaniem (wlosy
            poldlugie)
            • Gość: monika Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 18:58
              dzięki za odpowiedź.
    • Gość: Monika Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 17.02.04, 08:11
      Mieszkalam we Wroclawiu przez 7 miesiecy i musze przyznac, ze nie udalo mi sie
      znalezc dobrego fryzjera.
      Zanosi sie, ze wroce tam teraz na jakis czas...
      I znow bede miala klopoty z wlosami :)
    • zagussia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 17.02.04, 09:34
      ja polecam MONIKE w legrand na szewskiej - robilam tam baleyage na 2 kolory i w
      porównaniu do innych prl-owych "salonów" tam jest swietna atmosfera, dobre
      farby i wystrój królewski, obsługa fantastyczna, obciecie troche drogie- 70zł
      ale czasem chyba tez warto- jest kilku facetów którzy robia swietne fryzury-
      noale kaske trzeba miec:)..ja szukam podobnych fachowców ale za troche niższe
      ceny- jak znacie- dajcie znac prosze
      • Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 10:56
        dzieki wielkie za porady :) Na razie chyb awybiore LeGrand bo najtaniej :) Ale
        jezeli macie jeszcze jakies propozycje tanie i atrakcyjne to czekam. Zawsze
        przezywam stres jak mam pojsc do nowego fryzjera, dlatego licze na wasze opinie
        na ich temat :) To mi na pewno pomoze
      • Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 11:05
        Ach jeszcze jedno. Masz moze nr telefonu do tego salonu?
        • zagussia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 17.02.04, 11:27
          LeGrand
          www.legrandsalon.pl
          wita stwosza 16
          341-72-55
          Daj znac po wizycie czy jestes zadowolona.
          • Gość: yoko Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.osiedla.net 17.02.04, 11:35
            ja od dluzszego czasu chodze do BROADWAY w hotelu exbud na kielbasniczej.
            Atmasfera rewelacyjna i zawsze ze sciecia i koloru jestem zadwolona. Fajne jest
            to ze nie boja sie eksperymentowac i do tego im to super wychodzi:)
            • Gość: kapelusik Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 12:12
              No a cena?
            • Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 12:55
              cenacena!!!!!
          • Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 13:30
            Chyba sie zdecyduje na ten salon, bo i strona ww niezle zacheca :) Tylko ile to
            kosztuje, sciecie modelowanie wlosow poldlugich. I kto mnie ostrzyze z
            fantazja, ale tak zeby niebylo przy tym roboty rano :) ?
          • Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 09:52
            Byłam!!! Jestem zachwycona i nie tylko ja. Moj facet powiedzial ze slicznie
            wygladam.Salon an wysokim poziomie ni etylko jesli chodzi o strzyzenie ale o
            kulture "strzygacych". Bylam u Marcina, facet doskonale wie co sie chce bez
            jednego słowa :) Polecam!!! I dziekuje za porade :)
            • Gość: EWA Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 16:27
              jAKIE SA CENY W LE GRAND? śCIĘCIE KRÓTKICH WŁOSÓW, PROSZĘ!
              • Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 10:48
                Ja za długie zapłaciłam 70 zł, srednie kosztuja 60 zł to pewnie krotkie 50 :)
            • Gość: zagussia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 05.03.04, 19:40
              w legrandzie w koncu byłas czy gdzies indziej?
              • Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 18:07
                Bylam w Legrandzie u Marcina :)
                Zadowolona bylam no i jestem :)
                Polecam
      • Gość: Jovi Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroc.gazeta.pl 23.02.04, 16:15
        zagussia, a ile zapłaciłas za swój baleyage? mozesz zdradzić?
        • Gość: zagussia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 05.03.04, 19:39
          140zł na dwa kolory
          130zł 1 kolor
          farbuja wszystkie włosy- jeden kolor w foliach drugi pomiedzy nakładany
          specjalna tuba
    • setorika Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 17.02.04, 12:16
      a byłyście w salonie w KORONIE? Będę wdzięczna za informacje i opinie.
    • Gość: PKOBP Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 13:01
      A co myslicie o salonie Laurent na swidnickiej???? Cos mi sie obilo o uszy ze
      tam jest bezstresowo :) Moze znacie ceny i kto tam dobrze strzyze. Boze musze
      sie wreszcie zdecydowac!!!!
    • emka1 Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) 23.02.04, 14:57
      Dziewczyny,
      A czy któraś z Was była u słynnego Michała Krzyszycha??
      Czy macie namiary na jego zakład?? Podobno przyjmuje gdzieś na Szewskiej...

Będę wdzięczna za wszelkie info.

Pozdr...
      eMka
      • Gość: basia Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.mm.pl 06.03.04, 20:42
        Byłam u Michała. Jest rewelacyjny, atmosfera sympatyczna bez zarozumiałości.
        Naprawdę polecam.Adre: ul.Szewska 74,tel: 780-66-00.
    • Gość: laura Re: EXTRA FRYZJER WE WROCŁAWIU :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 22:45
      ja mogę Ci na pewno ODradzic ten nowy salon na Ofiar
      Oświęcimskich "ambiente".Nie dość ze ciasno niemiłosiernie, poupychane te
      stanowiska, to jescze strzygą fatalnie. Ścinała mnie jakaś dziewczyna- coś tam
      mi podziubała troszeczke, popitoliła, w dodatku krzywo. A kolorów blond mają w
      ofercie aż 3 (trzy).
      • Gość: EVITKA CARLO BIANI POLECAM! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.03.04, 17:02
        OSOBISCIE CHODZE DO IWONY.TRAFIŁAM TAM PRZYPADKIM,PO NIUDANYM SCIECIU INNEGO
        FRYZJERA.I JUZ POZOSTAŁAM WIERNA TEMU SALONOWI I TEJ FRYZJECE.I CENY BARDZO
        PRZYSTĘPNE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka