v.i.k.k.a 26.02.10, 22:35 poszukuje jak w temacie, macie jakies pomysly? Nigdy nie stosowalam takich cudow, ale chyba musze zaczac. Chcialabym, zeby nie byl przerazliwie blady i nie wyroznial sie-nie chce stosowac podkladu dodatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: korektor pod oczy-lekka kons., cieply odcien 17.03.10, 23:09 obecnie stosuje Clinique airbrush concealer - bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: korektor pod oczy-lekka kons., cieply odcien 19.03.10, 00:14 dzieki za info, clinique lubie tak ogolnie, wiec musze zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
variovorax Re: korektor pod oczy-lekka kons., cieply odcien 18.03.10, 00:11 najlepszy z wyprobowanych przeze mnie to Helena Rubinstein Magic Concealer Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: korektor pod oczy-lekka kons., cieply odcien 19.03.10, 00:15 ten ma fajna konsystencje, ale odcien nie ten- mialam 01. Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: korektor pod oczy-lekka kons., cieply odcien 19.03.10, 09:41 Niezmiennie bardzo polecam YSL touch eclat 2 - jasny, ciepły beż. Ale raczej jeśli nie potrzebujesz mocnego krycia. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva bobbi brown! 19.03.10, 10:59 Rewelacja- konsultantka mnie posmarowała w Douglasie i teraz wszystkie inne wydają mi się marnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: bobbi brown! 19.03.10, 12:44 Na Wizażu dziewczyny też bardzo chwalą. A jak z kolorystyką? I czy mocno kryje? Rozświetla? Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: bobbi brown! 20.03.10, 17:52 Najlepszy do kamuflażu jest Magic Heleny Rubinstein , jeśli masz mocne zasinienia poradzi sobie doskonale. Touche Eclat YSL daje efekt rozświetlenia , bardzo fajny ale nie zakryje cieni , to zdecydowanie produkt dla osób które nie mają bardzo widocznych problemów pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: bobbi brown! 20.03.10, 19:12 Bardzo fajne są Airbrush Concealer Clinique i Select Cover Up MAC. Rozczarował mnie natomiast Touche Eclat (mam właśnie kolor nr 2). Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 clinique 21.03.10, 22:11 Ja używam all about eyes, dobrze kryje, ma duż wybór kolorów, ale jest gęsty i dla niektórych za ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: bobbi brown! 21.03.10, 23:04 Ja mam bardzo jasną cerę i te sińce pod oczami trudno zamaskować. Konsultantka najpierw nałożyła korektor w odcieniu różu, potem nałożyła taki w odcieniu żółtym (aby stapiał się z fluidem, też Bobbi, nr 01) a na koniec przypudrowała. Efekt niesamowity- nie miałam cieni pod oczami! Teraz choruję na niego ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaym theBalm - timeBalm concealer 21.03.10, 23:24 Polecam timeBalm Concealer amerykańskiej firmy theBalm; Stany za nim szaleją i ja również :-))) Bardzo fajnie kryje cienie pod oczami i ciekawe jest w nim ,to że nie trzeba go zmywać na noc, a wlasciwie mozna na noc specjalnie samrować nim skóre pod oczami, bo działa p/zmarszczkowo. Odpowiedz Link Zgłoś