uwierz_w_to 29.09.13, 19:15 My szaleńcy kto wie czego można się po nas spodziewać Nie ma to jak być ,,nieprzewidywalnym",ma to swoje extra zalety Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditto 29.09.13, 21:29 Przeholowałem z dzisiejszymi analizami, wskoczyłem na wyższy poziomek, przez noc wrócę do normy po wyspaniu i wypoczęci zbastować muszę bynajmniej na dwa dni Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 29.09.13, 21:47 Na tym poziomie rzeczywistość jest czarno biała a świat okrutny Samo życie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 29.09.13, 21:53 To moje hobby, daje czasem po garach. Są granice które się przekroczy i rzeczywistość staje się wyraźna. Skutki uboczne tego są. Ale sztuką jest poradzić sobie z tym sam na sam bez niczego, korzystając tylko ze snu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 29.09.13, 21:59 To jest ten stan już gdzie nie chcę przeholowywać, do którego normalny człowiek nie jest w stanie dojść. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto 29.09.13, 22:13 To świadomość jest motorem umysłu a nie umysł motorem świadomości. Umysł tylko odpowiada za jej narodziny i trwałość w organiźmie. Odpowiedz Link