Gość: kasia IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 19:15 Witajcie, Czy ktos uzywa i moze mi poradzic czy kosmetyki od YSL sa na pravde dobre( kremy, cienie do oczy i pudra). Zapach maja swietny, ale chcialabym sie dowiedziec czy sa tego warte . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita5 Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 19:18 mam cienie i fluid...powiem szczerze- rewelacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 19:37 dzieki bo tez tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
benita5 Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 19:41 aktualnie choruję na nowy odcień cieni mono- taki zieleń złamany butelkowy?? Może orientujesz sie gdzie poza Sephorą można je nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaisa Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:19 Sproboj w Saks jezeli mieszkasz v NY, jezeli v Polsce to niestety nie wiem. Ale napewno jakies dobre sklepy maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:30 czy ci chodzi o numer 7- Antique Green? v Saksie to napewno maja bo dopiero co sprawdzilam. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: kosmetyki od YSL IP: 157.25.152.* 16.02.04, 19:47 Rewelacyjny jest ich tusz do rzęs Effet Faux Cils. Daje rewelacyjny efekt sztucznych rzęs, ale nadaje się na dzień jak i na wieczór, wygląda tak, jakbym rzeczywiscie miała takie rzęsy. Jest bardzo wydajny, używam go juz pół roku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
brunettka Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 20:47 Ja mam puder brązujący i rozświetlający Poudre Eclat Dete. Cudo! Pięknie się rozprowadza, twarz wygląda świeżo, ma cudny kolor. Polecam i na zimę i lato również na dekolt i szyję. Trzeba mieć tylko ciemniejszą karnację, bo on sam jest dość ciemny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Pianka do mycia twarzy YSL - warto? IP: *.chello.pl 16.02.04, 21:42 no właśnie czy warto? Pozdrawiam Karolina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pianka do mycia twarzy YSL - warto? IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:39 nie wiem, bo wlasnie tez mam zamiar kupic. daj znac,jak kupisz :) pa Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 21:49 Korektor-flamaster nr1, to już trzeci z kolei, mnie przy codziennym użytku pod oczami i in. wystarcza na pół roku,minuta po nałożeniu piękny efekt, nie wałuje się Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:22 wlasnie o tym korectorze tez mysle i do tego ten krem do oczu w flamastrze. Podobno jest bardzo dobry efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 23:29 To jedna z ukochanych moich firm - kosmetyki kolorowe są fajne, miałam podkład, krem tonujacy, jakies cienie, eyeliner, mam najnowszą szminkę. genialny jest korektor pod oczy (i nie tylko) Touche eclat, choć drogi, kupuję tylko ten, świetnie rozświelta okolice oczu. Ale najbardziej lubie ich kosmetyki do pielęgnacji - miałam balsam, środki antycellu, uzywam tylko tego peelingu enzymatycznego do buzi. Polecam również piankę do mycia oraz tonik matujący. No i mój ukochany krem Visible Energie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:37 zazwyczaj uzywalam Diora, ale ostatnio kupilam tusz do rzesow, pudre i krem i stwierdzilam ze te kosmetyki sa lepsze od Diora. wlasnie mam zamiar kupic cienie do oczu, tonik i cos do zmywania make-pu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YSL Re: kosmetyki od YSL IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 16.02.04, 23:41 kolorowka tak, ale pielegnacji nie warto, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:50 A dlaczego nie pielegnacja? nie sa dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YSL Re: kosmetyki od YSL IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 17.02.04, 18:53 nie reperezentuja soba nic co by moglo tlumaczyc ich wysoka cene, poza reklama, pieknymi opakowaniami, znana marka, zapachem, kolorem , ale nie zawartoscia. Odpowiedz Link Zgłoś