Dodaj do ulubionych

kosmetyki od YSL

IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 19:15
Witajcie,

Czy ktos uzywa i moze mi poradzic czy kosmetyki od YSL sa na pravde dobre(
kremy, cienie do oczy i pudra). Zapach maja swietny, ale chcialabym sie
dowiedziec czy sa tego warte .

Obserwuj wątek
    • benita5 Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 19:18
      mam cienie i fluid...powiem szczerze- rewelacja!!
      • Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 19:37
        dzieki bo tez tak uwazam
        • benita5 Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 19:41
          aktualnie choruję na nowy odcień cieni mono- taki zieleń złamany butelkowy??
          Może orientujesz sie gdzie poza Sephorą można je nabyć?
          • Gość: kaisa Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:19
            Sproboj w Saks jezeli mieszkasz v NY, jezeli v Polsce to niestety nie wiem.
            Ale napewno jakies dobre sklepy maja.
          • Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:30
            czy ci chodzi o numer 7- Antique Green? v Saksie to napewno maja bo dopiero co
            sprawdzilam.

pozdrawiam :)
    • Gość: ella Re: kosmetyki od YSL IP: 157.25.152.* 16.02.04, 19:47
      Rewelacyjny jest ich tusz do rzęs Effet Faux Cils. Daje rewelacyjny efekt
      sztucznych rzęs, ale nadaje się na dzień jak i na wieczór, wygląda tak, jakbym
      rzeczywiscie miała takie rzęsy. Jest bardzo wydajny, używam go juz pół roku.
      Pozdrawiam!
    • brunettka Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 20:47
      Ja mam puder brązujący i rozświetlający Poudre Eclat Dete. Cudo! Pięknie się
      rozprowadza, twarz wygląda świeżo, ma cudny kolor. Polecam i na zimę i lato
      również na dekolt i szyję. Trzeba mieć tylko ciemniejszą karnację, bo on sam
      jest dość ciemny. Pozdrawiam.
      • Gość: karla Pianka do mycia twarzy YSL - warto? IP: *.chello.pl 16.02.04, 21:42
        no właśnie czy warto?

Pozdrawiam Karolina :)
        • Gość: kasia Re: Pianka do mycia twarzy YSL - warto? IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:39
          nie wiem, bo wlasnie tez mam zamiar kupic.
          daj znac,jak kupisz :)

pa
    • olesiam Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 21:49
      Korektor-flamaster nr1, to już trzeci z kolei, mnie przy codziennym użytku pod
      oczami i in. wystarcza na pół roku,minuta po nałożeniu piękny efekt, nie wałuje
      się
      Pozdrawiam
      Ola
      • Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:22
        wlasnie o tym korectorze tez mysle i do tego ten krem do oczu w flamastrze.
        Podobno jest bardzo dobry efekt.
    • balbina_alexandra Re: kosmetyki od YSL 16.02.04, 23:29
      To jedna z ukochanych moich firm - kosmetyki kolorowe są fajne, miałam podkład,
      krem tonujacy, jakies cienie, eyeliner, mam najnowszą szminkę. genialny jest
      korektor pod oczy (i nie tylko) Touche eclat, choć drogi, kupuję tylko ten,
      świetnie rozświelta okolice oczu. Ale najbardziej lubie ich kosmetyki do
      pielęgnacji - miałam balsam, środki antycellu, uzywam tylko tego peelingu
      enzymatycznego do buzi. Polecam również piankę do mycia oraz tonik matujący. No
      i mój ukochany krem Visible Energie!
      • Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:37
        zazwyczaj uzywalam Diora, ale ostatnio kupilam tusz do rzesow, pudre i krem i
        stwierdzilam ze te kosmetyki sa lepsze od Diora.
        wlasnie mam zamiar kupic cienie do oczu, tonik i cos do zmywania make-pu.
        pozdrawiam
        • Gość: YSL Re: kosmetyki od YSL IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 16.02.04, 23:41
          kolorowka tak, ale pielegnacji nie warto,
          • Gość: kasia Re: kosmetyki od YSL IP: *.bbnplanet.com 16.02.04, 23:50
            A dlaczego nie pielegnacja? nie sa dobre?
            • Gość: YSL Re: kosmetyki od YSL IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 17.02.04, 18:53
              nie reperezentuja soba nic co by moglo tlumaczyc ich wysoka cene, poza reklama,
              pieknymi opakowaniami, znana marka, zapachem, kolorem , ale nie zawartoscia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka