Gość: Ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 12:53 Czy ktoś kupował soczewki ze sklepu internetowego i może mi jakiś polecić godny zaufania, będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: soczewki IP: 80.51.51.* 21.02.04, 17:25 pewnie że tak ,po co sklepy internetowe?bez przesady. teraz już u okulisty lub u optyka kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: soczewki IP: 157.25.152.* 21.02.04, 21:47 Na aukcjach będą to albo soczewki na krańcu daty ważności, albo importowane na lewo (typu ktoś kupił sobie 10 par i nie potrzebuje), kradzione albo wynoszone ze sklepu (chyba na jedno wychodzi). Do sprzedaży soczewek trzeba mieć licencję, a taką może dostac tylko optyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: soczewki IP: *.crowley.pl 23.02.04, 11:48 www.soczewka.pl Kupowałam tam kilkakrotnie, bez problemu. Płaciłam przelewem, unikając płacenia za przesyłkę. Jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: soczewki 23.02.04, 12:27 Polecam: www.soczewki.com3.pl/ Już kilka razy u nich kupowałam. Solidni, potwierdzają zamówienie emailem i przy pierwszym zamówieniu telefonicznie. Powyżej 100zł przesyłka bezpłatna :) Odpowiedz Link Zgłoś