cuski 17.09.05, 04:51 Bush obiecal: - utworzenie w rejonie nawiedzonym kataklizmem specjalnej strefy, objetej ulgami podatkowymi, - oraz rzadowa pomoca na edukacje, odbudowe domow i przysposobienie zawodowe dla ofiar, ktore znalazly sie bez pracy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: Bush obiecal !!! 18.09.05, 00:55 co do tego calego nowego orleanu, dzisiaj rozmawialem z mama (w PL). jej kolezanka pare miesiecy temu wpojechala na super ekskluzywana wycieczke z PL do Nowego Orleanu, niby jechac tropem jakis tam wielkich dzezmenow... hmm no i jak wrocila, to byla ogromnie rozczarowana, bo niby mieszkali i widzieli najelpsze co tam bylo... a kakrocie lataly wszedzie, kawe strach bylo sie napic no i po powrocie trafila do szpitala z jakims zapleniem i zatruciem.... no ale jak tam moze byc inaczej skoro tam 99% to malpki zawsze mi sie wydawalo ze to Chicago jest kolepka jazzu i blusa... czyz nie? Odpowiedz Link
cuski Jesli chodzi o mnie... 19.09.05, 05:07 Jesli chodzi o mnie, to nie przepadam, ani za jazz-em, ani za blues-em )) Odpowiedz Link