red-truskawa 21.04.10, 19:53 Czy znacie jakieś kremy równie skuteczne matujace do cery tłustej/mieszanej ale tańsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Zamiast Normaderm Vichy 21.04.10, 20:04 Ja używałam Lirene z serii do cery tłustej, nie używałam Normadermu,ale byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: Zamiast Normaderm Vichy 21.04.10, 22:19 Jest seria AA Girls (jeśli jesteś nastolatką), Under Twenty, Lirene do cery tłustej (baaaardzo dobre), Nivea Visage Young, Dermika Acti Mat... Cała masa... Musisz poszukać:) Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: Zamiast Normaderm Vichy 22.04.10, 20:09 Nastolatka to już nie pamiętam kiedy byla, ja raczej w wieku nadajacym się na krem przeciwzmarszczkowe tylko cera mieszana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: Zamiast Normaderm Vichy 22.04.10, 20:27 To spróbuj Lirene Dermoprogram Cera Mieszana (lub tłusta), albp Dax Cosmetics Vulcanic Mat:) Natomiast odradzam (ODRADZAM!!!) Bielendę Ogórek i Limonka - niefajny zapach serii i krótkotrwały efekt matujący... Jeśli masz cerę wrażliwą to możesz też sięgnąć po Eucerin Dermopurifyer, ale nie wiem, czy to tańsze od Vichy...? Odpowiedz Link Zgłoś