Dodaj do ulubionych

napój samoopalający Bronz'Age

01.03.04, 11:18
Witam, czy któras z was kupiła moze na targach Salon napój samooopalający
Bronz'Age? www.bionantech.com.pl
Ja niestety dopierow domu w jakiejś ulotce to wypatrzyłam, a może być
ciekawe:)
Obserwuj wątek
    • kaprysia Re: napój samoopalający Bronz'Age 01.03.04, 11:25
      Tu jest info:
      www.bionantech.com.pl/main.php?sub=nowosci&m=33#t
      • Gość: Asia Re: napój samoopalający Bronz'Age IP: 82.145.90.* 01.03.04, 12:41
        chetnie bym sprobowala - ale gdzie to mozna dostac ?
    • delfina6 Re: napój samoopalający Bronz'Age 01.03.04, 13:35
      ja tez przylanczam sie do pytania gdzie to mozna kupic i ile kosztuje?
      • kaprysia Re: napój samoopalający Bronz'Age 01.03.04, 14:00
        Tego nie wiem, ale może bedzie w przyszły weekend na Torwarze? Ja sie wybieram,
        to wybadam sprawę. Można tez chyba napisac czy zadzwonić do dystrybutora.
    • Gość: Kasia Re: napój samoopalający Bronz'Age IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:52
      ja to chce!!:) gdzie mozna to kupić???
      • Gość: gonia Re: napój samoopalający Bronz'Age IP: *.177.11.234.adsl.snet.net 01.03.04, 23:56
        A czy cos takiego mozna kupic w USA?
        • Gość: goga Re: napój samoopalający Bronz'Age IP: *.torun.mm.pl 03.03.04, 17:40
          Jaa chce......
    • sugarhoney Re: napój samoopalający Bronz'Age 03.03.04, 18:42
      Na stronie jest informacja że preperaty tej firmy mozna zakupic po szkoleniu
      itd. Ja zamierzam napisać do przedstawiciela. Nawet jeżeli nie prowadzą
      spzedazy indywidualnej, to może ak zasypiemy ich mailami, to sie skuszą?/
      d.gumkowska@bionantech.com.pl
    • Gość: bionantech Re: napój samoopalający Bronz'Age IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 13:06
      Szanowne Panie
      Rzeczywiscie napój, który wspomaga opalanie mozna nabyc w naszej firmie.
      koncentrat to 10 dniowa kuracja w ampułkach do picia, ktora ułatwia opalanie w
      solarium czy na sloncu. Kosztuje 89 zlotych. Mozna go nabyc w salonach
      kosmetycznych, badz na targach na torwarze 6-7 marca. tel do firmy 022/6365269,
      0607308855 w warszawie lub 071/7889695 ,7889694 Wroclaw. Mamy tez wiele innych
      ciekawych rzeczy, zaparaszam na strony www.bionantech.com.pl. Do zobaczenia
      • Gość: roza Re: napój samoopalający Bronz'Age IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.04, 14:53
        Czy to znaczy ze ten napoj jedynie ulatwia opalanie a nie sam w sobie powoduje
        przyciemnienie skory?
        • Gość: BIONANTECH Re: napój samoopalający Bronz'Age IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 16:46
          Tak ułatwia opalanie, ale jednocześnie chroni wrażliwą skórę przed słońcem i
          zapobiega procesom fotostarzenia. Wystarczą 2 solaria i jesteś brzoskwiniowa :-)
          • misseriss Re: napój samoopalający Bronz'Age 04.03.04, 16:52
            Gość portalu: BIONANTECH napisał(a):

> Tak ułatwia opalanie, ale jednocześnie chroni wrażliwą skórę przed słońcem i
            > zapobiega procesom fotostarzenia. Wystarczą 2 solaria i jesteś
            brzoskwiniowa :-
            > )

czyli jednoczesnie zawiera zwiazki fotouczulajace i filtry SPF 30?
    • Gość: Ela Re: napój samoopalający Bronz'Age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:47
      Reklama mowila cos innego,wprowadzacie nas w blad. To pewnie nic innego jak
      Beta Karoten tylko skad ta cena kosmiczna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka