Dodaj do ulubionych

Pryszcze na plecach!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 08:18
Proszę o porade, od jakiegoś czasu mam pryszcze na plecach, przypuszczam że
po odstawieniu tabletek anty, jakiś trądzik! Prosze poradzcie jak to
wyleczyć? są domowe sposoby czy od razu iść do ... właśnie do dermatologa,
kosmetyczki?
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Pryszcze na plecach! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 09:36
      sugeruję od razu do dermatologa.
      • Gość: haga Re: Pryszcze na plecach! IP: 212.14.48.* 03.03.04, 10:23
        ja mam to samo po odstawieniu pigułek i dermatolog nie pomógł, trace nadzieje,
        zauważyłam jednak że jeśli często robie peeling to stan skóry troszkę sie
        poprawia
        ;(
        • Gość: ewa Re: Pryszcze na plecach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:31
          A może czymś przemywać? Np acnosanem?
    • Gość: ewa Re: Pryszcze na plecach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 15:17
      up???????
    • Gość: gOSIA Re: Pryszcze na plecach! IP: *.chello.pl 03.03.04, 18:11
      dZIEWCZYNY POLECAM aKNEFUG[MA MINIMALNE DAWKI ESTRADIOLU ,NA RECEPTĘ ALE Z
      PENOŚCIĄ WAM POMOŻE]POZDRAWIAM
      • Gość: ewa Re: Pryszcze na plecach! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.03.04, 20:02
        Ale to hyba znów coś hormonalnego? Czy u dermatologa, czy ginekologa?
        • Gość: gOSIA Re: Pryszcze na plecach! IP: *.chello.pl 03.03.04, 20:08
          U DERMATOLOGA,NAPISAŁAM ŻE ZAWIERA MINIMALNĄ ILOŚĆ ESTRADIOLU,TAKŻE NIE WPŁYWA
          NA GOSPODARKĘ HORMONALNĄ ORGANIZMU[NO CHYBA ŻE NAPAĆKA SIĘ CAŁĄ TUBKĘ NA
          RAZ],BARDZO SKUTECZNY I WYDAJNY A JAK BĘDZIESZ POSTĘPOWAĆ ZGODNIE Z ULOTKĄ TO
          WSZYSTKO BĘDZIE OK
          • Gość: ewa Re: Pryszcze na plecach! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.03.04, 21:40
            Dzieki za radę, pójde do dermatologa i zapytam o to bo bez recepty raczej nie
            kupię?
            • Gość: gOSIA Re: Pryszcze na plecach! IP: *.chello.pl 03.03.04, 22:33
              sPYTAJ SIE ALE JA ZAWSZE DOSTAJĘ TO NA RECEPTĘ ,BYĆ MOŻE TO SIĘ ZMIENIŁO,DOBRY
              JEST TEŻ SKINOREN 20% [TERAZ BEZ RECEPTY A KIEDYŚ TYLKO NA]POWODZENIA
              • Gość: justa Re: Pryszcze na plecach! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 09:42
                gOSIA, PROSZĘ, WYŁĄCZ W KOŃCU CAPSLOCK, BO CIĘŻKO SIĘ TO CZYTA :(
                • Gość: gOSIA Re: Pryszcze na plecach! IP: 83.144.70.* 04.03.04, 10:10
                  Sorka a chciałam żeby było na odwrót ok ,już się poprawiam.Pa
    • Gość: / Re: Pryszcze na plecach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 16:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka