Gość: Anka IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 14:59 Proszę o porady; intrygują mnie zwłaszcza cienie - chyba w pisaku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Bourjois- co polecacie? IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 19.02.02, 16:32 Na pewno mają dobre lakiery do paznokci.Na moich wytrzymują parę dni bez poprawek (a np.Astor odpryskuje tego samego dnia)i rewelacyjny jest nabłyszczacz do paznokci Fixant Brillant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Bourjois- co polecacie? IP: 217.98.124.* 21.02.02, 12:05 Cienie do oczu i róże tej firmy to po prostu klasyka.Są rewelacyjne i nawet osoby ,które używają baaaaaaardzo drogich kosmetyków te dwa produkty kupują tej firmy.Ja osobiście jeszcze mogę polecić puder sybki transparentny,jest dosyć drogi (ponad 60zł)ale jest go dużo i nie muszę się pudrować już przez cały dzień.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
.klamka. Re: Bourjois- co polecacie? 21.02.02, 12:45 cienie do oczu - rewelacja, nierozplywaja sie i nie walkuja. poza tym oczywiscie pogrubiajacy tusz do rzes - volume glamour. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yagna Re: Bourjois- co polecacie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:48 ten tusz podobno bardzo sie popsul-bylo o tym w innum watku. moja mama ma roz do policzkow od 7 lat!!!! konca nie widac. jestem zdania ze taka wydajnosc to nawet przesada:)))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marz-ka Re: Bourjois- co polecacie? IP: *.dtvk.tpnet.pl 21.02.02, 18:01 a ja polecam tusz do rzes ale wydluzajacy Longeur Sublime. Jak dla mnie jest rewelacyjny, najpierw zalotka pozniej tusz i rzesy wygladaja calkiem ladnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś