Dodaj do ulubionych

Cud na nieprzspane noce

IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 17:45
Wlasnie mnie czekaja dwa dni super intensywnej pracy i rozrywki w uroczym
miescie Krakowie. Nie przewiduje spac dluzej niz 2-3 godziny na dobe. Tak wiec
jezeli ktoras z was moglaby polecic mi cos cos sprawi, ze po ostro
przebalowanej i zarwanej nocy, bede wygladala jakbym spedzila tydzien na farmie
pieknosci, to czekam niecierpliwie. Issima Midnight Secret ma zabojczo cudowne
wlasciwosci ale cena zwala mnie na kolana, wiec ten przedzial cenowy odpada.
Pozdrawiam
H.
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: Cud na nieprzspane noce IP: *.waw.cdp.pl 20.02.02, 10:59
      Naprawde nikt nie zna dobrego, intensywnego kremu dotleniajacego i
      detoksykujacego na niedospana noc????? Niestety wiekszosc kremow na noc zeby
      dzialanie bylo odczuwalne i widoczne powinna sie przespac ok. 8 godzin. Ja tyle
      nie mam, wiec niecierpliwie czekam na porady, bo na zakupy musze isc dzis.
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: Xena Re: Cud na nieprzspane noce IP: *.acn.waw.pl 20.02.02, 11:26
        Moja propozycja jest następująca:
        1. Zaopatrzyć się w Plusssze (z magnezem i witaminą C) i wypić miksturkę przed
        trzygodzinnym snem,

2. Na twarz nałożyć sobie Mineralną Maseczkę Nawilżającą Apotheker Scheller
        (chyba tak to się nazywa, nie wiem natomiast, czy jeszcze to produkują, bo
        dawno nie widziałam w drogeriach) - ewentualnie każdą inna maseczkę (nie krem)
        typu "bomba witaminowa-mineralna" albo jakąś dotleniającą (zdaje się że Inter
        Fragrance ma całkiem fajne - ich kosmetyki można kupić na Pięknej). Generalnie
        może być dowolna, intensywnie działająca maseczka, która nadaje się do tego, by
        jej nie spłukać.

3. Ja jeszcze mam taki patent, że rozpuszczam tabletkę Upsarinu C (czyli
        aspirynkę z dodatkiem witaminy C) i... przemywam tym lico - błyskawicznie
        odświeża!

Życzę miłych krakowskich szaleństw!
        • Gość: Helena Re: Cud na nieprzspane noce IP: *.waw.cdp.pl 20.02.02, 12:29
          Xeno Droga Moja, wiedzialam, ze ty mnie nie zawiedziesz - witaminki mam:
          musujaca C, Magnez i Multi, i upsarin na rano. Fakt, ze o maseczkach w formie
          kremu nie pomyslalam - poszukam czegos w Galerii Mokotow.
          Jeszcze raz serdeczne dzieki za podpowiedz.
          Pozdrawiam
          H.
          • kasiulek Re: Cud na nieprzspane noce 20.02.02, 14:18
            Heleno,
            Moja znajoma twierdzi, ze doskonale na takie szalenstwa sa Yves Rochera
            maseczka z wyciagiem z grzybow shiitake (chyba w takich kremowo-czerwonych
            opakowaniach) i Maseczka Bankietowa Dermiki - ja ich nie znam. Obie bez
            zmywania.
            Osobiscie polecam bardzo Dermiki Maseczke Bio-Nawilzajaca, tez bez zmywania, ma
            mnostwo witaminy C i pieknie nawilza, a nie przetluszcza (mam mieszana cere i
            ta maseczka jest dla mnie super, wlasnie wtedy, kiedy jestem zmeczona).

Baw sie doskonale!
            • Gość: kb Re: Cud na nieprzspane noce IP: 206.215.223.* 20.02.02, 20:09
              Heleno,
              Ja polecam ci dwie takie maseczki, jedna już była tu wymieniana Maseczka
              bionawilżająca Dermiki i druga maseczka z serii Algavit Q10 firmy Inter -
              Fragrance, obie świetnei sprawdziły się w moim przypadku w takiej sytuacji!!
              Pozdrawiam:)
              • Gość: mimi Re: Cud na nieprzspane noce IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 10:49
                Ja polecam maseczki Queisser dostępne w aptekach.Jest nawilżająca ,
                oczyszczająca i przeciwzmarszczkowa.Są jedno,albo dwurazowe.Wypróbowałam
                oczyszczacą i nawilżAjącą.Naprawdę dobre.
                Ja ,kiedy nie śpię minimum siedem godzin czuję się fatalnie.Czuję jak moja
                skóra się przetłuszcza i jeśli nie mam możliwości polożenia się w ciągu dnia
                chociaż na pół godziny nic nie mogę na to poradzić.
                Fajna jest też na odświeżenie twarzy woda termalna np. Avene.Pomaga też
                possanie czegoś z glukozą i kofeiną-"otrzeżwia " i poprawia wygląd.
                • Gość: Helena Re: Cud na nieprzspane noce IP: 213.134.140.* 21.02.02, 12:21
                  Dziekuje serdecznie za rady. Juz sie zaopatrzyam w dotleniajaca Dermike z
                  retinolem i Eris 25+ relaksujaca. Dam znac jak sie sprawuja,
                  pozdrawiam serdecznie
                  H.
                  • Gość: Helena Re: Cud na nieprzspane noce IP: 213.134.140.* 25.02.02, 11:28
                    Mile Pani,
                    obie maseczki sprawily sie naprawde swietnie, moge je szczerze polecic nie
                    tylko na specjalne okazje, ale tez i doraznie na codzien,
                    pzodrawiam
                    H.
      • Gość: JoP Re: Cud na nieprzspane noce IP: 213.134.133.* 22.02.02, 16:48
        Good Morning Skin Serum Elisabeth Arden. Też nie jest najtańsze, ale
        rzeczywiście - poprawia koloryt i człowiek w stanie poranno-nieprzytomnym
        nabiera trochę bardziej cywilizowanego wyglądu.

JoP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka