Gość: EWA IP: 62.233.180.* 06.07.04, 11:39 KTO BYŁ W HOTELU MARIANNA W HERSONISSOS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: KTO BYŁ HOTEL MARIANNA HERSONISSOS IP: 213.25.149.* 10.07.04, 10:09 ja wróciłam wczoraj, co chciałabyś wiedzieć? Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: KTO BYŁ HOTEL MARIANNA HERSONISSOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:32 Dzień dobry, wprawdzie nie ja zadałam pytanie, ale chciałabym spytac sie o opinie na temat marianny. Jakie wrazenia? Opisy szczegolowe z niemieckich stron znam, licze na recenzje. Jak wygladaja pokoje, lazienka, basen, plaza... Czy jest glosno? Jakie jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: KTO BYŁ HOTEL MARIANNA HERSONISSOS IP: 213.25.149.* 19.07.04, 10:28 witam, Sniadania zawsze chleb, mortadela, żółty ser, dżem, kawa, herbata, żadnych warzyw, ogólnie słabo, natomiast kolacje w innym hotelu o znacznie wyższym standarcie, fantastyczne, ogromny i przepyszny bufet. Hotel skromny ale czysty, pani codziennie sprzata i myślę ze świetnie położony do plaży ok 300m idzie sie koło sklepików, miła droga taka sama odległość do centrum, hotel jest położony przy uliczce z tawernami i sklepikami, ale takiej lokalnej miłej i niegłośnej, obok tani , swietnie zaopatrzony supermarket. W pokojach nie ma klimatyzacji, za to mnóstwo komarów, nie dało sie wyjść na balkon lub otworzyć okno. Samo miasteczko śliczne, urocze plaże z zatoczkami, ładna okolica na spacery, życie nocne w nadmiarze, ale w Mariannie i jej okolicy jest spokojnie. Czytałam wcześniej że Hersonissos to nic specjalnego,poprzednio byłam w Chani i Rethymnonie Marianne wybrałam ze względu na niska cenęi obawiałm sie że będzie po prostu brzydko, ale nie prawda jest ładnie a krajobrazy dużo piekniejsze miłego pobytu Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: KTO BYŁ HOTEL MARIANNA HERSONISSOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:09 Oj, to dobrze. Kamień z serca :) Dziękuję Jolu! Odpowiedz Link Zgłoś