Dodaj do ulubionych

KTO BYŁ HOTEL MARIANNA HERSONISSOS

IP: 62.233.180.* 06.07.04, 11:39
KTO BYŁ W HOTELU MARIANNA W HERSONISSOS
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: KTO BYŁ HOTEL MARIANNA HERSONISSOS IP: 213.25.149.* 10.07.04, 10:09
      ja wróciłam wczoraj, co chciałabyś wiedzieć?
      Jola
      • Gość: mim Re: KTO BYŁ HOTEL MARIANNA HERSONISSOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:32
        Dzień dobry, wprawdzie nie ja zadałam pytanie, ale chciałabym spytac sie o
        opinie na temat marianny. Jakie wrazenia? Opisy szczegolowe z niemieckich stron
        znam, licze na recenzje. Jak wygladaja pokoje, lazienka, basen, plaza... Czy
        jest glosno? Jakie jedzenie?
        • Gość: Jola Re: KTO BYŁ HOTEL MARIANNA HERSONISSOS IP: 213.25.149.* 19.07.04, 10:28
          witam, Sniadania zawsze chleb, mortadela, żółty ser, dżem, kawa, herbata,
          żadnych warzyw, ogólnie słabo, natomiast kolacje w innym hotelu o znacznie
          wyższym standarcie, fantastyczne, ogromny i przepyszny bufet. Hotel skromny ale
          czysty, pani codziennie sprzata i myślę ze świetnie położony do plaży ok 300m
          idzie sie koło sklepików, miła droga taka sama odległość do centrum, hotel jest
          położony przy uliczce z tawernami i sklepikami, ale takiej lokalnej miłej i
          niegłośnej, obok tani , swietnie zaopatrzony supermarket. W pokojach nie ma
          klimatyzacji, za to mnóstwo komarów, nie dało sie wyjść na balkon lub otworzyć
          okno. Samo miasteczko śliczne, urocze plaże z zatoczkami, ładna okolica na
          spacery, życie nocne w nadmiarze, ale w Mariannie i jej okolicy jest spokojnie.
          Czytałam wcześniej że Hersonissos to nic specjalnego,poprzednio byłam w Chani i
          Rethymnonie Marianne wybrałam ze względu na niska cenęi obawiałm sie że będzie
          po prostu brzydko, ale nie prawda jest ładnie a krajobrazy dużo piekniejsze
          miłego pobytu Jola
          • Gość: mim Re: KTO BYŁ HOTEL MARIANNA HERSONISSOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:09
            Oj, to dobrze. Kamień z serca :)
            Dziękuję Jolu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka