Dodaj do ulubionych

PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!!

08.03.04, 13:44
barzdo potzrbuję kremu na ujedrnienie skóry piersi, w dobrej cenie i
skuteczny, nie chodzi mi aby podniosły sie jak po operacji:)bo w cuda nie
wierze ale zeby poprawił i napiął skore oraz nawilzył gdyz jest przesuszona
dzieki wielkie za jakies rady!!
Obserwuj wątek
    • allessia Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! 08.03.04, 13:49
      Wlasnie napisalam w watku o rozmiarach biustu, ze wg mnie najlepszy, ale NIE w
      dobrej cenie (ok 80 pln), jest krem Mustela - rewelacja, naprawde polecam.
      Zaden z tych ktorych dotychczas uzywalam nie dzialal w tak spektakularny
      sposob. jedno opakowanie starcza mi na troche dluzej niz 1,5 m-ca niestety:-((
      • bubster Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! 08.03.04, 14:10
        a gdzie do nabycia?
        • allessia Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! 08.03.04, 14:12
          w aptekach
          • bubster Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! 08.03.04, 14:16
            dzięki!
    • paputerek allessia 08.03.04, 16:13
      czy mozesz napisac coś więcej jak działa?
      • allessia Re: allessia 08.03.04, 17:02
        to jest krem przeznaczony dla kobiet w ciazy - wiec jak dziala mozna sie
        domyslic. U mnie (duzy biust, 75D-E) efekty sa dosc spektakularne, mimo ze
        biust mam generalnie w niezlej kondycji (nie mam dzieci, to inna sprawa:-)).
        Efekty widzialam juz po pierwszym tygodniu, uzywam rano po prysznicu, czasami
        jak nie zapomne - drugi raz wieczorem. Poczatkowo planowalam uzyc jedno
        opakowanie (zeby poprawic biust po radykalnych zrzuceniu wagi), ale teraz
        stosuje go na stale od 4 miesiecy. Oczywiscie nie zarecze, ze u wszystkich tak
        bedzie - ja od lat stosuje zimne prysznice i duzo cwicze, regularnie plywam -
        to takze pomaga.

Po wiecej informacji proponuje udac sie do apteki - nie mam juz ulotki:-)).
        Pullane tez mialam, rzeczywiscie niezla, no i milsza opcja cenowa, ale uwazam,
        ze dzialanie Musteli o niebo lepsze. Innych produktow Musteli nie uzywalam,
        wiec nie wiem, czy rownie dobre.
    • Gość: Ania Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! IP: *.zetosa.com.pl 08.03.04, 16:52
      Ja bardzo sobie chwale Pullane, krem i żel do piersi. Kiedyś na edziecku.pl był
      dlugi watek (na podforum - mamacud) i wlasnie po przeczytaniu tych postow
      skusilam sie na zakup. I warto! Po bardzo systematycznym cieraniu obu
      preparatów bardzo zmienił sie kształt piersi - staly sie pełniejsze, rozstepy
      prawie sa niewidoczne! Używam nadal - teraz juz podnad 4 miesiace - i caly czas
      jestem bardzo zadowolona! Tak znaczna poprawa może to takze efekt codziennych
      masaży przy nakladaniu kremu i naprzemiennych pryszniców - zimno/cieply.
      KOszt kazdej tubki ok. 30zł
      Pozdrawiam,Ania
      • bubster Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! 08.03.04, 17:45
        kupiłaś w drogerii czy aptece?
        • Gość: helen Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY /Pulanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 18:00
          No wlasnie kremy Pulanny chyba ciezko jest dostac.Ja obed\szlam wieleaptek i
          niestety nie dostalamw zadnej. W drogeriach tez sie rozgladalam i bieda:(
          • Gość: Ania Re: PIERSI KREM /Pulanna - adres IP: *.zetosa.com.pl 08.03.04, 23:27
            W internecie znalazłam sklep w Warszawie - nie wysyłają!- i poprosiłam znajomą
            o zakup. Od razu kupiłam 3 zestawy (krem i zel) ! i to spokojnie starczylo mi
            na 4 miesiące, teraz kończę ostatni zestaw.

www.pulanna.com.pl/index_pl.html
            Dział handlowy:
            Pulanna Sp. z o.o.
            03-718 Warszawa, ul. Kłopotowskiego 5
            tel./fax +4822 818 48 27, 618 27 73
            e-mail: pulanna@pulanna.com.pl
            www: www.pulanna.com.pl
            • Gość: Monika Re: PIERSI KREM /Pulanna - adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 07:44
              Proszę powiedzcie czy krem Pulanny powinno uzywać się razem z żelem
              jednocześnie czy albo jedno albo drugie.
              • Gość: Ania Re: PIERSI KREM /Pulanna - adres IP: *.zetosa.com.pl 10.03.04, 22:42
                Ja smaruje najpierw żel a potem gdy calkowicie go wmasuje nakładam krem.
                Smaruje dokładnie, robiąc dość silny masaż...i są efekty.
    • Gość: triss Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! IP: *.veranet.pl 12.03.04, 12:16
      Ja polecam top Bikini Diora. Jest drogi ale wydajny( jedno opakowanie wystarcza
      mi na ok 3 miesiące) i NAPRAWDĘ skuteczny! Pięknie nawilża, rozswietla skórę i
      rewelacyjnie modeluje piersi. Nie trafiłam na nic lepszego a stosowałam juz
      całą mase preparatów do biustu..
    • kubulek2002 Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! 12.03.04, 14:41
      Ja natomiast uzywam kremu z sieci ATW i musze przyznac, ze jest R E W E L A C Y
      J N Y !!!!!!!!!! . Naprawde ! Skora po nim zrobila sie jedrna, a i piersi sie
      odrobine uniosly (choc wydawalo mi sie to niemozliwe po ciazy, haha :DDD ). I
      kosztowal tylko 26 zl !

O Mustelli slyszalam rowniez bardzo dobre opinie.
      • ita_na_diecie Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! 12.03.04, 17:09
        A to pocieszenie, bo dzisiaj właśnie kupiłam :D
        • Gość: Sandra Re: PIERSI KREM !!!!! POTRZEBUJE POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 21:06
          Dziewuszki, kupilam dzis krem Mustela, 125 ml, dalam za niego 69 zlotych.
          Jak beda efekty, dam znac:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka