Gość: kiki IP: *.chello.pl 11.03.04, 23:02 jestem ciekawa jakich maseczek do twarzy uzywacie, z ktorych jestescie zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: maseczki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 10:20 z nawilżających lubię Optimum Tołpy i maseczkę z serii Dermiki Mat-B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: maseczki IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.03.04, 12:30 Do odwodnionej i wrażliwej skóry bardzo dobra jest maseczka nawilżająca Avene; jest prawie bezzapachowa, ale efekt ukojenia, wygładzenia i zmiękczenia jest spektakularny i natychmiastowy. Teraz mam maseczkę AquaZen Oceanica AA i jestem z niej nawet zadowolona, chociaż wiem, że jej zapach może jednych zachwycać a innych odstraszać - mi się podoba. Dużo dobrego słyszałam i czytałam o maseczce nawilżającej Vichy i o maseczkach Argiletz i je zamierzam nabyć w najbliższej przyszłości. To tyle w temacie maseczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: maseczki IP: *.chello.pl 12.03.04, 16:11 Ja uzywam dwoch i z obu jestem bardzo zadowolona - eris do cery tlustej i mieszanej, wygadzajaca i zwezajaca pory i nawilzajaca vichy. Odpowiedz Link Zgłoś
tramonia Re: maseczki 18.08.17, 11:34 mam cere tlusta, wiec ide w strone matowienia i dokladnego oczyszczenia, z masek ktore sie sprawdzaly do weglowe, glinkowe i teraz ostatnio zelowa jelly mask z bielendy. Ta ostatnia bardzo polubilam, bo nie zastyga tak mocno na twarzy, nie ma uczucia sciagania, a efekt koncowy super. Cera dobrze oczyszczona, zmatowiona i pelna blasku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaajt Re: maseczki 20.10.17, 23:47 To jest mój nr 1! puderek.com.pl/maseczki-do-twarzy/3382-babuszka-agafia-niebieska-maseczka-do-twarzy-oczyszczajaca-100-ml.html Jeszcze nigdy nie miałam tak dobrze oczyszczonej twarzy. Nawet już do kosmetyczki nie chodze :D Odpowiedz Link Zgłoś