Gość: mo-niki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.04, 00:26 Sprzedaję wzorki na paznokcie. Jest ich 600. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na @. d_monika@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuunia Re: WZORKI NA PAZURKI 14.03.04, 10:44 To Ty sobie sprzedawaj a ja podam w takim razie kilka linków do zdobień paznokci.Za darmo.Ciekawe czy będą takie jak Twoje?ROTFL.Może na allegro też wystawiasz płytkę z ciężko przez siebie szukanymi wzorkami w sieci?Przecież wystarczy w google'a wpisać hasło 'nail art' i masz wzorków więcej niż 600. www.nailartgallery.com/ www.allthingsnails.co.uk/main%20nail_art_gallery.htm www.nailartstudio.com/ www.nailpro.com/new/agpast.asp www.eurofashion.com.pl/galeria_forum/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: WZORKI NA PAZURKI IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.04, 17:36 swetne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: WZORKI NA PAZURKI IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 21.04.04, 18:30 fajne stronki!!!!!!super robota ;-) ale wzorki gotowe to fajna alternatywa dla malowanych ktore sa pracochłonne ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: WZORKI NA PAZURKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 19:39 BOSKIE! zakochałam sie! ale może jestem głupia ale niekumam czy to sa tipsy? a jak nie to jak takie cus zrobić???? w sklepach z tego co widziałam to nawet trudno trafic na zestaw do francuskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: WZORKI NA PAZURKI 21.04.04, 19:49 To są czasem gotowe tipsy ale w większości są ręcznie zdobione różnymi technikami.Można to zrobić airbrushem za pomocą szablonu na przykład,są specjalne pędzelki do malowania lakierami,jest technika marblizer(do obejrzenia tutaj www.eurofashion.com.pl/video.php )Można robić wzorki wtapiane w akryl(przy paznokciach akrylowych)Są też kolorowe akryle.Jest wiele technik jak widać i albo można pooglądać wzorki w necie i spróbować samemu albo pójść do dobrej manicurzystki.Jeszcze jedna galeria z wzorami www.citylife.xtd.pl/galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: WZORKI NA PAZURKI IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 21.04.04, 20:44 te tez sliczne !!! podsyłajcie jeszcze ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: WZORKI NA PAZURKI IP: *.icpnet.pl 06.07.04, 16:05 albo sa zdobione akrylem kolorowym !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: WZORKI NA PAZURKI IP: *.icpnet.pl 06.07.04, 16:04 wzorki z tych stron sa sliczne, ale niestety wiekszosc jest malowana airbrush'em. Odpowiedz Link Zgłoś