Dodaj do ulubionych

Dobry peeling do twarzy?

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.02.02, 15:01
Dziewczyny napiszcie coś o peelingach do twarzy? Jakie polecacie?
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: Dobry peeling do twarzy? 20.02.02, 15:52
      Kiedys bardzo odpowiadal mi peeling z Rossmana (za jakies 4-6 zl dosc spory
      sloik), pozniej Yves Rocher, pozniej uzywalam gommage'u tez Y.Rocher, a
      ostatnio dostalam probke peelingu Lancome (nazwy nie pamietam, cos z Douceur w
      nazwie) - jest naprawde swietny i pewnie sie skusze i go kupie...
      • Gość: koralik Re: Dobry peeling do twarzy? IP: 195.95.19.* 20.02.02, 15:58
        Ja tez lubie ten gommage z Yves Rocher (dla cery wrazliwej) i peeling NIVEA
        Visage. Wszystkie inne wyprobowane byly zbyt ostre, drapiace, szczypiace i
        ladowaly po 2 uzyciach w koszu :-)))
        Koralik
        • Gość: klara Re: Dobry peeling do twarzy? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 10:45
          Rzeczywiście ten gommage Yves Roche był bardzo dobry. Ale teraz pzrypomniałam
          sobie o rewelacyjnym Gommage z serii z Morza Martwego. Zniknął na jakiś czas z
          rynku ale teraz znów go widziałam. Niestety nie pamiętam nazwy, a są dwie takie
          firmy. Ta druga jest do niczego...
    • Gość: kaha Re: Dobry peeling do twarzy? IP: 194.175.243.* 20.02.02, 16:14
      Ja podobnie - jak Koralik - polecam peeling Nivea Visage. Dla mnie najlepszy.
      • Gość: Ptasia Re: Dobry peeling do twarzy? IP: *.wcp.pl 20.02.02, 16:21
        Peeling enzymatyczny Dermiki i flash eclat Yves R.
        • Gość: Marta Re: Dobry peeling do twarzy? IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 20.02.02, 19:11
          Ja bardzo lubię peeling enzymatyczny AA.Cera jest po nim bardzo gładka i świeża
          no i cena też jest niewielka ok. 16 zł.
        • Gość: klara Re: Dobry peeling do twarzy? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 10:04
          Bardzo lubię Dermikę, bo jeszcze na nic się nie naciełam... Ten peeling z
          jakiej jest serii? I czy nadaje się do tłustej cery?
          • Gość: Ptasia Re: Dobry peeling - Dermika IP: *.wcp.pl 21.02.02, 10:09
            Dermika z serii bodajże do cery wrażliwej, w słoiczku
            • Gość: Xena Re: Dobry peeling - Dermika IP: *.acn.waw.pl 21.02.02, 11:38
              Zapewne chodzi o maseczkę z enzymami, o działaniu typu gommage, z serii Bio?
              Obawiam się jednak, że trudno ją będzie dostać, bo chyba Dermika wycofała się z
              jej produkcji (w każdym razie na stronie Dermiki nie ma już żadnych informacji
              o tej serii). Na stronie ZdrowieUroda mozna ją jeszcze zamówić, ale boję się,
              że to mogą być jakieś zleżałe zapasy. Żałuję, bo bardzo ją lubiłam :-((
              • Gość: yaga Re: Dobry peeling - Dermika IP: 213.206.132.* 21.02.02, 11:44
                Ja widziałam ten peeling w drogeri Natura w Klifie w Warszawie, :))
                • Gość: Ptasia Re: Dobry peeling - Dermika IP: *.wcp.pl 21.02.02, 12:48
                  tak, tak, chodziło mi oten, co opisała Xena
    • Gość: klara Re: Dobry peeling do twarzy? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 10:09
      A czy ktoś wypróbował peeling gomage Avene? Czy jest skuteczny? Ostatnio staję
      się fanką kosmetyków aptecznych :)))
      Z peelingami to jest tak, że nie po wszystkich widać efekt. Poślizga się po
      twarzy i nic... Może dlatego że mam tłustą cerę. Ale z drugiej strony
      mocne "działania" powodują podrażnienia. I tak źle i tak nie dobrze.
      • Gość: kaha do Klary IP: 194.175.243.* 21.02.02, 13:59
        spróbuj Nivea!!!!
        • Gość: klara Re: do Klary IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 17:10
          Próbowałam , ale mam wrażenie że jest na moją tłustą skórę za słaby... Tzn trę
          a efektu nie czuję.
          • an.ia Re: dobry peeling do twarzy 22.02.02, 10:01
            Bardzo dobry dla tłustej skóry jest peeling antybakteryjny z serii cleanskin z
            avonu. Bardzo ładnie oczyszcza. nie nadaje się dla cer wrażliwych, bo zawiera
            kwas salicylowy, ale dla tłustych i niewrażliwych (jak moja) jest rewelacyjny.
            A jak się jeszcze póxniej nałoży maseczkę ultranawilżanie sorai to buziaczek
            jest przemiły :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka