Dodaj do ulubionych

Peeling do twarzy

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.02.02, 13:49
Jaki peeling do twarzy polecacie? Coś po czym widać efekty ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina Re: Peeling do twarzy IP: *.ost-poland.com.pl 20.02.02, 19:27
      Ja koncze druga tubke peelingu z serii Biopur Biothermu, czyli to juz prawie 2
      lata uzywam tego samego peelingu, bo jest bardzo wydajny. Zawiera syntetyczne
      kuleczki do scierania i enzymy do rozpuszczania, czyli jest taki 2 w 1,
      mechaniczno-enzymatyczny. Dla mnie peeling to podstawa pielegnacji: dwa razy w
      tygodniu to+maska oczyszczajaca z glinka + maska nawilzajaca. Peeling bardzo
      odswieza cere, pobudza krazenie, roznica przed i po jest widoczna, skora jest
      wyraznie czystsza i bardziej promienna. Ale podstawowa korzysc to to, ze po
      takim pobudzeniu cery peelingiem mechanicznym i oczyszczeniu, efekt dzialania
      maseczek nawilzajacych i upiekszajacych jest naprawde spektakularny.
      • Gość: klara Re: Peeling do twarzy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 10:02
        Ale on chyba kosztuje fortunę? I jak z jego wydajnością?
        Przez pewien czas używałam peelingu Chanel , ale nie wiem czy różnił się czymś
        od tych tańszych...
        Pozdrawiam
        • Gość: Paulina Re: Peeling do twarzy IP: *.ost-poland.com.pl 21.02.02, 11:28
          Kosztuje 75zl za 75ml. Jak dla mnie jest bardzo wydajny, wystarcza mi jedna
          tubka na rok, uzywam dwa razy w tygodniu. Stosuje go na zwilzona woda termalna
          twarz, woda daje poslizg i dzieki temu nie trzeba duzo kosmetyku. Przy wyborze
          peelingu zwroc uwage na to, czy te drobinki scierajace sa syntetyczne
          (sztuczne), czy naturalne (np. rozdrobnione lupinki orzecha). W tym przypadku
          sztuczne jest lepsze, bo drobinki nie maja ostrych krawedzi, ktore moga
          podrazniac skore.
          • Gość: klara Re: Peeling do twarzy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 17:08
            Dzięki :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka