Dodaj do ulubionych

cienie L'Oreal HOLOGRAPHIC

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.03.04, 00:56
Ma juz ktoś?Dzisiaj widziałam w sklepie,cena poniżej 30zł...ciekawa jestem
jakie są, bo kolory zachęcające, pieknie opalizują....
Powiedzcie, czy są trwałe i jak wam się ich używa, bo nie wiem czy się
skusić :)
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: cienie L'Oreal HOLOGRAPHIC IP: *.visp.energis.pl 26.03.04, 01:06
      mam kolor 104 bronze meteorite i ładnie to on wygląda jak się go testuje na
      dłoni, natomiast na powiece opalizowania prawie wogóle nie widać :(
      • kurczak1976 Re: cienie L'Oreal HOLOGRAPHIC 26.03.04, 09:41
        Kiedys juz zalozylam taki watek ale nikt nie odpowiedzial:o(
        Potwierdzam zdanie justy, ladnie to one wygladaja w pudelku. Ja mam kolor
        bialy, ktory mial lekko opalizowac z fioletem. Na powieke prawie wogole sie nie
        chce nalozyc, nawet na podkladzie ciezko a kolor z bialym ma malo wspolnego,
        powiedzialabym ze to raczej fioletowy.

Jak dla mnie jedyny plus za estetyke. Ciekawa jestem czy inne produkty kolorowe
        Loreala sa tez tak kiepskiej jakosci..?
    • Gość: Sand from Boat Re: cienie L'Oreal HOLOGRAPHIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:10
      Zgadzam sie, ładnie wyglądają tylko w pudełeczku i podczas testowania na ręce.
      Trudno sie je naklada, na powiece nie sa opalizujace, ale sa trwale. Jesli
      zalezy Ci na opalizujacych cieniach polecam Isa Dore.
      • Gość: Nikita Re: cienie L'Oreal HOLOGRAPHIC IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 26.03.04, 17:48
        A jakie są szminki o tej samej nazwie? też kiepskie?
      • Gość: Agula Re: cienie L'Oreal HOLOGRAPHIC IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.03.04, 00:59
        Sand from Boat,A JAK SIE NAZYWAJA CIENIE ISA DORY OPALIZUJACE KTORE POLECASZ?
        Czy to sa pojedyncze cienie? Jak wyglada opakowanie?
        • kurczak1976 Re: cienie L'Oreal HOLOGRAPHIC 27.03.04, 11:42
          Z opalizujacych cieni widzialam ostatnio w PUPA ciekawa oferte:o)
        • Gość: Sand from Boat Agula! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:14
          To są poczwórne cienie. Ale pojedyncze też są opalizujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka