Dodaj do ulubionych

henna wax treatment

IP: *.acn.waw.pl 27.03.04, 18:05
Zachęciłyście mnie do stosowanie tej odżywki. Teraz jestem ciekawa jak
często ją stosujecie, jak ja używacie itp.? Czy tylko Wax-a uzywacie czy
łaczycie z innymi odżywkami ?
Obserwuj wątek
    • Gość: primcia Re: henna wax treatment IP: *.chello.pl 27.03.04, 23:10
      Ja stosuje raz na tydzien, trzymam kolo godziny na glowie. A poniewaz myje
      glowe co dwa dni, to w tygodniu uzywam innych odzywek, ostatnio zaczelam
      SoBlonde. Ogolnie jestem bardzo zadowolona i gdyby nie klopotliwe stosowanie to
      uzywalabym jej non stop.
    • ivvcia Re: henna wax treatment 28.03.04, 12:42
      ja staram sie co 4-5 dni ja stosowac, zawijam sobie goracy recznik na glowie i
      na to jeszcze folie. trzymam pol godziny bo dluzej nie moge bo mi ciezko i za
      cieplo :) a w tygodniu normalnie po szamponie uzywam odzywki ze splukiwaniem, a
      do tego czasem jeszcze odzywke w spray'u do suchych i zniszczonych.
    • Gość: bebe Re: henna wax treatment IP: *.chello.pl 28.03.04, 19:22
      przepraszam gdzie można kupić tą odżywkę w Wawie? dzięki za podpowiedz ???
      • ivvcia Re: henna wax treatment 28.03.04, 19:46
        szukaj w aptekach i sklepach zielarskich.
    • Gość: justa Re: henna wax treatment IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 11:23
      na początku stosowałam Wax przy każdym myciu, czyli co ok. 4-5 dni, teraz co
      drugie mycie. nawet, jak stosuję Wax, to używam też po nim innej odżywki (Gliss
      Kur do włosów długich i rozdwajających się lub Avon zwiększająca objętość
      włosów), gdyż po samym Waxie czasami trudno mi rozczesać włosy.
      • Gość: magdaa4 Re: henna wax treatment IP: *.gorzow.mm.pl 29.03.04, 16:03
        a co znaczy cieply recznik? ja nakladam na wlosy i susze suszarka bez zadnej
        foli czy worka i powiem ze uzylam jej 4 razy i jeszcze nie zauwazylam efektow
        mam krotkie wlosy i codziennie uzywam zelu itp. i nie wiem jakie efekty powinno
        sie miec po tej odzywce.prosze o pomoc. :)
        • Gość: justa Re: henna wax treatment IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 16:11
          ciepły ręcznik to np. taki, który wcześniej leżał na jakimś źródle ciepła, np.
          na kaloryferze :) ja nakładam zimny, ale najpierw nakładam czepek foliowy, na
          to ręcznik i zwykle jestem wtedy pod prysznicem, więc i tak jest ciepło. już po
          pierwszym zastosowaniu włosy były wyraźnie gładsze w dotyku, po jakimś miesiącu
          przestały mi wypadać włosy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka