21.09.10, 21:35
Szukam jasnego pudru (dla rudzielca) lekko rozświetlającego (najchętniej w kamieniu, ale niekoniecznie), subtelnego, bez świecących drobinek, do wykończenia makijażu ze średniej półki cenowej. Ostatnie moje pudry (Sephora, Manhattan, Essence, Max Factor, Bambusowy z Biochemii Urody) to same nieudane zakupy.
Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • anaiss Re: puder 21.09.10, 21:39
      aha, cera wrażliwa/raczej sucha, więc matowienie niepotrzebne
      • minniemouse Re: puder 22.09.10, 07:55
        musisz poczekac az Nessie sie rozkreci, to ci pomoze :)

ja na rozswietlajacych sie nie znam ale dobre sa transparentne bo przynajmniej nie sa za ciemne. moze cos takiego znajdziesz.

Minnie
    • anaiss Re: puder 03.10.10, 18:26
      podnoszę wątek
      może jednak ktoś coś?
      • nessie-jp Re: puder 03.10.10, 18:35
        Nessie ostatnio używa pudru z tak niskiej półki cenowej, że niżej już nie można ;) Mam Golden Rose, za całe 11 zł... Ale jest bardzo jasny i bardzo delikatny, z tym że mój odcień nie nada się dla rudowłosych, bo jest lekko różowawy. Ale na pewno mają i inne.
        • anaiss Re: puder 03.10.10, 21:22
          Dzięki, Nessie, sprawdzę czy mają inne.
          A miał ktoś do czynienia z tym z Inglota AMC White Highlighting Powder?
          inglotcosmetics.com/amc.white.highlighting.powder/products/139/334
          • kasha77 Re: puder 03.10.10, 21:38
            moim zdaniem on jest raczej do miejscowego rozświetlania a nie na cała twarz.ja mam super puder rozświetający ale "niestety" to chanel wiec drożyzna:(
            • phoney Re: puder 04.10.10, 14:22
              > mam super puder rozświetający ale "niestety" to chanel wiec drożyzna:(

Jak spisuję się ten puder, jaka nazwa i dla mnie najważniejsze, czy uwidacznia pory, jak większość rozświetlaczy?

Pozdrawiam
              • kasha77 Re: puder 04.10.10, 18:52
                ale ja puder rozświetlający a nie rozświetlacz to różnica,ten mój to Poudre Lumiere Perfecting Powder transparentny.jest fajny,ładnie deliktnie kryje-jednak trzeba tak z dwa razy w ciągu dnia poprawic,ale co dla mnie najlepsze to,że nie wysusza i nie robi maski kiedy nim wykończę makijaż.wlasnie jestem w trakcie poszukiwania tańszego zamiennika ale jak narazie nie znalazlam:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka