vitalia 01.04.04, 16:44 Kupiłam i nie żałuje. masa ciekawych rzeczy ,,ciuchy, buty. kosmetyki z dokładnymi opisami i cenami.Dużo nowości na lato ,opisy zabiegów kosmetycznych i ranking najlepszych ich zdaniem kosmetyków.Naprawdę warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: 1-szy numer AVANTI-warto kupić ! ! ! IP: *.lot.pl 01.04.04, 16:46 Czy aby na pewno? Jakoś mam wątpliwości. Szczególnie dlatego, ze gazeta to jedna wielka reklama... 4,5 zł za same reklamy. Ale oki i tak pewnie kupię... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: 1-szy numer AVANTI-warto kupić ! ! ! 01.04.04, 17:33 A wjakiej gazecie nie ma reklam.Tylko w Avanti są i ceny.Alę mnie się podoba bo i adresy i ceny i właśnie dlatego kupiłam ,że wiem gdzie co jest i za ile... Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Popieram! Brawo vitala! 01.04.04, 16:49 Witam! A szczególnie dlatego, że są tam reklamy Oriflame... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madbach Re: Popieram! Brawo vitala! IP: *.dial.de.easynet.net 01.04.04, 17:16 a juz myslalam ,ze jestes nowym przedstawicielem handlowym (czytaj:domokrazca) Avanti... Bardzo sie rozczarowalam Szylider:( Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Popieram! Brawo vitala! 01.04.04, 17:30 Zmyliło dię chyba to 1 szy co ??hihihi . nie jestem agentem a swoje z tym durniem przeżyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia ALE JAK CZYSTO NA FORUM 01.04.04, 17:36 Jak rano zasiałam do kompa to oczom nie uwierzłam ,,,NIE MA GO,,nie będę wymieniać z przezwiska,,,,Hurrrrrrraaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 17:43 Mnie interesują tylko czarne buty z białymi lamówkami w prawym dolnych rogu. Napiszcie proszę, gdzie je można kupic i za ile. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Re: buty 01.04.04, 17:45 Gość portalu: Marzena napisał(a): > Mnie interesują tylko czarne buty z białymi lamówkami w prawym dolnych rogu. > Napiszcie proszę, gdzie je można kupic i za ile. > > Z góry dziękuję Witam! A czy białe skarpetki będą do tego "twarzowe"..? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
madbach menda 01.04.04, 18:33 na mendy jest tylko jeden sposob: wytruc mendozolem....do do ciebie Szylider jakbys mial watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: menda 01.04.04, 19:25 madbach napisała: > na mendy jest tylko jeden sposob: wytruc mendozolem....do do ciebie Szylider > jakbys mial watpliwosci. Czy ja mam zwidy czy on tu przez chwilę był?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: buty 01.04.04, 18:52 Jeżeli chodzi Ci o te z białymi przeszyciami i białymi paseczkami na wierzchu to kosztują 359 zł,firma Bata. www.bata.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 15:45 Dziękuję serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwayor Re: buty IP: *.gdynia.mm.pl 01.04.04, 19:22 Napewno są takie w Nowym Orleanie na Bourbon Street Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: 1-szy numer AVANTI-warto kupić ! ! ! 02.04.04, 01:27 moim zdaniem-TOTALNA KLAPA!Dla kogo jest ta gazeta?jak ktoś ma na wydanie 2000 zł miesięcznie to wporzo, bo ma niezłe pomysły, a poza tym to kolejna przereklamowana szmira!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: 1-szy numer AVANTI-warto kupić ! ! ! 02.04.04, 13:03 Dla mnie ta gazeta to kompletny niewypał :(((( Nie dość, że mało propozycji, pozostałe propozycje nieciekawe to jeszcze takie ceny!!!!!!!!!nie kupie tego więcej, chyba że coś zmienią w następnych wydaniach! pozdro babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 1-szy numer AVANTI-warto kupić ! ! ! IP: 217.153.60.* 02.04.04, 13:33 po pierwsze-mozna go dostac gratis w galerii centrum (warszawa) przy dowolnym zakupie. po drugie-gdybym miala zdecydowac sie czy go faktycznie kupic,to powiedzialabym- NIE WARTO!!!w kazdej babskiej gazecie sa ceny i sklepy wymienione,a na ostatnich stronach sa ich adresy.niczego ciekawego sie nie dowiedzialam z tej gazety.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: 1-szy numer AVANTI-warto kupić ! ! ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 16:03 nareszcie gazeta dla mnie ,bez zbędnych wywiadów. jak przewodnik to przewodnik Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: 1-szy numer AVANTI-warto kupić ! ! ! 02.04.04, 22:30 Popieram .Miało być krótko i na temat.I jest.To nie jakieś piśmidło do poczytania tylko konkret.i bardzo dobrze tego mi brakowało. Gość portalu: livia napisał (a): > nareszcie gazeta dla mnie ,bez zbędnych wywiadów. jak przewodnik to przewodnik Odpowiedz Link Zgłoś