gonia225 02.04.04, 14:19 Właśnie zakupiłam i polecam. Mam te poczwórne, perłowe nr 31 Gold. Swietnie sie nakładają i długo sie trzymaja. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słonko Re: Cienie ISADORA - super! IP: 62.233.181.* 02.04.04, 14:27 serduszko z nieba mi spadłaś!Powiedz,czy IsaDora ma poczwórne perłowe i matowe,bo boje się,że kupie matowe,a chcę perłowe!Te sprzedawczynie u mnie tak zakręcone,że same nie wiedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia225 Re: Cienie ISADORA - super! 02.04.04, 14:42 ja kupiłam perłowe i z tego co widziałam to zestawy poczwórne są raczej perłowe, najlepiej bedzie jak rozetrzesz odrobine cienia na .a juz w ogole najlepiej jak ogladasz cien w swietle dziennym wtedy nie ma zadnych watpliwosci. a cienie sa naprawde rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Cienie ISADORA - super! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 15:03 popieram, te cienie są świetne, ja mam 2 zestawy poczwórnych cieni perłowych. są b. trwałe, nie osypują się, rozświetlają oczy... tyle, że jak się nałoży makijaż rano, to wieczorem tracą już intensywność, przed imprezą trzeba poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Cienie ISADORA - super! 02.04.04, 15:13 i nie uczulają? jestem wrażliwa na zw. niklu Odpowiedz Link Zgłoś